Не е толкова "ярка" диспозицията на соларните домове, по-скоро липса на свободна воля в голяма степен. Асцендентът се прихлъзва по К8-радикс, внезапният уран е там, в натала има квадрат слънце и уран-у-ли на родителските домове. В този ред-и аз мисля, че се появява на сцената често отсъстащ роднина и променя плановете на госпожата. Това може да е свързано с жилище, необходимост от промени по отношение недвижима собственост. 4 сол. към 12 радикс винаги има неприятен акцент, свързан със стари морални, или имуществени задължения, от миналото и -към/от родата. Някой често се оказва в нужда, съдбата го атакува и роденият трябва да прояви жертвоготовност към него. Смърт на роднина?
Прави впечатление,че се повтаря рождения квадрат на венера и сатурн-приключване на модел на самоиздръжка, нови финансови изисквания-ограничения, вероятно във връзка с предния абзац.
Каза-фантазия-първата ми мисъл беше чужбина и -нежелана бременност, по-скоро обратното-помятане, заради
Друг по-малко вероятне сценарий е нелегална емиграция на лицето.
Само по солар никой не "врачува", но аз не съм предубедена, доста добре си задава общия акцент на годината. Най-вече ,когато има двойно-тройно потвърждение-повторения от натала, ъглова домофикация. Иначе-другите методи също са важни.
В картата се вижда връзка с чужбина. Има промени и в партньорствата. Сатурн е рамо на Тау в натала, а тук луната, място на годишните промени е върху него. Трудният акцент в работа, или брак си остава за нея.
Друг вариант-има заем, кредит, които трудно покрива, най-малко...
Ако знаем за лицето по 2-3 думи-родители/а тук има влияние по рождение/, брак, професия към момента, щяха да са по-достоверни предположенията.