Vesko, благодаря за отговора.
Соларен асцендент в 9 натален дом, У1 в 12 соларен дом, съУ1 в 5 соларен дом/12 натален дом - годината ще е благоприятна за обучение, себеусъвършенстване, за астрология,възможно е дълго пребиваване из форумите ( ). Личната изява ще е на преден план. Възможно и да има известни разочарования, в даден момент да решиш да се оттеглиш от света или пък да заминеш надалеч в друга страна. Възможни са промени в отношенията с другите хора (примерно прекратяване на една връзка и начало на друга). Може да има драми/интриги с приятел/приятели и промяна в приятелския кръг. Също така може да значи и включване в групи с плутонови интереси (примерно окултизъм).
И на мен ми се струва, че може отново да има курсове и преквалификации
Въпреки огромното ми желание за учене и усъвършестване, обаче, не ми се занимава точно сега, след толкова години тикане на висше и курсове по какво ли не . Но промяната ще се наложи, добре че съм с нестихващ интерес към новото. Мисля за някаква специализация, по-тясна, но трябва да го доизмисля и да видя дали ще стане. Може и пак някакво местене да има (емиграция задокеанска този път, макар че не планирам, но то знае ли се ) :012: И на мен не ми изглежда много ок У на сол асц в 12-ти , но нямах време да се релокирам за един ден и празнуване на друго място :012: :012: Промени очаквам в работните отношения, може да има и в личните. Дано плутон в 11-ти не се изяви много кофти като предателства и тн, интриги вече ми се спретнаха в работната среда преди 1 месец , в сатурновия период. Убеждавам се, че соларите май започват да действат месец по-рано от рд-то, точно в сатурновия период ( има-няма 40 дни преди това). Може да сменя тотално обкръжението, средата, което да е в следствие на преорентацията, ново място, нова професионална насока.