Здравейте, прикачвам си новия тао-квадратиращ солар . Който има желание ще съм благодарен на интерпретацията му.
п.п Ще дам обратна връзка за предходния скоро.
Санти, в чужбина ли си? Бре този подвижен транзитен кръст да се разпада вече. Бавене по темите на 9 дом-документи, дали няма да те върне това в родината, някакви изисквания, нови европростотии, ако учиш също бавно и трудно се случват нещата, но пък мерка соларен си е тронов върху венера рождена-интелект работещ на пълни обороти. Да се опрем на широкията му секстил с луна в овен.
В партньорствата и договорите на тема -работа-" по-малкото е повече", може да се неочароваш от някои хора. Но пък са възможни и дарове от съдбата в смисъла на нептунр юпитер, риби, ЛГ 7.
Юпитер У на МЦ в дева в 7, нептун на асц., в ЛГ 7 си-изпитание, пазен свише си, но иска смирение, отливна година, инициативите ще почакат, по 12 дом се работи, той не лош е, излизаш по-силен, но нещата се кучат и бавят, цели и реализации по човешки стандарти чакат по-добри времена, смирение си трябва.
Слънцето на ИЦ също завършва цикъл, обръща се навътре, към род, Родина, семейство на родителите, но е и вид зрелост, нещо разбираш със сигурност за пътя и живота си, знаеш какво искаш, 4 дом краят е и начало-затворена врата-отваря се нова.
Дали няма да смениш местоживеенето-родина-чужбина.
Ти откога си с асц. риби, мислех че е водолей, както и да е, има значение.
Уран е накацал юпитер, който има натален квадрат с марс, а марс сега е в 8 ретрограден в скорпион. Тъй като се случват финансови колебания, да не кажа повече с тези неща в картата ти, бъди внимателен със залагания, борсови игри, възможен фалит, както и ненадейна печалба. Съдбата има думата,тя прави равносметка, ти също.
Харесай изолацията и времето със себе си-сам, особена тази година, различна е.
Соларните домове повтарят наталните, което показва, че го0дината оп един или друг начин ще е значима и запомняща се. Сол Венера в сол 4д заедно със Слънце там е хубаво- нов човек в дома, разкрасяване на дома под форма на промяна интериор, мебели
сол Юпитер У10, съУ1 в сол 7д където е и СЛВ, ако не си обързан може да се ожениш, узаконяване на любовна връзка- сол Луна У5 в сол 9д съвпад Сатурн
Малко фийдбек /да не забравя/:
Да определено се чувствам по-силен от всичко, което ми се случва напоследък.
Годината бе доста различна, трудна, изискваща доста адаптивност и търпение, но си заслужава поне до момента.
Финансите ми бяха наред и под контрол - на моменти дори бях обвиняван заради прагматичността си. :012:
С много и различни хора се запознах, с някой сприятелих, други пък стари останаха в миналото.
В професионален план израстнах, придобих нови умения, усъвършенствах и наличните.
Интерес от противоположния пол не липсваше, но не останах очарован досега, нямам и очаквания, нямам и стремеж да си хабя усилията и времето напразно.
През тази година се научих да си ценя времето най-много от всичко.
Ще допълня, ако има нещо друго през останалите две седмици. :012: