Такаа, на стария солар му остава още малко , въз основа трите мнения за него отпреди повече от година давам обратна връзка:
Какво позна Сафо:
- През годината бол квалификации, много онлайн и присъствени обучения изкарах
- Почина калеко ми, нямам други живи лели и калековци
- Сериозно заболяване и много лечения на дом любимец- не е съвсем мой, но все пак
- Промяната в статус- станах шеф на училищната синдикална организация и всяка сериозна промяна в училищния живот се съгласува с мен.#
- Какво позна Рени:
- Репутацията ми пострада, писах за жалбите на настоящата на бившия по мой адрес. Изобщо не съжалявам за направеното, целта на моите действия беше онзи идиот, но понеже се намеси и цялата му бивша фамилия и настояща приятелка, тези хора също ме замесиха и съответно аз тях и доста загрубя историята. В крайна сметка, всеки пи по една студена вода.
- И накрая Акрукс:
- Тя също е писала за репутацията и възможна промяна в кариерата, за която наистина имах възможност, но пък имах млада и нахъсана колежка конкурент, на която отстъпих мястото. Не съжалявам за което, но тогава имах два месеца непрекъснати колебания, терзания, неспокойствие.
- Другото интересно е нерегламентираното печелене на пари- имах опит с онлайн търговия, не сериозен, но е факт. Не бих го нарекла нерегламентирано съвсем, но да речем , че има доза истина в това.
- За обучения също е споменала.
Новият още не ме е почнал, видях, че Сафо ми е “ предрекла” ставни, костни и зъбни проблеми по Сатурн- те вече са факт, но по- нататък повече.