Соларът ми за 2022г.Луната е в 8ми сол.на к4 натално.Сол.асц в стрелец,7ми нат.дом и в опозиция прогресивен Марс.Юпитер в риби върху възела,но пък в слаб дом.Активни 2/8ми домове,като съвпадът Венера/Марс е квадрат нат.Марс.Меркурий в критичен градус.Фирдарий на Юпитер съм.МЦ в 5ти нат.съвпад Плутон.Възврат на Меркурий не точен,но ще окаже влияние.Пътуване,договори,подписи,сделки(продажби на коли/покупки),имотни,притежания и разговори едни безкрайни....с този Юпитер в 3ти.Събития при роднини,съседи,брат.Луната в 8ми,дали ще сменям жилище,жена в семейството се претърпи интервенция,ще си замине.Имам покана за сватба на близка,Юпитер е по ритуалите,дано няма спънки.Делата,разводите,съдилищата,нотариусите ....не ми харесва този Юпитер воден там.Упр.и 4ти сол.Трябва да почиствам една малка река,която е до имота ни.Ще плача сигурно,дано не напълнея .Имам намерение да ходя на рафтинг,сигурно ще се осъществи.Искам да летя с балон и други подобни неща-по екстремни.
Асц/Дсц соларни върху оста на катастрофите.Няма планети на главни оси,картата е нощна,всичко е под хоризонта.
Споделете нещо,ако ви прави впечатление,ще съм благодарна.....
Въпреки,че годината ми не е приключила,има още няколко месеца,давам обратна връзка по настоящия солар,по-важното до сега.
Оперираха сина ми-двустранна херния.Той се раздели с приятелката си.
Оперираха свекърва ми.Почина и другата й сестра,тоест,лелята на мъжа ми.
Грижи около двамата ми родители,с ковид в болница бяха и много тежко го изкараха.
Правихме ремонти на жилища,обзавеждане и подобни,които още не са приключили напълно.
Почиствах реката(на селският ни имот) няколко пъти,но дъждовете донесоха повече боклук отпреди.Посадихме 20 плодни дръвчета.
Преживях катастрофа,колата е като манерка,все още чакам да ми преведат пари от застраховател.
Имаше и хубави моменти-сватба,разкошна,тържество за 50 годишнина на приятелка,почивка заедно със сина ни(от години не сме били с него на море).
Благодаря Рени,Люба и Акрукс,за помоща в тълкуването и насоките!