На 33-тата си годишнина имаме припокриване на рождените оси. Това е много важна година за всеки човек. Свързва се и с годините на Христос. И по профекции 33-та година отговаря за 10 дом - каририера, статус, посока на живота. Така че е нормално да се вълнуваш от тези неща.
Малката ми дъщеря навърши 33г вчера, новият ѝ солар е стартирал сутринта на 29-ти и покрива точно рождените оси, макар да е построен за различно място от рождения град. При мене на 33г соларът не повтаря рождените домове, макар че е малко разстоянието между роден град и място на пребиваване тогава, соларните куспиди са в предходен дом на 3-4 градуса от наталните. На моя мъж, макар че място на пребиваване съвпада с родния му град, също соларните куспиди са на 4гр пред наталните, но поне повтарят наталните домове, например АС е в 1д, МС в 10д., а при мен АС е в 12д., МС в 9д и всички останали са в предходен натален дом. Но наистина и за двама ни бяха важни години по отношение на професия.
На голямата ми дъщеря, която миналата година навърши 33г. има разминаване с цял дом, например сол. К2 е на натален АС, соларна К4 съвпада с натална К3, сол. МС съвпада с нат. К9 , така че това правило може би е валидно когато соларът започва в близост до мястото на раждане.