Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1049716 пъти)

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3945 -: Март 13, 2025, 11:05:31 am »
Здравейте,

Скоро започва новият ми солар-надявам се, че в здравословен план ще успея да овладея нещата.
Ще Ви бъда благодарна, ако го коментирате в посока здраве и евентуално, дали ще се наложат операции на яйчник и гръбнак в долната част на кръста, или ще мина само с хормонално лечение и физиотерапия и рехабилитация.
Иска ми се да кръстим дъщеря ни, но от моите проблеми изобщо не съм сигурна, че ще успеем.
Благодаря на всеки, който се включи!
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
« Отговор #3946 -: Март 13, 2025, 06:22:42 pm »
Скоро започва новият ми солар.
Слънце сол У6, нат У10 точно на сол АСЦ  в овен нат 6 дом. Ще се изявявам в ежедвни/работни дейности. Само дано не е нещо със здравето. Сол Марс в сол 4 дом, почти на сол К5, нещо свързано с дома/децата. И този гооолям 12 дом. През 2017 година отново имах натоварен 12 дом, тогава пътувах много в чужбина, изкарах и едномесечна почивка на морето.
По профекции управител е Венера (8 дом телец).  Ще се радвам на насоки какво мога да очаквам  :-*
Марс упр.на сол асц и на 8ми дом в падение в рак,4ти сол.Ежедневието ще е свързано с дома,жилището,родител.Възможно е да има ремонт,грижи около дома.Марс има много точен аспект с нат.Меркурий.Скандали.Многото планети в 12дом е възможно да има посещение на поликлиники,болнични заведения,но и пътуване в чужбина.Слънцето на асц е силно ,внимание за очите,ще има видимост по неговите сигнификации и управления-работа,здраве,домашни любимци,чичовци и лели.
Юпитер в 3ти дом ,близнаци ,нещо свързано с роднини,съседи,братя и сестри,договори,сделки,или много комуникации.
« Последна редакция: Март 13, 2025, 06:28:07 pm от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3947 -: Март 13, 2025, 06:35:59 pm »
Здравейте,

Скоро започва новият ми солар-надявам се, че в здравословен план ще успея да овладея нещата.
Ще Ви бъда благодарна, ако го коментирате в посока здраве и евентуално, дали ще се наложат операции на яйчник и гръбнак в долната част на кръста, или ще мина само с хормонално лечение и физиотерапия и рехабилитация.
Иска ми се да кръстим дъщеря ни, но от моите проблеми изобщо не съм сигурна, че ще успеем.
Сол асц е в Лъв,имаш силно Слънце ,екзалтирано и в дом на радост.Пълен 9ти дом,това е домът на Бог,ще кръстиш дъщеря си.По 9ти дом са далечните пътувания и тесни специалисти.Марс в 12 също указва чужбина,клиники.Луната в 7ми дом,ще разчиташ на партньорство,на нова техника,на обгрижване.Дано се справиш с това силно Слънце.Успех.Юпитер също е в дом на радост.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3948 -: Март 15, 2025, 04:58:23 am »
Здравейте,

По мое виждане ще има операция, но те сега нали ги правят безкръвни, ще овладееш нещата, излишно се притесняваш. Ето, вече си овладяла безсънието. А детенце по всяко време може да кръстиш, не е задължително да се вдига цяла сватба за едно кръщене.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3949 -: Март 17, 2025, 07:39:39 pm »
Да, пропуснала съм тази подробност. Направих нова карта, но няма разлика.
Последно, в Плевен ли си родена или в Пловдив? Първо пускаш Солар+ натал, за място на раждане и място на пребиваване Плевен, след направената забележка, че соларът се прави за мястото, където човек живее, си променила и мястото на рождение... И си пишем тук ей така,колкото да си чешем пръстите по клавиатурата. Не се прави така!!!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3950 -: Април 08, 2025, 05:30:43 pm »
Качвам карта на предстоящата ми соларна година.Какво ще ме вълнува толкова според вас с ъглови Луна,Марс,Венера и Сатурн?
Меркурий в риби,съвпад нат.Венера в 6ти сол.,притиснат от Сатурн,упр.на 5 и 6ти сол.домове-нови задължения,работа,здраве.Не планувам да имам животно засега(куче),но ако се налага.Марс в рак квадрат натален-екшън.Сатурн в 7ми,оф.ЗъболекарИ.
Вълнения около жени,майка,свекърва и други.
И Плутон стъпил вече здраво върху нат.Меркурий.
Меркурий/Юпитер соларни са взаимна рецепция по управление.Синът ми трябва да се дипломира магистратура тази ми сол.година.
Луната е ударена от Сатурн,и натална и соларна.Всичко по две и нагоре.Кой с какво ще се раздели,или кой с кого?Племениците също са по оста 1/7ми.Сол.асц е съвпад с к10 на мъжа ми.
Намерих си нова зъболекарка от която съм мн.доволна.Сменям стари пломби всяка седмица.Майка си оперира окото,непланувано.Понеже и Луна и Меркурий са в двойни знаци,предполагам,ще оперира и другото.

Paulina

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #3951 -: Днес в 01:19:06 am »
Здравейте скъпи съфорумци,
качвам предстоящия ми солар, с радост ще посрещна коментарите ви. Предстои ми принудително преместване, едва ли ще бъде в собствено жилище, което е желанието ми. На работата ми предстои подписване на постоянен договор, а в личен план и с Юпитер на ДЦ статута ми на сингъл може и да се промени.:) Нептун на АС в все още не го усещам имате ли наблюдение? Ще се радвам да ги споделите. Сатурн, У10, също ще мине АС тази година. Прогресивна Луна в 12 дом ми подрязва крилата от известно време.
Поздрави