Ползваш системата знак/дом? Отворих на лаптопа плацидус. Асцендента риби, Юпитер сол 5д Нептун сол 1д. Сатурн ти го виждам в 1ви. Нахално Юпитер и Нептун са в 8ми дом, силно активиран, може да оправяш някакви дългове, да теглиш такива или да се занимаваш с наследства. Сол слънце в 6ти, може да си натоварена с повече работа или да си смениш настоящата не мисля, че би имала проблеми със здравето. 5ти-8ми дом внимавай с хазарта ако играеш или мислиш да играеш. Юпитер се чувства добре в рак, виждам я като късметлийска година. Асц в 11 и У в 5ти година свързана с приятели, големи групи от хора, ще се забавляваш (ако имаш време) Твоята Венера и тя е в 5ти като твой управител, заедно с Юпитер може да ти донесат някоя любовна връзка.
Elinkka13 благодаря ви сърдечно, че сте си направила труда да гледате хороскопа по Плацидус! Извинявам се, не знаех, че трябва да е по плацидус. Навсякъде чета гледам, че системата дом/знак е била по-акуратна.
Сега ще кача новата карта.
Имам план да сменя работата. Дано се осъществи.
Хазарт не играя, освен да пусна някой Тото фиш на няколко години.
Аааааа неща повече да тегля дългове. Точно изтеглих един

, дано Вселенатаме съпортне да го погася скоро
Ще започна да отдавам едно апартаментче под наем тип Airbnb и се надявам да има прогрес.
8-ми дом ме тревожи, но каквото дойде ше трябва да го посрещна. Не заради хазарт или нещо подобно, а четейки малко по-горе какво също включва...
Дай Боже да имам много хора около себе си. Да се забавлявам. Имам нужда. Към момента само работя и fun рядко, много рядко.
Време е и за романтична връзка.
Много ме зарадвахте с вашият прочит на картата. Благодаря ви от сърце! Бъдете здрава!

Качвам правилно построената карта.