Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1155822 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14155
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4050 -: Януари 09, 2026, 07:54:15 pm »
Соларът ми за 26г. със скорпионски асц и Марс в 3ти дом,съвпад сизигията.Ъглови Сатурн/Нептун в 4ти дом,а Меркурий упр.на 10сол.и 8ми-кацнал на к4,Риби,падение.Имам предположения относно дом,родител.Ще съм благодарна и за вашите мнения.
Соларен 2-ри в 8-ми с Плутон в него – пари от наследство, виждам го финансов този ти солар, с пътувания по света и у нас, засилена комуникация; може да се ядосваш покрай мъж, партньорства - Уран на Десц. в квадрат Слънце. Меркурий е в края на 3-ти дом и съвпада с Иц – може да се занимаваш от дома си с писане на поезия, на окултни теми, с фотография – все теми по Риби. Като цяло не го намирам за лош или фатален, просто се въздържай от агресия при разговор, както и на пътя. "Език мой – враг мой" бълг поговорка.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4665
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4051 -: Януари 09, 2026, 08:19:46 pm »
Значи Акрукс ме изпревари , също мисля е финансов . Със сол.у2 Юпитер на нат.к3/сол.8д. може да си ангажирана в някакви дела за наследства , да получиш,но явно има нерешени теми за наследство, делби с братя сестри и братовчеди .Но мисля, че тази година може да се пробваш с платени консултации и твои познати да ти заплащат .Ще се престрашиш. Може и с друг свой талант или хоби да пробваш,но някак ще имаш енергия и воля да излезеш от сянка и да осветиш,осребриш умението си пък дори и сред среда от познати. За родител не мисля да има проблем.
« Последна редакция: Януари 09, 2026, 08:29:58 pm от Ребека »