Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045999 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1125 -: Декември 01, 2015, 12:54:24 pm »
Замисли ме за рибешките врагове...може да е например човек, който за дадено нещо те подкрепя, а за друго да ти е враг. Риби е двоен знак ::)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1126 -: Декември 01, 2015, 12:59:03 pm »
При мен враговете са сатурнови доминанти, но някои от тях са с позиции по Юпитер в Телец. Устойчиви, със солидни позиции в обществото, добре подплатени финансово, тесногръди материалисти. Със Слънца и Луни в Телец не съм имала проблеми, дори напротив - сред близките и приятелите има доста представители на този знак.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #1127 -: Декември 01, 2015, 03:54:25 pm »
Половината неща от солара ми се сбъднаха, другите още си ги чакам, но ще дам пълна обратна връзка след 2 месеца.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1128 -: Декември 02, 2015, 03:36:41 pm »
Благодаря!

Вчера подписахме съдебното споразумение, надявам се с това всичко да е приключило и повече да не се налага да водя никакви съдебни дела. То вече и няма какво да ми се вземе.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #1129 -: Декември 05, 2015, 09:22:00 am »
ето новият ми солар

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1130 -: Декември 05, 2015, 01:36:36 pm »
ето новият ми солар
Да ти е честит и със здраве да го изживееш!
сол АСЦ в 4д- през годината за теб ще са важни дома и семейството, може да добиеш недвижима собственост или друго крупно имущество, обзавеждане на дома, стремеж към създаване на уют за семейството. Често показва и промяна на местожителството.
сол Юпитер У1, съУ3 в сол. 9д, който е в нат 1д.- засилени връзки, комуникации с чужденци, засилен интерес към чужди култури, пътешествия, далечно пътуване.
сол Нептун в сол 2д= склонност към заблуда относно парите, както преувеличаване, така и обратно; финансова обезпеченост- парите идват без особено усилие, както и нехайство към парите и материалното.
сол 2д в 5д, сол 10д и сол Венера У5, У10 във 2д- пари и подаръци няма да ти липсват през годината, лично обаяние, покровителство от високопоставен/и, пари от любимия, а може и от лотария да спечелиш!!
сол Слънце в сол 12д, който е в нат 3д- предразполага към уединиение, скрита дейност, разочарования, огорчение, неприятности, ограничаване свободата на действие, при жените може да показва възникване на тайна връзка (така са го писали, не си го измислям аз)  :)
сол Плутон в сол 1д- каквото и да ти се изпречи през годината ще имаш силата и волята да го преодолееш, безкрайна енергия, достигане на лични цели със сила и страст, възможност изцяло да промениш живота си, това е една от тези години, когато човек може напълно да се разпорежда със своята съдба, да постъпи според замисленото от него. Годината ще е запомнена като съдбовна, преломна; отказ от стар начин на живот и стари интереси, тенденция към прекъсване на връзки.
« Последна редакция: Декември 05, 2015, 01:39:16 pm от akruks »

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1131 -: Декември 06, 2015, 09:15:48 pm »
Стреличке, струва ми се, че те чака финансово успешна година (сол. МЦ + сол. Венера У2 в нат Д2). Мисля, че ще ти е нужна такава основа, защото сол. АЦ в Д4 + сол. Юпитер (У4) в Д1  намекват за домашни грижи, а сол. Луна, опонираща нат. Сатурн в Д6 — боледуване или грижи за болни. Може би грижи за мъжа ти (Юпитер е и У7)? Сатурн на ИЦ — може да се проточат по-дълго. Плутон на К5 — не знам, честно. Всъщност цяло тао с връх Плутон. Дано преоткриеш някаква страст, тръпка.

Желая ти здраве и късмет с новия солар :)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #1132 -: Декември 07, 2015, 08:56:17 am »
Благодаря Ви  :-*

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #1133 -: Декември 12, 2015, 06:13:32 pm »
Здравейте, седмица преди  рождения ми ден ще се радвам на коментар за новия ми солар. Интересува ме дали има индикации за сериозна и истинска връзка.

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #1134 -: Декември 12, 2015, 07:39:17 pm »
Какви ключови събития бихте определили по този солар? (часът на раждане не е точен, ако може да се определи и без него)

akruks

• Hero Member
« Отговор #1135 -: Декември 13, 2015, 12:01:13 am »
Здравейте, седмица преди  рождения ми ден ще се радвам на коментар за новия ми солар. Интересува ме дали има индикации за сериозна и истинска връзка.
Има индикации за сериозна връзка и за бременност, както и преместване при партньора, работа, свързана с чужбина, въобще със Слънце в сол 7д и Юпитер в сол 4д, както и много други показатели, които не ми се описват подробно, може да очакваш една благополучна година по отношеное на дом, любов/дете, семейство.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1136 -: Декември 13, 2015, 12:05:10 am »
Какви ключови събития бихте определили по този солар? (часът на раждане не е точен, ако може да се определи и без него)
Нужен е точен до минути час на раждане за солар/лунар/прогресия и дирекция.
Без час може да се предскаже общ фон, на базата на транзити на по-бавните планети, напромер тр Сатурн предстои да съвпадне с натално Слънце, което може да блокира личните инициативи, ако навремето е избрал правилен път на развитие сега може да пожъне добри резултати, но ако е тръгнал по грешен път плодовете ще са незадоволителни.
тр. Юпитер и сега, и догодина ще прави съвпад с Марс, Уран и Плутон, което придружено с престоя на тр Марс в скорпион през този период увеличава енергията, която ако не използва градивно може да го тласне към конфликти с висшестоящи и органите на реда, но като цяло планетата на голямото щастие е в хармонични аспекти с почти всичко в натала и няма нито един негативен аспект, така че ще има щедрата подкрепа на Юпитер до началото на септември 2016-та
« Последна редакция: Декември 13, 2015, 12:18:52 am от akruks »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1137 -: Декември 13, 2015, 09:38:15 pm »

Според мен в рамките на предстоящата година не е изключено да има запознанства. Но дали отношенията ще прераснат във връзка с перспектива за брак/създаване на семейство, ми е трудно да кажа. По-отчетливи указания за брак виждам малко по-нататък. Вътрешно обаче усещаш силна нужда от промяна, от някакво раздвижване.

През 2016 г. имаш шанс за повече запознанства покрай някаква твоя социална активност, като се виждаш с повече хора и поемаш повече служебни ангажименти. При всички положения партньорската тема ще е акцент през предстоящата соларна година, също така очаквай повече контакти от всякакъв вид. Но има и изразена тенденция към повече промени, непостоянство, бързо протичащи процеси.

По време на някое допълнително обучение, курсове, коачинг или тийм билдинг също може да имаш шанс да се запознаеш с някой мъж. Ключът е в общуването, което е желателно да бъде малко по-разчупено, не се дръж сковано. За иронията и сарказма също забрави, извади арсенала си с елегантни шеги и закачки, чувството за хумор също.

Във ведическата ти карта видях указания за малко проблематична съпружеска дхарма, но нещата са поправими. Според мен на около 36-37-годишна възраст имаш възможност да създадеш семейство, около тъй наречената "сатурнова криза". Има една вътрешна нервозност и тревожност у теб, склонна си за всичко да се притесняваш, с желание на всеки да помогнеш, виждам една такава искрена загриженост, идеализъм. Проявявайки такива качества като състрадание, алтруизъм, загриженост за ближния, ще привличаш повече положителна енергия в живота си. Върху такава основа ще трябва да бъде изграден и бракът ти, ако искаш да е траен и без резки обрати.

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #1138 -: Декември 13, 2015, 10:29:39 pm »
Благодаря за коментарите, Akruks i Lilla (добре си ме описала  :) )

Happy58

• Гост
« Отговор #1139 -: Декември 14, 2015, 12:35:14 pm »

Ще напиша и нумерологичната ситуация, защото много съвпада с астрологичната :)

ЛГ2 - година на партньорства, емоционално обвързване. Тъй като си в дълготраен период 9, бих заложила на стабилна връзка. Има само един проблем, който е добре да съобразиш. Твоят ЖП е 4 (много добре си пасва с Асц водолей и Венера там), а той изисква да си по-приемлива за хората около теб, да контактуваш с различни хора, без да съобразяваш класа, състояние, раса и т.н, да си вършиш работата, но без да опитваш да налагаш своите норми и разбирания. Другият период е 1 - е, ако през последните 2 години не е настъпило ново начало в каквато и да е област (ама наистина ново, генерално), то ще дойде сега или през следващите години. Не се противи на новото - трябва да минеш през него.

Като цяло, бъди отговорна към живота си, към това, което правиш, но не го налагай на другите около теб. Според мен това е ключа към хубавото, което може да ти се случи.