Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045505 пъти)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1215 -: Януари 14, 2016, 11:06:59 pm »
Честит Рожден Ден! (тогава) :)

да си жива и здрава и много, много любов ти пожелавам.

:58: :58:
мерси)))
да ти се връща!)

Terry, слушам и изпълнявам!:Д
//харесвам си го, симпатичен ми е, утре ще го синтезирам писмено за протокола;

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #1216 -: Януари 15, 2016, 08:33:40 am »
С някакъв вид творчество ако се занимаваш там ще ти е насочено вниманието, малко по-бавно ще стават нещата, но пък резултатите ще са впечатляващи.

Напрежение вкъщи със семейство, родители или партньор, които ще бъдат неочаквано разрешени с неочаквана парична помощ от друг човек. Като цяло любовните отношения ще са трудни през тази година, внимателно с тях заради Нептун на десцедента.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #1217 -: Януари 15, 2016, 10:14:56 am »
Моята Венера е на върха на 11 ти дом :) след приятелски кръг или в Интернет?

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #1218 -: Януари 15, 2016, 10:31:26 am »
Пускал ли си натална карта тук? Какво ти управлява Венера, в кой знак е?
Над силата е само умението да я владеем!

greg07

• Hero Member
« Отговор #1219 -: Януари 15, 2016, 01:19:27 pm »
Ето ми Венерката , тя е много отслабена и навсичкото отгоре квадратирана от Нептун У10. Хубавото е секстилчето към Юпитер при това У7 , У5-У7 в секстил. Аз съм слагал картата и преди и сме говорил за съвпада Венера/Марс. С този Венера/МАрс на 11 , управител 5 ти ми се струва , че децата ми може и да са осиновени.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1220 -: Януари 15, 2016, 01:44:10 pm »
А във ведическата е точно обратното - много силна Венера в основната карта, екзалтирала и в 10 дом от Асцендента.

Други планети създават проблеми - дебилитиран Юпитер в 8 дом /в един знак със Слънце и Меркурий/, получават аспект от Сатурн в 6 дом, разположен в марсов знак. Сатурн хвърля аспект и към Луната, разположена в 3 дом във ведическата карта. Сатурн аспектира и Луната, и Слънцето, и Лагнеш - може и той да е някаква спирачка, макар че позицията му в 6 дом не е толкова вредоносна, баш си е на мястото /издръжливост, преодоляване на спънки, препятствия/.

Обаче най-важните точки в хороскопа попадат в накшатри, които не дават много борбеност и хъс, а по-скоро търсене на хармоничен и спокоен живот - АС в Мригашира, Луна в Пурва Пхалгуни, Слънце в Дхаништха. Затова може би аспектите на Сатурн действат стресиращо.

Марс е съуправител на Асцендента /заедно с Меркурий/, но се намира в идеалистичните Риби и е подчинен на екзалтирала Венера. Във ведическата ти карта има силно влияние на Венера, но в мъжки хороскоп Юпитер е по-важен - той е джива карака, т.е. сигнификатор на животворящата сила /Венера е при жените/.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

greg07

• Hero Member
« Отговор #1221 -: Януари 15, 2016, 01:51:36 pm »
Всичко е верно , доста голяма издръжливост и желание да постигам нещата с много здрава основа, да ги строя. Но и това е верно , че цел на живота ми е спокойствието , хармонията особенно.
Лили с този хороскоп ако се бях родил жена излиза , че щеше да е много по-добре :-)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1222 -: Януари 15, 2016, 02:01:44 pm »
Лили с този хороскоп ако се бях родил жена излиза , че щеше да е много по-добре :-)

Така изглежда. Особено ако Асцендентът попадаше в телешката част на Мригашира, тогава щеше да има екзалтирал съуправител. Но пък тогава и Сатурн щеше да се намести в 7 дом и да аспектира три планети в 9ти - можеше да има известно забавяне по брачните теми, не и по интимните /за второто - Марс и екзалтирала Венера в аспект към 5 дом/.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1223 -: Януари 15, 2016, 02:06:59 pm »
Ми то сега има забавяне да не кажа канселиране направо и по двете теми  :72: :85:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1224 -: Януари 15, 2016, 02:14:23 pm »
Транзитният Кету като е минал през съвпада Марс/Венера, съвсем е замряло. Освен това тече даша Марс/Кету. Кету ти е в 5 дом и в знак на Венера. От средата на м. март сменяш антардаша - от Кету към Венера. Може и тогава малко да се поотпуши, поне в интимен план.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1225 -: Януари 15, 2016, 02:32:49 pm »
Да, на 21 Февруари до Април 2015 съм в подпериод на Венера, на мен Индийския ми хороскоп е много точен и пре сестра ми също. Лили а този Венерин подпериод какво може да даде?

greg07

• Hero Member
« Отговор #1226 -: Януари 15, 2016, 02:54:10 pm »
и да вярно е , че като Кету мина през съвпада Марс/ Венера съвсем нищо не се случи всичко тотално замря и дълбока промяна вътре в мен ...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1227 -: Януари 15, 2016, 02:54:23 pm »
Лили а този Венерин подпериод какво може да даде?

Всекиму според заложеното в хороскопа и според позицията на Венера. При мен беше един от най-трудните периоди в живота, големи изпитания ми донесе. След него вече съм друг човек, претръпнах, особено към лъжи и лицемерие.

При теб Венера е благоприятно поставена в основната карта /раши/, но трябва да се оцени и силата ѝ в производните карти. Там при малко отклонение в часа на раждане всичко мърда и се променя интерпретацията.

В професионален план пак зависи - Венера заедно с няколко планети е в 8 дом в Д10. И пак всичко е аспектирано от Сатурн. Има забавяне, отлагане във времето, особено при акцент на неподвижни знаци. Но има и подкрепа от Юпитер - аспектира АС и Слънцето.

Но мисля, че антардаша на Кету ти е блокирала изявите и активността - и в професионален план /Кету в Лагна в Д10/, и в интимен /Кету в 5 дом в Д1 и в 8 дом в Д9/. Доста е попарила ентусиазма, допринесла е за песимистична нагласа.

Венера не е в особено благоприятна домова позиция в двете производни карти, но пак е по-добре от Кету.

greg07

• Hero Member
« Отговор #1228 -: Януари 15, 2016, 02:57:27 pm »
Аз смятам да уча във Венериния период и да си променям работата , живота , дай боже и местоживеенето. Поне ще опитам :)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #1229 -: Януари 15, 2016, 03:53:58 pm »
С някакъв вид творчество ако се занимаваш там ще ти е насочено вниманието, малко по-бавно ще стават нещата, но пък резултатите ще са впечатляващи.

Напрежение вкъщи със семейство, родители или партньор, които ще бъдат неочаквано разрешени с неочаквана парична помощ от друг човек. Като цяло любовните отношения ще са трудни през тази година, внимателно с тях заради Нептун на десцедента.
Да, творчеството ми е фокусът, целта ми е да си проправя професионален път навън, това ми е важно и в/у това работя. Всичко ми се случва бавно, свикнала съм.
Любовта не ме интересува, Уран ме притеснява тук, няма да са пари при него, струва ми се...
Благодаря ти много за мнението и вниманието!)