Здравейте! Официално от вчера съм с нов солар. Като цяло май ще са активни темите за партньора и дома, но малко ме притесняват марс и сатурн във 2ри соларен, попадащ в 8 натален. Моля ако някой има време и желание да погледне.
Соларен Сатурн ти е на натална К9 и почти в 3 соларен дом, а соларен МАрс е тронов по дом и знак - какво точно му се тревожиш? И имаш разходяща опозиция на соларен към натален Марс
Ако носи някакъв дискомфорт - би било от опозицията с натален Юпитер - У9 при теб, като се има предвид, че и сол. Сатурн е на К9 - можеш да търсиш паралели в тази посока
Обмисляш ли някаква 9 домна тема - да учиш нещо, да излизаш навън и да имаш нужда от авторитет, потвърждение, финансиране?
В този солар за мен по-интересни са натални 6/12 дом към 11/5 ссоларни, където са светилата в опозиция - пълнолунен солар, в съвпад с нодалните оси - натално и соларно слънце в съвпад с нат. СЛВ, а нат.Луна в съвпад със сол.Юпитер- ретро и сол. СЛВ.
Енергия в солара идва от пълнолунието и Марсовата опозиция - през годината ще имаш енергия и воля да действаш, вгледай се в темите на нодалната ос, Юпитер и Сатурн.
Другата ситуация е по съвпада Венера-Меркурий, той е съуправител на 6 дом, а тя управялва МАрс и Юпитер в натала. Също и оста на взаимоотношенията, заедно с Марс