Замислих се сега, като се заговорихте - миналата година - овенското пълнолуние е било пълно ЛЗ в моя 7 дом в точна опозиция на моя Юпитер - У1, 9, 10, който е диспозитор на Слънцето ми и на другия У1 - Нептун.
По оста на пълнолунието - тр. Луна, СЛВ и нат. Плутон са в 7 натален дом, а срещу тях нат. Юпитер и тр.Слънце и Уран. И в допълнение на 90 гр. ги квадратират тр.Плутон и нат. Меркурий - У3, 4 и 7.
И действително имаше голяма промяна във външния ми вид - за челюстта - защото горната беше много стопена, последва реконструкция. Много внезапно и неочаквано попаднах на лекар, който да се наеме - точно по Уран. И също толкова внезапно и крайно изненадващо за мен самата - реших да си оперирам бюста. Никога не съм искала, мислила и т.н. преди.
В момента възстановяването на челюстта е много видимо - просто съм си, като преди 2012г. За изминалите 3 години ежедневно виждах друго лице в огледалото
Сега съм пак аз
За гърдите нищо не се вижда, защото само ги възстанових - както бяха преди децата. Не са големи и не ги перя. Абе мога да избождам очи с тях, но не искам
Та - наистина има две значими промени във външния вид и другото е по взаимоотношенията.