В солар от 1993г открих нещо интересно.
Сол Сатурн е на трон в 10Д/Водолей/10Д в квадрат със Сол Плутон/Скорпион,в съвпад с ДСЦ,но от 6Д.
В професионално отношение тази година ми беше много бурна.Работех в надеждна фирма,получавах небивало висока заплата.Организирах стачка във връзка с неактуализирането на заплатите и отказ на заповед да работя извънредно в почивен ден,за което бях неправомерно уволнена дисциплинарно.Понеже бях член на синдикат се свързах с него и ме възстановиха за по-малко от 24 часа,като наказаха прекия ми ръководител.След 3 години там,няколко месеца по-късно напуснах по собствено желание,тъй като не можех да търпя колеги овце около мен
Сатурн получава аспект само от Плутон.
Плутон управлява интерсептиран Скорпион в 6Д,но е аспектиран с тригони от паднал Марс и заточен Меркурий.
Слънцето ми е на К12/У4,но не съм се разболявала и умирала,въпреки,че получава квадратури от диспозитора си,Уран/Нептун и опозиция от Юпитер. :012: Тогава имах много неприлична,тайна връзка.
В друг Солар наталният ми асц попада на соларен К12,а сол асц съвпада с Юпитер на този,който ме въвлече в продължителна Нептунова връзка.
Сол ЛунаУ12 съвпад с нат Марс/Юпитер
Сол Юпитер/Скорпион антисия нат ДСЦ,върху който е транзитирал Нептун
Върху Сол К11 е съвпаднал наталният ми Сатурн,в следствие на което приятелствата ми и "връзките с обществеността
" бяха силно ограничени.
В друг солар асц Лъв съвпад с К2 от натала.Сол Слънце,Сатурн,Меркурий и Марс стелиум в Овен в 9Д,тригонират асц,само с един положителен аспект от Плутон на соларен К5,множество квадратури.
МЦ Овен в съвпад с нат Луна.В 10Д интерсептиран Телец,Венера на К8 Водолей.
Сол Луна в Рак/12Д тригон с Юпитер Риби от 8Д.
Тази година с много,мнооого труд реализирах много големи печалби от изкуство и религия(стелиумът е в 9Д).Троновите и екзалтираните планети нея година са общо 5 броя,а ако броим и Уран във Водолей стават 6.
У2 е Мерк,участник в стелиума-ами не гори,когато Слънцето е екзалтирано и Марс е тронов,дори и в солар!Пари имаше :d030:
Да подчертая,че заниманията с изкуство бяха изключително моя идея и разработки.
В друг солар натален асц е в съвпад със Сол асц...тогава добих известност(и слава :012: ) сред една гилдия и бях авторитет :012: