вече толкова пари и време похарчих .... джипито ме гледа много подозрително и аз вече не ходя при него за направления.
Опитвам се сама да се справям - аз че няма да пия лекарства, то е ясно, така че просто се опитвам да я облекчавам въпросната жлеза. Споменах я тук в контекста само - за уточнение, а и заради хорара.
Happy, доколкото ми е известно, Хашимото е автоимунно заболяване. Изобщо всичко що е свързано с щитовидната е свързано с гърлената чакра. Способността да изразяваш себе си, да не подтискаш егото си, да не се подценяваш.
На моя близка приятелка също и откриха Хашимото преди 2 години. Но тя е и с диабет тип 1 за съжаление, открит в детска възраст (познаваме се от деца с нея). Вдигаше много кръвното и изневиделица, лекарите не можеха да разберат откъде идва причината. Докато не отиде при един много качествен кардиолог, който между другото се пада и много близък приятел на баща ми, който я насочи към щитовидната жлеза направо. Иначе преди това ендокриноложката й нищо не беше свършила, а колко пъти ходи и по други лекари. Та, сега пие лекарства, което е на път да спре. Пият се 1-2 години, но има значително подобрение още в началото. Вече ще ги спира и засега няма никакви симптоми от там. Така че за определни неща май няма как да мине без лекарства. Ти най-добре си знаеш, но просто споделям тук от опит на близка.