Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045980 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1515 -: Май 31, 2016, 10:34:22 am »
само че се гледа сол Венера в солара какви аспекти има- в случая са хармонични с Луната У12 и с Марс У9, сол Слънце У1 в сол 2д съвпад сол Юпитер У5, съУ8- ще ти върви в любовта и в материалните дела, най-вече в материалните ще имаш успехи и придобивки.
Прегледах си соларите назад- имала съм сол К12 на АСЦ в годината, когато промених социалния си статус, но сол МС попада в нат. 10д и сол Юпитер е в сол 10д. близо до сол МС, а след тази промяна се наложи да се прибера, за да се грижа за майка, вероятно това е показала К12 на АСЦ

да, малко ги смесих тълкуванията за Венера, но не съм сигурна как точно трябва да го направя. Явно, че аспектите с наталните имат значение, но може би при тези тълкувания трябва да взема и наталното положение на самата Венера. Но си остава смяната на знака - а аз всъщност на това акцентирах - като връзка с прогресии и дирекции.
А за Слънцето - да, в съвпад е с Юпитер, но е и връх на Тао - имах такова 2012, хем беше в 5 дом, и не ми се получиха много нещата.

За К12 на Асц - и тук явно има съвпадък с прогресии+дирекции :) - това прогр новолуние в/у Нептун няма начин да не е отразено и в другите техники. Прекалено много аспекти се активират от него.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #1516 -: Юни 02, 2016, 10:22:02 am »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #1517 -: Юни 03, 2016, 09:22:21 am »
Мерси, Дракич!

Моя сол АСЦ е в 8д в текущия солар, определено се чувствам изтощена и депресирана, щом стигнах дотам да си правя вечер успокоителен чай "Лукчета" (много е добър!) , вместо да пия бира вечерно време  :)

А последните дни направо е върхЪ  - все едно някой ми е измукал жизнената сила, може да е от квадрата на тр Слънце У12 към Плутон У3 на АСЦ, но пък нали тр. Слънце е в хармонични аспекти с моите Слънце, Луна, Юпитер? Така се чувствам от събота, когато изтичах към магазина да си купя лук за боба, който бях сложила да се вари, а на излизане видях комшии да вземат завоя на стълбите пред входната врата, като носеха ковчег с починал комшия от по-горен етаж над мен- главата му се клатеше в ковчега, като слизаха по стълбите, което ме стресира и само си го представям. Това си е събитие по 8д, определено.
Много прилежно си прочетох всички точки за новия солар и още нямам време да сверя стария,който беше осмодомен.Просто всички драскачи прекаляват с преекспонирането на трагедиите по 8,12 и 6Домове!Ами естествено е,че ще има напрегнати аспекти във всеки солар към тежките планети.
 Гледай да видиш тази година понеже съм с асц Скорпион какво само щяло да ми се случи!Ами ще мра,и то само заради знакът Скорпион!  :d030: И понеже Уран и Слънце са в 5сол дом,а те в натала са в опозиция ме очаква аборт,загуба на дете,ще се скъсвам и от кофти любови.  ;D
 Значи сол У8(У10) Меркурий ми съвпада със Слънце-ето ти още един показател за гадости!
Ти си имаш Скорпионски Марс и си калена в огън и жупел,така че едва ли онази глава ще те стресне много.Скорпионът,8Д,Плутон е РЕгенерация,възстановяване след удари,трансформация от болест към изцеление,от падение към възход.Това са вътрешните сили,които пазят целостта ни на най-първично,животинско,инстинктивно ниво и за това не ги контролираме. Защо една квадратура от тях да не означава трудна битка за възстановяване,защото лесно вдигане след загуби няма!
Не се безпокой-ти си много силен човек!Вземи и се налей с прополис,яки билкови чайове,хапни нещо вкусно,ако можеш не излизай от леглото,поспи си-може би е преумора,която не си усетила.  :08:

Линкът не ми харесва!Не могат да пишат такива глупости!Ами ако планетите от  соларна квадратура в натала са с положителни аспекти помежду си! :96: Това не би ли означавало просто работа по тях и излизането им на преден план!Защото соларът не може да излиза от контекста на радикса.Или една радикална квадратура,в солар е тригон-това ще е добрият случай да се отработи до постигането на успех,каквато квадратурите като сатурнов аспект гарантират.
  Имам съвпад на два малефика в сол 1Д,които в натала са в тригон Марс/Сатурн в натални 8/12Д и ще трябва сигурно да ме ударят гръм и мълнии.  :012: Ще ви информирам дали ще ме разкапе прогнозираното изтощение на ретро Сатурна и колко ще спъва изявата на екзалтирал Марс,който е и Сол У1,на трон по дом.
 Доста ме ядосаха вчера тези прогнози!като се пенсионирам ще напиша нова астрология!  :d030:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Eaglet

• Full Member
  • Публикации: 238
« Отговор #1518 -: Юни 04, 2016, 04:07:30 pm »
Разсмя ме с този асц. Скорпион :) Днес имам РД и соларът ми е с въпросния знак на върха. От солара се вижда ясно квадрата на соларен Сатурн към натален Юпитер и опозицията му към Слънцето :) Усещам се изтощена, с липса на енергия и съответно намирам нови начини да не се натоварвам, както преди - просто нямам енергия и това според мен е от транзита Сатурн - Слънце. Навивам будилника за 5, но не ставам като преди и въпреки, че ставам 2 часа по-късно - някак си успявам пак с предаването в срок. От две седмици ме болят ставите на краката, вероятно поради прекаленото заседяване пред компютъра - видях сега в солара, че имам соларен Сатурн в квадрат към Юпитер. Обмислям как точно да променя ежедневието си и да се натоварвам по-малко, да съм повече навън, но да запазя приходите си, обмислям промяна на външния си вид - изхвърляне на стария гардероб и купуване на нови малко на брой, но качествени дрехи за комбиниране + аксесоари. Друго не виждам в този солар, освен че сатурн се е разположил в соларен втори, но сякаш вече съм  му свикнала да ми се мотае по втори дом :) 

Happy58

• Гост
« Отговор #1519 -: Юни 04, 2016, 04:52:26 pm »
Хепи, като приключване по стар етап и предстоящ нов етап в сферите касаещи Юпитер по отношение на вече съществуващи взамоотношения свързани с придобиване, финансова обезпеченост.
Колко опозиции имаш само - темата за изборът ще е доста важна за теб през тази соларна година.
Кой ти е профекционният управител на годината ?

Профекционен управител - добър въпрос - ставам на 50г - 3 дом.

благодаря за тълкуването - то ми е бонус :)

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #1520 -: Юни 17, 2016, 11:12:19 pm »
Здравейте, прикачвам си новия тао-квадратиращ солар  :) . Който има желание ще съм благодарен на интерпретацията му.

п.п Ще дам обратна връзка за предходния скоро.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #1521 -: Юни 18, 2016, 12:24:37 am »
Здравейте, прикачвам си новия тао-квадратиращ солар  :) . Който има желание ще съм благодарен на интерпретацията му.

п.п Ще дам обратна връзка за предходния скоро.
Санти, в чужбина ли си?  Бре този подвижен транзитен кръст да се разпада вече. Бавене по темите на 9 дом-документи, дали няма да те върне това в родината, някакви изисквания, нови европростотии, ако учиш също бавно и трудно се случват нещата, но пък мерка соларен си е тронов върху венера рождена-интелект работещ на пълни обороти. Да се опрем на широкията му секстил с луна в овен.
В партньорствата и договорите на тема -работа-" по-малкото е повече", може да се неочароваш от някои хора. Но пък са възможни и дарове от съдбата в смисъла на нептунр юпитер, риби, ЛГ 7.
Юпитер У на МЦ в дева в 7, нептун на асц., в ЛГ 7 си-изпитание, пазен свише си, но иска смирение, отливна година, инициативите ще почакат, по 12 дом се работи, той не лош е, излизаш по-силен, но нещата се кучат и бавят, цели и реализации по човешки стандарти чакат по-добри времена, смирение си трябва.
Слънцето на ИЦ също завършва цикъл, обръща се навътре, към род, Родина, семейство на родителите, но е и вид зрелост, нещо разбираш със сигурност  за пътя и живота си, знаеш какво искаш, 4 дом краят е и начало-затворена врата-отваря се нова.
Дали няма да смениш местоживеенето-родина-чужбина.

Ти откога си с асц. риби, мислех че е водолей, както и да е, има значение.
Уран е накацал юпитер, който има натален квадрат с марс, а марс сега е в 8 ретрограден в скорпион. Тъй като се случват финансови колебания, да не кажа повече с тези неща в картата ти, бъди внимателен със залагания, борсови игри, възможен фалит, както и ненадейна печалба. Съдбата има думата,тя  прави равносметка, ти също.
Харесай изолацията и времето със себе си-сам, особена тази година, различна е.
« Последна редакция: Юни 18, 2016, 12:37:31 am от enigma »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1522 -: Юни 18, 2016, 03:08:03 pm »
Соларните домове повтарят наталните, което показва, че го0дината оп един или друг начин ще е значима и запомняща се. Сол Венера в сол 4д заедно със Слънце там е хубаво- нов човек в дома, разкрасяване на дома под форма на промяна интериор, мебели
сол Юпитер У10, съУ1 в сол 7д където е и СЛВ, ако не си обързан може да се ожениш, узаконяване на любовна връзка- сол Луна У5 в сол 9д съвпад Сатурн

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #1523 -: Юни 18, 2016, 03:49:50 pm »
Санти, в чужбина ли си? 

Не :) . Нямам такива планове в момента.

Цитат
Ти откога си с асц. риби, мислех че е водолей, както и да е, има значение.

Този час реагира най-добре на минали събития в живота ми.
При мен 5 минути сменят знака на АСЦ.

Цитат
ЛГ 7

През 2016 съм в ЛГ8.  :)

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #1524 -: Юни 18, 2016, 04:15:55 pm »
От вчера съм с нов солар. :-\ Колебаех се дали да го качвам, защото май няма с какво да се похваля по него на първо четене. Виждам основно зависимости и  съобразяване с другите, а за Сатурновата опозиция и квадрата на Нептун към Сатурн и Ац - ...представям си .. :'( :'( Все пак,  ако видите нещо окуражаващо, бих се радвала да го споделите :012:

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #1525 -: Юни 18, 2016, 07:00:43 pm »
Честит нов солар, Торони! Със здраве и много щастие да си го "ползваш". :-*

Аз пък виждам позитивно развитие в партньорствата - мунданният съвпад Слънце/Венера повтаря твоя натален, домовете са 1-ви натален, 7-ми соларен. Мисля, че ще привличаш хората с това положение. Да не сменяш местожителство или да пътуваш по чужбина? Соларна К9 върху Луна в 4-ти, соларен у1 Юпитер в 9-ти, Уран в 4-ти соларен.

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #1526 -: Юни 19, 2016, 08:20:35 am »
Честит нов солар, Торони! Със здраве и много щастие да си го "ползваш". :-*

Аз пък виждам позитивно развитие в партньорствата - мунданният съвпад Слънце/Венера повтаря твоя натален, домовете са 1-ви натален, 7-ми соларен. Мисля, че ще привличаш хората с това положение. Да не сменяш местожителство или да пътуваш по чужбина? Соларна К9 върху Луна в 4-ти, соларен у1 Юпитер в 9-ти, Уран в 4-ти соларен.

Благодаря Мирабела за включването :)
По принцип пътувам поне 3-4 пъти годишно, дай Боже все така да е.  Местожителството отдавна мечтая да го сменя с чужбина, но засега нещо не ми се  получават нещата. В момента уча италиански просто за ъпгрейд и се надявам да ми влезе в употреба.
Виж по партньорствата -  не бих отказала положително развитие  :08:

zoh

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #1527 -: Юни 20, 2016, 01:23:05 pm »
ЗДравейте,
След няколко дена влиза и моя нов солар в сила. Може ли помощ при разчитането?
Благодаря предварително!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1528 -: Юни 20, 2016, 07:36:38 pm »
ЗДравейте,
След няколко дена влиза и моя нов солар в сила. Може ли помощ при разчитането?
Благодаря предварително!
Кое точно те затруднява в разчитането му?

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #1529 -: Юни 20, 2016, 08:48:57 pm »
zoh, имаш предпоставки за далечни пътувания, свързани с работа и партньорства. Това ще доведе и до изолация.
Възможно е малко напрежение или застой по любовните теми. Ще приключиш образование/квалификация.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.