Кажете ми моля ви какво ще значи това струпване на планети в 12 дом по солара ми,който наближава...изолация ли ?
При теб има припокриване на соларна и натална домификация, това обичайно се случва на около 33-годишна возраст. Само по този фактор не бих прогнозирала много значима и важна година, прогнози не се правят само по една техника, особено пък по годишния солар. Но какъв ще е събитийният фон може да се види в тази карта. В твоя случай той ще протича на по-емоционална основа.
Като цяло по-романтично ще си настроена, личната ти харизма и въздействие също се увеличават. Не са изключени и моменти на емоционален дискомфорт, тревожност, безпокойство. За това може да допринасят и някакви обстоятелства в близкото ти обкръжение, в семейството.
Но наред с това има и по-изразена нагласа към отстояване на лични позиции, ако досега не ти се е получавало добре или си усещала, че нещо сякаш те спъва, ограничава да се изявиш. Година, в която стават важни и твоите лични потребности, желания, копнежи - ако биват пренебрегнати, ще почукат на вратата. Не са изключени променливи настроения.
Годината е подходяща за нови контакти и запознанства, не е изключена и тенденция към флирт, но според мен /не знам дали сега си обвързана/ на този етап без изразени предпоставки за трайност и дълбочина.
Подходящ период за четене на повече философска, мистична и психологическа литература, за самопознание, за опознаване на скрити вътрешни способности, за някои по-специфични практики или посещаване на тематични курсове, занятия, семинари. Ако умееш добре писмено да се изразяваш, би могла да имаш успех и в това или да усетиш силно желание да си излееш емоцията върху лист хартия, в някой личен дневник или блог.
Принципно соларът не е техника, от която може да се изкара от пиле мляко, има ограничен капацитет за познаваемост.