Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1049285 пъти)

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1650 -: Октомври 09, 2016, 07:53:55 pm »
Честито!
Сол 5д в 7д няма да те остави без любов, тази позиция дава връзка, която може да стигне до брак.
сол ДСЦ в 9д също показва брак (може да е с чужденец), сол Луна У7 в сол 10д за жените носи встъпване в дълго очакван брак или брак, чрез който ще получи по-високо положение в обществото и ще е обезпечена.
МС на АСЦ показва много важна година, в която ще достигнеш своя жизнена цел. Покровителство, пари, понякога ново направление на развитие, нова дейност, собствен бизнес.

Аkruks, много ти благодаря за все за положителните отговори. Искам а дам ОВ за този мой солар от миналата година. (54 стр.)
За съжаление нещата не се развиха така хубаво за мен. Нито връзка имаше, нито по-високо положение в обществото, нито бизнес. Нищо. Навърташе се един младеж но нищо сериозно. Нямаше любов. Благодаря все пак. Живота е непредсказуем :)

Happy58

• Гост
« Отговор #1651 -: Октомври 09, 2016, 08:09:07 pm »
А имаше ли нещо по-интересно през годината? Не може да си прекарала съвсем монотонно, въпреки стелиума в 12 дом ....

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #1652 -: Октомври 09, 2016, 08:41:09 pm »
Аkruks, много ти благодаря за все за положителните отговори. Искам а дам ОВ за този мой солар от миналата година. (54 стр.)
За съжаление нещата не се развиха така хубаво за мен. Нито връзка имаше, нито по-високо положение в обществото, нито бизнес. Нищо. Навърташе се един младеж но нищо сериозно. Нямаше любов. Благодаря все пак. Живота е непредсказуем :)

е не ми казвай , че с Марс и Венера в 8-ми не е имало секс :) Хайде сега :)

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1653 -: Октомври 09, 2016, 08:47:22 pm »
Секс е имало... Но.. само това. За мен просто секс е незадоволително  :engel016:

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1654 -: Октомври 10, 2016, 09:45:51 am »
А имаше ли нещо по-интересно през годината? Не може да си прекарала съвсем монотонно, въпреки стелиума в 12 дом ....
Не беше лоша годината като цяло. Просто казвам, че горепосочените неща не се случиха. Нали затова е ОВ :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #1655 -: Октомври 10, 2016, 10:43:42 am »
А часът на раждане точен ли е?
Над силата е само умението да я владеем!

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1656 -: Октомври 10, 2016, 10:50:04 am »
А часът на раждане точен ли е?
Да.

Happy58

• Гост
« Отговор #1657 -: Октомври 10, 2016, 11:34:44 am »
Не беше лоша годината като цяло. Просто казвам, че горепосочените неща не се случиха. Нали затова е ОВ :)

ок, просто попитах - ако това не се е случило, тогава нещо друго е имало - да видим дали си пасва със солара и къде колегите са "объркали". Иначе става нещо като изпит и безплатни консултации.

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1658 -: Октомври 10, 2016, 11:45:27 am »
ок, просто попитах - ако това не се е случило, тогава нещо друго е имало - да видим дали си пасва със солара и къде колегите са "объркали". Иначе става нещо като изпит и безплатни консултации.

Момент, имам чувството, че оставам наразбрана. Аз просто си давам ОВ, понеже според мен е редно да го направя. Не споря дали нещо е объркано или не. И не обвинявам никой. Нали все пак това е начина да се провери. Ако няма обратна връзка не става.

Happy58

• Гост
« Отговор #1659 -: Октомври 10, 2016, 11:48:08 am »
Момент, имам чувството, че оставам наразбрана. Аз просто си давам ОВ, понеже според мен е редно да го направя. Не споря дали нещо е объркано или не. И не обвинявам никой. Нали все пак това е начина да се провери. Ако няма обратна връзка не става.

не, всичко е ОК, но когато нещата не са се случили както е предполагано, обикновено се казва какво се е случило - така тези, които са се занимавали с картата, могат да направят сверка и да го имат като опит.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1660 -: Октомври 10, 2016, 11:56:49 am »
Може годината да не е била толкова динамична по прогресии и дирекции. Соларът не е основна предиктивна техника. Хубав солар може да не се реализира, ако годината е по-слаба или неблагоприятна, гледано по други техники.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

vermm

• Sr. Member
« Отговор #1661 -: Октомври 10, 2016, 12:18:16 pm »
не, всичко е ОК, но когато нещата не са се случили както е предполагано, обикновено се казва какво се е случило - така тези, които са се занимавали с картата, могат да направят сверка и да го имат като опит.
Ахаа. Ясно. Добре. Мога да обобщя. Имаше човек за около 3 месеца. Нещата не бяха сериозни и определено не беше връзка, която би прераснала в брак. Запазих си старото работно място. Там нещата са както са си били винаги. Това е  :-*

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #1662 -: Октомври 27, 2016, 09:01:48 pm »
Ще може ли мнението ви по солара на сина ми? Интересува ме основно учебния процес, към който не показва никаква заинтересованост. Ще си промени ли нагласите? И ще премахне ли тази чувствителност, която проявява при взаимоотношението си с другите?

Мисля,че да - поне доколкото мога да мисля астрологично.
Защото Соларен Асц е в 10-натален дом,което говори за развитие в поле Изяви - сред хора,социолoгичен напредък.Освен това Соларен Асц - Лъв,което говори за пламенност,гордост,мъжка енергия и така нататък.Още повече - управителят на Соларния Асц(Слънце) е в 3-ти Соларен дом и то в съвпад с Юпитер там,а 3-ти дом е дом на Близнаците,което говори за прилив на информация и информираност,също така много социални контакти.
Толкова от мен,надявам се да се включат и други,за да допълнят,а най-вероятно и за да ме поправят. :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1663 -: Октомври 27, 2016, 09:06:45 pm »
Докачлив и раздразнителен, но с възрастта ще гради характер. Трябва да се полагат повече усилия за неговата социализация и приобщаване към други деца, както и за справяне с вътрешна агресия, страхове. Това е извън солара, гледам предпоставките в натала.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
« Отговор #1664 -: Октомври 27, 2016, 09:13:09 pm »
Между другото ще ми бъде много полезно(лично на мен,а сигурно и на други незнаещи)знаещите да обяснят на незнаещите  - как се тълкува Солар? Добре ще е да се... помогне на незнаещите като мен с информация - подробна( :) ) за начините на тълкуване. :)
« Последна редакция: Октомври 27, 2016, 09:14:40 pm от Ali_Lun »