Поправено! Извинявам се
Така:
За Соларният ти Асц във 2-ри натален дом се пише,че годината ще бъде главно свързана с пари - прилив или отлив на суми пари,тъй че внимавай. Също така пише за промяна на външния ти вид - например тегло,коса,дължина на коса,цвят на коса и така нататък.
За Луната в 12-ти Соларен дом се пише,че годината ще бъде прекарана(изживяна) в изолация,медитация,някаква криза,която ще те накара да останеш в изолация,при която ще пораснеш духовно,освен това се пише за грижа за близки хора,които преживяват някакъв вид криза - било духовна или физическа(болници).
За Уран в 12-ти Соларен дом се пише,че ще имаш трудности в борбата си за свобода и независимост,възможно е да разбереш за заговори,тайни планове,организирани хора против теб.
За Венера в 11-ти Соларен дом се пише накратко,че през идната година ще имаш неочаквани съдействия,сближавания с приятели.
За Марс в 11-ти Соларен дом се пише отново,че ще имаш важни случаи свързани с понятието приятелство и близки хора,освен това се пише за плануване на дългосрочни проекти и успехи.
За Нептун в 11-ти Соларен дом отново се пише за отношенията с близки хора,приятели - 11-ти Дом като цяло е свързан с това,тоест с приятелите. Нептун тук подсказва за мечти за бъдещето,планове,освен това страх да не се изгуби близък приятел,който е много ценен. Нептун също отговаря и за артистизма и музиката,така че през годината може да има и включване в артистичните полета.
За Слъцне в 10-ти Соларен дом се пише,че предстоящата година може да бъде годината на живота ви,пише се че това е моментът за жънене на посятото,за жънене на успех,за преодоляване на всякакви страхове,годината е време за блясък,за блестене,за награди,успехи,придобиване на свобода и независимост.
За Меркурий в 9-ти Соларен дом се пише,че годината ще бъде много подходяща за учене,главно на чужди езици,също така и за пътуване в чужбина и то не в една,а в редица държави,среща с много и различни хора,националности,народи,личности.
За Плутон в 8-ми Соларен дом се пише,че през настоящата година темата за парите ще е от голямо значение и от положителна и от отрицателна гледна точка,първо може да се придобият много пари - от наследство или от хазарт,второ - точно обратното,могат да се загубят много пари вследствие на хазарт,така че трябва много да се внимава и да се действа благоразумно.И понеже 8-ми дом се свързва и със смъртта,може да се появят страхове от смъртта и още нещо - 8-ми дом е и дом свързан със сексуалността - тоест,силно проявена сексуалност през годината също е възможна.
За Сатурн в 7-ми Соларен Дом или с други думи за Сатурн на Соларният ти Дсц се пише,че годината ще донесе проблеми свързани със партньори,било брачни,било колеги в работата,или проблеми в бизнеса на партньора ви. Също така може да има проблеми с полицията и съда.
За Юпитер в 6-ти Соларен дом се пише,че през годината нативът(човекът,за когото се отнася Соларната карта) ще подобри здравословното си състояние,ще върне работният си ритъм,ще заздрави връзките си с колеги,работодатели или работници. Като цяло през тази година нативът ще стъпи здраво на крака!
Толкова от мен,надявам се съм помогнал с нещо!