За съжаление... мое,а най-вероятно и ваше,ще попитам отново за Солара си...
Понеже.. още от началото на годината(2017) ме гонят тревоги и съм потиснат(без да пояснявам точно какво е и що е)
Благодаря на всички ви!
Което е обещано в натала, никъв солар дирекции и прогресии не могат да променят. Орисано, както казва Емма, с раждането.
Та по рождение нямаш писани големи главоболия от тайни-12 и явни-7 дом-врагове.
Някои хора обичат да се гневят и така стават по-добре, други като теб да се тревожат,това те зарежда, не ти пречи. Аз бих получила разстроен стомах на твое място, или -бих променила ситуацията. Този разговор се повтаря и повтаря, има леки хапчета за тревожност, не се привиква. Прави нещо, каквото и да е, продуктивно да е, домакинско да е, земеделско, скапай се от работа, докато дойде подходящо предложение, каталясай се физически. Няма да остане помен от тревожност. Спортувай, и без кинти за фитнес става, стига да искаш.
Знаеш ли защо плачеш по Дракониада, за да те рита, да скочиш, да дръзнеш, ти не си никакъв скорпион, още не си.
Никой не знае какво точно се е случило с твоята случка, дето ти е уж скапала живота , дали е илюзорна, дали е неслучайна за да преобърнеш нещо в себе си. Ти така и не разказа.
Само за малко излез от орбитата си и знай, че всеки тук има трудни моменти. Ти въртиш плочата, щом ти харесва, обичай си хобито, не се оплаквай от това, че те кефи, да виждаш призрац.
Луната в риби те прави по-състрадателен, част от цялото, където болката винаги присъства в някой ъгъл, за някого, който е по-зле от теб,имаш око за нея,дори преди да не си я забелязвал-болката на другите.
Бих те набила, ако имах възможност.