Да дам коментар и по Солара за миналата година ...
Трети дом: Плутон , Венера , Меркурий , започнах да уча допълнителна специализация , свързана от една страна с работата ми, от друга с хобито ми ( Венера все пак е там), дай боже сега Март да приключа с последния изпит.
Четвърти дом ... Слънце , точен квадрат Марс ... тежки четвъртодомни теми ... Мaйка ми много тежко се разболя , имаме напредък с лечението , но се отказа от страх от операцията, която беше много важна ... дано тази година се съгласи и нещата минат успешно ... Доста разочарования по 4-ти дом ...Довърших апартамента в София и го оставих на сестра ми . Ремонта много ме изтормози финансово ...естетвено сам си го платих пак ... от първата до последната стотинка ...
Уран управител 4-ти в 6 ти дом , фирмата, в която работя обяви , че ще закрива постепенно дейността си т.e. 2017 или ще трябва да сменя работата си или да остана без такава
Марса в Първи дом даде много активност през годината и успях да се справя много добре в работата си ( нещо , което Акрукс предсказа )...
Юпитер в 11 -ти нищо не даде , цялата година я изкарах в самота .Приятели нямаха време за мен. Интимности никакви не е имало през годината