Ако трябва някак да го обясня, за да бъде разбрано и да няма опити за изопачаване на казаното, мога да дам пример.
Можеш да гледаш в прогностичен план хороскопа на внучето си, но е желателно такива "прогностики" ти да ги правиш, поради силната ви кръвна и енергийна връзка. Не бих препоръчала да пльоснеш картата на бебока в някой форум или социална мрежа и всякакви хора да се упражняват да "прогнозират" по нея. В такъв случай вредата ще е по-голяма от ползите.
Като малко поотрасне, може да се разгледа наталът на детето от гледна точка на рождените заложби, способности, евентуални таланти. Но това е съвсем друг тип анализ. Форумни прогностики по детски карти, особено на деца преди 7-годишна възраст, не са препоръчителни.
Разбира се всяка майка може да действа по свое усмотрение. Щом Аделина е решила, че в хороскопа на детето може да се търси ключът за нейните проблеми с мъжа, нека се прогнозира. Да прави каквото ще. Мен и без това малко хора ще ме "чуят", а и от какви да са не държа да бъда чута и разбрана.
Това, което се случва между майката и бащата в момента, детето на Аделина изживява несъзнателно, то изобщо не го разбира. А и на тази възраст повечето деца нямат почти никакви спомени. Вероятно при всеки е индивидуално, при мен първите съзнателни спомени датират едва от 3-годишна възраст.