Може да харчиш пари за жилище или ремонти. Възможни служебни романси. Ще сбъднеш някакво желание вързано с професионалната ти сфера. Може да постъпиш на работа в по- голяма организация.
И мнението на Акрукс/ не успях да се справя с два цитата/
разликата е, че в предишния солар Плутон беше в 12д, а тук сол. АСЦ- каквото и да е имало по 12д преди е било следствие от външни обстоятелства, а в настоящия случай ще е твой избор да бъдеш по-прикрита, водиш изолиран живот, а може просто да показва дейност, свързана с чужбина, с морска страна, дори да е пътуване за развлечение, това ще е акцентирано , друг акцент е домът- разходи, грижи - сол. Луна У2 на сол. Иц опозиция на Слънце У4- ще има някакво приключване, може да смениш дом, населено място
Всичките неща, които сте посочили за вече изтичащия солар ми бяха на дневен ред, имах реална възможност да ги осъществя, но с изключение на няколко морски приключения, нищо от тях не се случи.И генералните ремонти, смяна на дом и намиране на друга работа ми бяха основни желания през годината,обаче се разминах с тях, по- точно появиха се възможности в неподходящ момент , а мине ли ми меракът за нещо, го подминавам.
През годината освен тези пътешествия, бих отчела и активност по 5/8 дом.
За следващия пак сте ми предрекли служебен романс - изключена е тази опция :57: