Вярно е, че влезнах остро, за което се извинявам...По забележките:
ПП. Астрология във форум не се учи, просто се споделя опит, впечатления. Мислех, че това нещо отдавна сте го разбрали.
Споделянето на опит за мен е учене от опит. Теоретичните познания в която и да е област не са полезни ако не бъдат изпитани в практиката и разбира се споделени след това.
И да, трябваше да прикача и стария солар, за да е лесно. Но повечето участници дори не си правят труда да споделят ретроспективно какво се е случило.
По новия солар мога да кажа много неща разбира се- пълният сол 8 ми дом го свързвам с наследството, което ще получим от покойния ми баща. Не очаквам всичко да е гладко, тъй като имаме и доста да влагаме за ремонти и т.н. Може да има и измами по темата.
У10 е също в 8 сол, съвпад с натална К7- очаквам добри приходи от договори с клиенти.
Марс и сатурн в 5ти сол дом подсказват за проблемите със сина ми, но и означават повече усилия и отговорност към децата ми. Юпитер в 4 сол дом дава хубави аспекти с сол У4, което означава че бурята вкъщи ще отмине. Плутон малко ме тревожи, че е в 6ти сол дом и въпреки това смятам, че сериозните усилия за редовен спорт и духовни практики, които полагам може да бъдат възнаградени.
сол АЦ в 12ти натален може да ме изолира повече, но от друга страна част от професионалните ми ангажименти включват консултации на пациенти. Броят им расте и все по-голяма част от времето ми минава в това.
Единственото на което запецнах са тези съвпади на венера с десцедента. Ще видим и догодина живот и здраве ще кажа, прикачайки солара и коментарите :lol_hitting: