Ще помогнете ли с моя настоящ скоро солар! Най-важни са ми работата и партньорските взаимоотношения, какво ще се случва там. И понеже много ми лиспват приятели, дали ще имам нови запознанства тази година, които да прерастнат в приятелство? Благодаря ви предварително!
Соларът ми е на стр. 92 и определено беше различна година. Започнах работа с деца, но не се разбрах с екипа и след 6месеца ме освободиха. През това време се нахендрих с кредити, знаех че е глупаво, но имах нужда да разпусна след години стягане. Не съжалявам, въпреки всичко знаех какво правя. Имах нужда от силни усещания, да се събудя от летаргията.
В края на годината започнах успешно партньорство със стар познат от друг град, който ми пращаше работа от негови клиенти на минимално заплащане. Това са и първите ми реални проекти и се чувствам много по-уверена, развивам се всеки ден. Реших да работя за себе си, но е много трудно.
Разделих се с приятеля ми, започнах авантюра след няколко месеца, но пак се събрах с моя човек малко след това. Драмата май продължава, аз съм безразлична. Искам свобода, с него все се обеснявам за незначителни неща, това ме натоварва много.
Обобщено, много емоционална година, но и година на израстване. Винаги съм разчитала на себе си, но някакси си с предишното мислене съм имала много късмет. Сега имах ситуации, в които мисленето и действията са решаващи за дълъг период от време. Най-важна бях аз, за първи път. Бих казала година на осъзнаване(късно,закъсняло).
Имах проблеми със здравето(синузит), който при мен е хроничен. След него за 1-ви път пробвах на шега вегетарианство, издържах без проблем месеци и се чувствах прекрасно. Засилиха се болките в дясната част на кръста, които леко съм усещала през годините от 2012г. Този път беше различно и сега през 2018 вече са факт брутални болки разпространяващи се вече и в лявата част. Надявам се тази седмица да се разбере какво е точно.
Вероятно има и още, може би нещо по-важно, но в момента не се досещам.