Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045062 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2280 -: Март 07, 2018, 01:27:49 pm »
Таото със Сатурн не го знам как се прояви.

Нещо в домовете на лели,чичовци имаше ли?При началник събитие?Домашни любимци?Договори сключвала ли си?Контролни органи,проверки?Напрегнати отношения с учители?

Това някак по производни домове ли го гледаш? Леля ми, която много обичам и която много ми е помагала имаше и продължава да има здравословни проблеми след един инцидент (който е станал точно около рождения ми ден миналата година). При нея имаше също и професионален неуспех.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2281 -: Март 07, 2018, 01:35:25 pm »
Това някак по производни домове ли го гледаш? Леля ми, която много обичам и която много ми е помагала имаше и продължава да има здравословни проблеми след един инцидент (който е станал точно около рождения ми ден миналата година). При нея имаше също и професионален неуспех.
Да,по производни домове.

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #2282 -: Март 13, 2018, 08:56:30 pm »
Цитат на: Papy link=topic=92.msg165863#msg16586еща3 date=1520118301
Обратна връзка?

Извинете !!!
ОВ - Той се отказал август /одисеята продължила от началото на юни до края на август 2016/ Позната на майка й подсказала и станало ясно, че човека има генетично заболяване и нечисти помисли и са помогнали да разбере, че тази връзка е обречена. Тя не казва, че се чува и среща с него и мисля, че не крие нещо. А и е среща сега с неин състудент. Толкова знам  ::)

tele

• Full Member
« Отговор #2283 -: Март 13, 2018, 09:05:46 pm »
Моля, да кажете нещичко, ако има желание да се упражнява някой...
Наближава новия ми солар, а от скоро има интересен човек около мен - Има ли изгледи нещо да се случва в седващата година?
Благодаря

airiin

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #2284 -: Март 14, 2018, 07:08:22 pm »
Здравейте, качвам солара на бащата на детето ми, с който сме разделени, вижда ли се нещо на хоризонта при него, ще съм щастлива да продължи живота си с друго момиче и да гледа само напред, благодаря ви предварително   :-*

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #2285 -: Март 14, 2018, 09:04:09 pm »
Да според мен с Венера Меркурий в седми нова връзка.
« Последна редакция: Март 15, 2018, 12:47:22 am от greg07 »

shic90

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #2286 -: Март 16, 2018, 10:41:26 am »
Здравейте! Това е моята соларна карта,ако някой може да ми каже нещо,ще съм много благодарна!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2287 -: Март 16, 2018, 09:57:00 pm »
Здравейте! Това е моята соларна карта,ако някой може да ми каже нещо,ще съм много благодарна!
Сол.Асц.съвпад Уран в 8нат.дом,възможно ли е да заченеш неочаквано,меркурий у1сол.в 5сол.Луната на асц.Подчертан 11дом имаш,групи,приятели,мечти,деца на партньор.МЦ съвпад Юпитер в 6нат.дом.Възможна промяна в статуса.Ако спортуваш активно внимавай за травми,спортни успехи.
« Последна редакция: Март 16, 2018, 10:00:55 pm от Сафо »

shic90

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #2288 -: Март 16, 2018, 10:44:51 pm »
Благодаря прекрасна Сафо  :58: Много си точна:) Единственото нещо,което изключвам е зачеването,а спорта е за тонус ;) Другото,което зацикли напоследък е работата.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #2289 -: Март 18, 2018, 02:50:55 pm »
Привет! От днес имам нов солар. Ако някой иска, може да се упражнява :)
Аз от известно време вече усещам луната в Овен
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2290 -: Април 08, 2018, 10:13:58 pm »
Моля, да кажете нещичко, ако има желание да се упражнява някой...
Наближава новия ми солар, а от скоро има интересен човек около мен - Има ли изгледи нещо да се случва в седващата година?
Благодаря
Сол.Асц.в 12нат.дом,рак,емоционална година те очаква,роднински връзки,взаимоотношения с колеги,подчинени,лели,вуйчовци,посещения на болници,поликлиники,манастири,корените,самота,здраве,работа,тайни.Луна у1сол в 4дом везни има нужда от партньорства,дом.В 6 и 10 домове ще има активност,родители,шефове,здраве,лели,домашни любимци,подчинени,разногласия с по-млади хора,може братя.Внимание за алергии ако имаш към нещо,стари партньори,познати ще срещаш и общуваш през годината.Някой от семейството може да пътува.Общуване и пътуване по работа.Ако имаш братя,сестри,събития при тях и при първи братовчеди.Внимание при пътуване.Подвластна си на Луната тази сол.година,следи лунациите през годината ,ще бъдат важни за теб.Ще променяш настроения и желания в зависимост от знакът през който транзитира Луната.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2291 -: Април 11, 2018, 10:49:27 am »
Привет! От днес имам нов солар. Ако някой иска, може да се упражнява :)
Аз от известно време вече усещам луната в Овен
Сол.АЦ на к3,стрелец-вдъхновение при общуване,разширяване на кръгозора,общуване с чужденци,пътуване в чужбина,посещения на храмове,учители,обучения,договори,специалисти ще посетиш,може нотариуси,адвокати,братя/сестри,или такива на партньора ще бъдат част от ежедневието,ще се завръщаш към стари приятелства,групи на моменти,стари спомени,мечти.Марс,Сатурн,Плутон в 1дом няма да е лесна година,но ще имаш сили и помощ.Може някакви тайни да излязат наяве.Силен акцент в 3сол.дом,там и Слънце.Събития при роднини,съседи,братя/сестри може и здравословни проблеми,или в работата при тях.При родител промяна в статуса.Любовта,партньорствата,ежедневието,всичко с емоционален оттенък,ще действаш спонтанно,според желанията си и в общуването,бързо вземане на решения,сключване на договори.Нептун сол. и натален силно подчертани,внимание за заблуди,илюзии,романтика ще има,разбира се,сол.к5 съвпад Венера натална,у5 нат.на к3,общуване с любим човек,забавления при пътуване и/или пътуване за удоволствие .Промени във външният вид  по някакъв начин,може само прическа,цвят на косата,ще даваш пари , на зъболекари,ще си купиш нещо ,за което си мечтала,покупка за дома,вероятно техника,изненадващо за теб дори.Транзитен Уран съвпад с Луната ще се задейства от новолунието сега.Успех! Честит Венерин възврат! :)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #2292 -: Април 12, 2018, 07:52:52 am »
Не остана много и до новия солар - ако може мнения по него. Благодаря.
« Последна редакция: Април 17, 2018, 04:29:53 pm от Скорпионче »
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

tele

• Full Member
« Отговор #2293 -: Април 12, 2018, 08:48:07 am »
Благодаря ти Сафо, за вниманието и отделеното време. Надявах се да видиш промяна на статус в картата ми, нооо, явно ще трябва още време :) Благодаря!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2294 -: Април 12, 2018, 09:44:44 am »
Благодаря ти Сафо, за вниманието и отделеното време. Надявах се да видиш промяна на статус в картата ми, нооо, явно ще трябва още време :) Благодаря!
Едва ли всичко съм "видяла" :29:Уран ти е на МС все пак.Меркурий у12сол.е на сол.МЦ.Написала съм някакви общи тенденции за годината.