Тук също има информация. http://astra.la/forum/index.php?topic=394.0
Примерно "Астрология за всеки Т.4: Слънчева революция" Автор: Люмиер. В различните книги по прогностика също се споменава за Солар. Например в "Астрология и здраве" на Апостол Апостолов. Ето какво пише там за соларния АСЦ в 1 дом, както е по посочената карта. "...това означава, че през предстоящите 12 месеца ще се повтори цялата тематика, присъща за радикалния хороскоп. Това положение означава също така и личностно израстване, съзряване, усъвършенстване."
В най-различни сайтове също има доста информация. Само да ти се занимава. 
Radost, изключително много ти благодаря за тази информация. До сега съм чела и е много добре описано и изяснено. Дори и направих на мъжът си SolarReturn в astro-то ( не е тази карта която качих на мой познат, който ме помоли да я разгледам за да се упражнявам). И да ти кажа, абсолютно всичко съвпада и е описано както в темата. Много успехи го очакват на работното място, но с много упорит труд, нерви. Но най-накрая ще си заслужава, защото 4дом е в Лъв. Даже май ще си получи заслуженото повишение, което аз чаках с нетърпение, защото много се труди, шефът му го форсира 8 месеца и сега даже обучава една нова колежка. И се надявам като я обучи, да го направят мениджър. Ще има известно напрежение в кореспонденцията и писмата (работи във фирма за внос и износ с чужбина), но ще си заслужава. Даже по едно време беше в депресия, в началото на годината и до преди 2 месеца, но нещата се поуспокоиха. В солара се видя и ремонта в къщата ни, който продължава и ще е цяло лято. Вижда се, че и ще има време за хоби и развлечения с приятелите си от един клуб по стрелба. И аз много се радвам, че най-накрая откри това забавление, защото се тормозеше и депресираше вкъщи. Също така го очаква през Септември командировка в чужбина. Там доста ще заблести и съм му казала да взима контакти на хора, защото след това ще му се отворят нови врати за работа. Забелязах че и ме обгрижва повече, дава ми повече внимание и любов и това също се видя в солара.
Много се радвам, че с материала който ми даде успях да асимилирам цялата информация и да я приложа, и най-вече че има съвпадение с действителността!
Продължавам с моя и с този на моят познат. Надявам се да мога да помагам във форума скоро с коментари.
:1rij: