Благодаря много Сафо,по отношение на здравословното състояние си точно в целта-имах проблеми до преди седмица и със зъби и с пикочни пътища
Надявам се годината ми да е успешна най-вече в личен план,но ме претеснява че в седми натален дом е Луната и не виждам индикации за започване на интимна връзка.Възможно ли е да има такава и какво индикира за това 
Луната е в 7 нат.9 сол.дева и е в тригон с наталната ти Луна.9сол. е в 6 нат.дом,мисля,че ще е свързано с работата ти ,някаква преквалификация,договори,пътувания по работа,при леля/чичо някакво събитие,здравни теми като посещения на специалисти,ежедневието може да прекарваш повече на компютър ,телефон,събитие при племенници ако имаш,домашен любимец.Луната в 7 дом има нужда от партньор,но в дева тя е несигурна,неуверена,може да срещаш повече хора,да общуваш с жени,да се интересуваш от диети,здравосл.начин на живот.Асц.е на МС за теб ще е важно общественото мнение,може статуса да се промени,да завършиш образование например.Това е и родителска ос.