Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044845 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2715 -: Август 18, 2019, 01:57:27 pm »
Тери, щом и диспозиторът на Слънце перигрин не е добре поставен, влошаване на делата по сферите, ангажирани от Слънце може да са налице, а анаретният градус на диспозиторът и това че  е в заточение да засилят негативното влияние и в момент на отчаяние да се предприемат импулсивни, крайни мерки, водещи до инцидент, конфликт. Може да са замесени взаимоотношения. Това като изолирано от другото в картата.

Марс в Рак не стои добре, но щом Слънцето е в Скорпион, може Марс да е в секта, Луната ако е добре поставена да го подкрепя, ако има лек аспект от Венера, Юпитер ? Нищо, че Марс е ретро, зависи как е насочена картата и в коя част от ретрофазата е.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #2716 -: Август 21, 2019, 10:48:49 am »
Благодаря, Рени! Като започне солара, сега ноември, ще докладвам ако нещо се случи.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2717 -: Август 21, 2019, 02:16:13 pm »
Тери, за мен ще е полезна обратната връзка. Благодаря.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

vivi

• Newbie
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #2718 -: Август 22, 2019, 11:36:23 am »
Мили хора, много тежка година, още не е приключила, но му се вижда краят. Това е причината да качвам нов солар. Много моля някой да каже нещичко :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2719 -: Август 25, 2019, 02:13:21 pm »
Това е солара на сина ми.
Да дам ОВ по солара на сина ми.Благодаря на Радост и Акрукс!
Здравословни проблеми,посещение на различни специалисти,изследвания,извади 2 мъдреца оперативно.Започваше работа на два пъти,добре платена и напускаше след ден-два.Винаги по ретро Меркурий.По прогресия е ретрограден,тази година се обръща директен.Започна през април сегашната си работа,все още е там.Харесва му засега.Увеличиха му заплатата.Пътува през годината,ходи в чужбина ,нямаше проблем.Сатурн на к9 вероятно показва посещенията при различни специалисти,стоматолози и др.Баба му по бащина линия претърпя две операции,моите родители също бяха болни(болнично лечение),аз също.Спортува редовно,но от много години.Прави ремонти в къщата в която живее и си закупи някои нови мебели.Заживя с приятелката си.Благодаря много Радост и Акрукс ,нямам представа как да копирам коментарите ви,изключително точни. :38: :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2720 -: Август 27, 2019, 04:53:02 pm »
Мили хора, много тежка година, още не е приключила, но му се вижда краят. Това е причината да качвам нов солар. Много моля някой да каже нещичко :)
vivi,това,което виждам като събития през новата ти година:Зависимост от партньори,смяна на работа,нервност-представена си от Марс-в комуникациите,припряност ,но и действие,срещи с различни хора,по работа и заради здрав.Леля,ако имаш вероятно операция при нея,ако имаш дом .любимец-ще роди,ще даваш пари на някой,ще връщаш заеми вероятно,смяна на статус е възможно при теб ,или родител,заради сол.МЦ съвпад нат.Уран.,мисля,ще пътуваш в чужбина,ще имаш срещи с нотариуси,адвокати и други тесни специалисти,заради Юпитер в 9 сол.дом,но е възможна и бременност ,Луната е в 5 сол.,ац в 4 нат.така че може да си останеш в къщи в някакъв момент.

vivi

• Newbie
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #2721 -: Август 28, 2019, 12:35:51 pm »
vivi,това,което виждам като събития през новата ти година:Зависимост от партньори,смяна на работа,нервност-представена си от Марс-в комуникациите,припряност ,но и действие,срещи с различни хора,по работа и заради здрав.Леля,ако имаш вероятно операция при нея,ако имаш дом .любимец-ще роди,ще даваш пари на някой,ще връщаш заеми вероятно,смяна на статус е възможно при теб ,или родител,заради сол.МЦ съвпад нат.Уран.,мисля,ще пътуваш в чужбина,ще имаш срещи с нотариуси,адвокати и други тесни специалисти,заради Юпитер в 9 сол.дом,но е възможна и бременност ,Луната е в 5 сол.,ац в 4 нат.така че може да си останеш в къщи в някакъв момент.

Много благодаря, Сафо! Надявам се на нещо хубаво вече.  :58:

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #2722 -: Август 29, 2019, 06:28:10 pm »
Ще има ли подобрение във финансовото положение? Че ми писна мъжът ми да мрънка само? А има ли местене в чужбина? Въобразил е,че навън ще сме по-добре...  :017: ::) А висшето ще го завърша ли най-накрая?
« Последна редакция: Август 29, 2019, 06:30:19 pm от gerivas »

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #2723 -: Август 29, 2019, 06:32:17 pm »
Грег и Цвете,интервенция заради съвпада Меркурий/Уран ли?Може да роди по-рано от термина,изненадващо... :017:
Да, роди се 11 дена преди термина...

Според мен няма да си самотна майка , ще си изгладите отношенията и то скоро според мен. Може да се наложи цезарово сечение при раждането ... второ раждане ли е?
Родих нормално - бързо /има - няма 20 мин/ , лесно и без много разскъсвания, имам само 2-3 вътрешни шева... Само 4 напъна и се появи малкия
« Последна редакция: Август 29, 2019, 06:35:14 pm от gerivas »

kaily

• AstroDelete
  • Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #2724 -: Септември 01, 2019, 09:15:57 pm »
Добър вечер. От години не съм се мяркала тук, много рядко отварям карта да погледна. Но сега правих солар на едно близко същество и ми се иска някой да може да каже няколко думи. Възврат 2 февруари 2020. В момента е бременна, напуска работа, термин 3 февруари. Много ѝ се иска да разбере кога евентуално ще си намери нова работа, професията ѝ е високоплатена. Като се надява да е следващата година.
Пускам снимка на солар с натал, има възврат на Венера, Меркурий и Марс.
Благодаря за всяко тълкуване.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2725 -: Септември 03, 2019, 05:37:33 pm »
А защо е напуснала работа, като остават три месеца докато излезе по майчинство? Щом е с високоплатена работа, има високи осигуровки, което означава висока заплата по време на отпуска за отглеждане на дете.
По тази карта не мога да се ориентирам в соларните домове- соларен АС какъв е? Луната в солара е екзалтирана в Телец, тъй че по отношение на раждане, майчинство ще е облагодетелствана, пари в тази връзка няма да липсват.
« Последна редакция: Септември 03, 2019, 05:43:01 pm от akruks »

kaily

• AstroDelete
  • Newbie
  • *
« Отговор #2726 -: Септември 03, 2019, 06:49:52 pm »
Здравей, Акрукс, щото не работи в България, а във Франция, а тук законите са различни и има мнооого благинки, обаче майчинството е само 4 месеца общо - няколко седмици преди и след раждането. Пък аз не се изразих съвсем точно, не напуска всъщност... тук договорите са в повечето случаи временни, за по няколко месеца. Сегашният ѝ договор изтича през октомври и след това ѝ предлагат един друг, пак временен, който изобщо не ѝ харесва, така че тя реши, че е по-удачно да излезе в безработица, да си погледа малко бебето и после да си търси пак работа. Ако беше постоянен договор, щеше да остане, всъщност тя и се надяваше на постоянен, след като на три пъти и даваха по 6 месеца временен. Но за нов временен от 6 месеца и то тъкмо с раждането...
Пускам само солар от astro.com

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2727 -: Септември 03, 2019, 07:34:09 pm »
Луната управлява МС в солара и 10д натално, а в началото на януари има лунно затъмнение в този знак и дом, тъй че няма изгледи първото полугодие да има някакво развитие в кариерата, ще е заета с ежедневна дейност- грижи за детето, за здравето. Пари ще има - от партньор, помощи

kaily

• AstroDelete
  • Newbie
  • *
« Отговор #2728 -: Септември 03, 2019, 09:11:45 pm »
Здравей, благодаря много.
А втората половина дали е възможно?

Kik

• Newbie
  • *
  • Публикации: 39
« Отговор #2729 -: Септември 09, 2019, 05:18:29 pm »
Здравей Кик.Да допълня това,което мисля и аз по солара ти.Сол.Ац в 12 дом риби,възможно е да си настроена романтично,да мечтаеш,да си прекалено разсеяна,заради Нептун в 1 ви дом,може би ще пътуваш до морска страна.Юпитер в 8 дом,скорпион,възможно е да си манипулативна на моменти,ревнива и обсебваща,може да решиш да вземеш кредит,заем,да се наложи интервенция някаква,или просто да си по-сексуално настроена.Марс е в 12 дом съвпад нат.Юпитер,все пак бъди внимателна.Слънцето у6 дом в 7дом,може да работиш с някой в партньорство,да се наложи да посетиш лекар ,да разбереш нещо за партньор/колега.Може би ще пътуваш по работа.Луната е във 2ри дом и е у5,Уран също във 2ри,възможно е да получиш приходи неочаквано,да си закупиш техника,като телефон например,да се занимаваш усилено с кулинария,или твое хоби да ти донесе приходи.Мисля,ще е емоционална година.Успех!

Сафо, да дам обратна връзка :) Наистина бях много разсеяна тази година, мина ми някак като в мъгла и насън. Не съм пътувала, освен летните почивки - Гърция на море. Марс в 12 ти дом не го усетих, нямала съм болести, медицински интервенции. Приходи неочаквани нямаше, за щастие и неочаквани разходи нямаше :)) Телефон се развали, но понеже имам 2 и просто спрях договорът по единия, за да не се налага да купувам втори апарат. Преди рисувах, но точно тази година нещо хобито ми не се прояви по никакъв начин, почти не ме е обхващала музата :( Като цяло хубава и спокойна година. Благодаря ти много! :-*

Прикачвам старата карта, както и новата, ако някой желае да коментира това новолуние, което ме очаква. (не мога да намеря скрит текст, извинявам се, че ще ги изтипосам така)
M+A=VE/NE=JU/AD