Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044697 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2775 -: Януари 28, 2020, 01:28:17 pm »
Тери, щом и диспозиторът на Слънце перигрин не е добре поставен, влошаване на делата по сферите, ангажирани от Слънце може да са налице, а анаретният градус на диспозиторът и това че  е в заточение да засилят негативното влияние и в момент на отчаяние да се предприемат импулсивни, крайни мерки, водещи до инцидент, конфликт. Може да са замесени взаимоотношения. Това като изолирано от другото в картата.

Марс в Рак не стои добре, но щом Слънцето е в Скорпион, може Марс да е в секта, Луната ако е добре поставена да го подкрепя, ако има лек аспект от Венера, Юпитер ? Нищо, че Марс е ретро, зависи как е насочена картата и в коя част от ретрофазата е.

Въпросът ми беше за марс в анаретен 29 везни в солара, слънцето в скорпион. Наистина имаше конфликт с обкръжението и човекът напусна работа, на която беше назначен сравнително от скоро.
Тук обаче е важно да уточним още няколко неща.
Картата е с натално пълнолуние, роден на затъмнение. Ескалации в отношенията и през лятното лунно затъмнение, решението за напускане окончателно при януарското лунно. По прогресия прогресивно новолуние в козирог т.е. фаза, противоположна на наталната  и козирогът и сатурн явно неинтегрирани (силно влияние на венера в натала). Уранова опозиция аспектираща натален сатурн уран квадрат.

Сега се сетих да допълня - на новото място е започнал работа на лунното затъмнение януари 2019г.
« Последна редакция: Януари 28, 2020, 01:42:21 pm от Terry »
Frankly, my dear, I don't give a damn.

zora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 42
« Отговор #2776 -: Януари 28, 2020, 05:11:51 pm »
Здравейте, момичета! Соларът ми започва март, но го слагам.Уточнявам,че по фирдарий съм период Юпитер, подпериод Слънце, а по профекции - мисля ац ми е в 8 дом.
Натоварен 3соларен-6 н. , точен квадрат соларен и натален ац.
5 и 11 соларен са съвпад Натално пълнолуние.
Дир. Мц квадрат н. Слънце. Дир. Венера квадрат Ац,  к7
.  А прогресивната к 7.съвпад също с н. Слънце след градус.
Соларна Луна  съвпад юлв...?
Прогресивна Луна на 1 градус Везни-3 д.,  по прогресии в 1.
Дано се вижда картата, че пиша от тел. Ще съм благодарна на насоки от друга гледна точка.
« Последна редакция: Януари 28, 2020, 05:58:12 pm от zora »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2777 -: Януари 30, 2020, 07:10:36 am »
zora,много ми е трудно с картата,прекалено голяма......местя я само насам-натам.На теб ли бях писала,че може да станеш баба/свекърва?Сол.асц в 4 дом,скорпион,Марс/Плутон в 3ти сол.6 нат.Как си здравословно?Ще пътуваш много и по всякакви поводи,договори може да подписваш,застраховки,данъци,всичко по скорпион.Напрегната комуникация с роднини.Имаш ли партньор,че венера там скрита,зад ДЦ малко съмнителна...........

shic90

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #2778 -: Януари 30, 2020, 09:48:13 am »
Здравейте! След няколко дни имам рожден ден! Това е новия ми солар. Ако някой има време и желание ще бъда много благодарна да ми каже какви са тенденциите и по-важните събития за този солар! Предварително благодаря!  :-*

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #2779 -: Януари 30, 2020, 08:24:59 pm »
Новият ми солар, който започва съвсем скоро е малко стряскащ. Ще ме бъде ли? :)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4619
« Отговор #2780 -: Януари 30, 2020, 08:46:17 pm »
Не, с Парс Фортуна в осми -ще умреш от щастие  :) Защо да е стряскащ ,заради голямата тумба в 6ти натален ли? Ще наложиш ред ,рутина и ще се посветиш на здравословен живот с Юпитер в 6ти, Мека форма на хипохондрия  :) Аз не вярвам особено в Соларите вече не ги броя за слива или дренка .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2781 -: Януари 30, 2020, 10:42:29 pm »
Нищо стряскащо не видях, живей си новия солар спокойно!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2782 -: Януари 31, 2020, 06:13:42 am »
Може да имаш тревоги около родител,емоции с партньора ,деца.Нов уред за дома,финансови постъпления ,уреждане на документи,застраховки,договори.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2783 -: Януари 31, 2020, 06:24:14 am »
Здравейте! След няколко дни имам рожден ден! Това е новия ми солар. Ако някой има време и желание ще бъда много благодарна да ми каже какви са тенденциите и по-важните събития за този солар! Предварително благодаря!  :-*
Ти си с наталана опозиция Сатурн-Плутон,така че цикълът им, който започна в козирог ,в твоя 1 ви дом ще е много важен за теб.Тази година ще си финансово насочена,ще посещаваш заболекари вероятно,промяна на външния вид,Венера в 1 сол,управител на 8 дом-да не се рисуваш?Вежди,татуси?Работа от вкъщи ,възможни са здравословни проблеми при родител/свекър,свекърва.Емоционално наситена година,възможно е пътуване в чужбина.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #2784 -: Януари 31, 2020, 09:58:32 am »
Благодаря! :-*

shic90

• Newbie
  • *
« Отговор #2785 -: Януари 31, 2020, 11:49:53 am »
Ти си с наталана опозиция Сатурн-Плутон,така че цикълът им, който започна в козирог ,в твоя 1 ви дом ще е много важен за теб.Тази година ще си финансово насочена,ще посещаваш заболекари вероятно,промяна на външния вид,Венера в 1 сол,управител на 8 дом-да не се рисуваш?Вежди,татуси?Работа от вкъщи ,възможни са здравословни проблеми при родител/свекър,свекърва.Емоционално наситена година,възможно е пътуване в чужбина.

Много благодаря,Сафо:)  100% естествена съм, не се рисувам,нямам и татуировки,но ми стана много интересно .За зъболекаря в десятката ( гадост)  Благодаря ти още веднъж ,прекрасен ден от мен  :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2786 -: Януари 31, 2020, 02:37:07 pm »
Това е новия ми солар. Ако някой има време и желание ще бъда много благодарна да ми каже какви са тенденциите и по-важните събития за този солар!
Слънцето в 12-ти соларен, който попада в 1д, през годината ще имаш по-изолиран живот, в служба на другите. Сатурн/Плутон в сол. 11д, както и Юпитер- разширения по отношение на приятелства, групова дейност, където ще има промени и утвърждаване. През цялата година, а и през следващата, Юпитер ще пребивава в твоя 1д и ще имаш подкрепата му, особено в началото на следващата година, когато ще се съедини с твоето Слънце. Венера в солара в 1д носи промени на външния вид, на гардероба, подаръци и други радости. Слънцето У7 в 12д - сексуална връзка, която няма да е явна? А може постоянният партньор да постъпи в болница и да се грижиш за него, по-добре първия вариант  :) Ако имаш второ дете може да те направи баба и там да полагаш грижи.

shic90

• Newbie
  • *
« Отговор #2787 -: Януари 31, 2020, 06:07:14 pm »
Това е новия ми солар. Ако някой има време и желание ще бъда много благодарна да ми каже какви са тенденциите и по-важните събития за този солар!
Слънцето в 12-ти соларен, който попада в 1д, през годината ще имаш по-изолиран живот, в служба на другите. Сатурн/Плутон в сол. 11д, както и Юпитер- разширения по отношение на приятелства, групова дейност, където ще има промени и утвърждаване. През цялата година, а и през следващата, Юпитер ще пребивава в твоя 1д и ще имаш подкрепата му, особено в началото на следващата година, когато ще се съедини с твоето Слънце. Венера в солара в 1д носи промени на външния вид, на гардероба, подаръци и други радости. Слънцето У7 в 12д - сексуална връзка, която няма да е явна? А може постоянният партньор да постъпи в болница и да се грижиш за него, по-добре първия вариант  :) Ако имаш второ дете може да те направи баба и там да полагаш грижи.

Хиляди благодарности,Akruks  :-*   Като цяло имам позитивна  нагласа ,пък ако ме направят и баба,най-щастливата  ;)  Прекрасна вечер от мен  :-*

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2788 -: Февруари 01, 2020, 06:29:54 pm »
Uran, с какво те стресна соларната карта ?
При теб Слънце, макари ъглово, е в 7-ми дом, не е така силно поставено, т.е. соларната карта няма да дава чак толкова важна за теб информация. Главният ти период е Меркурий- той е ъглов, в 7-ми, но в собствен триплицитет, и е в период на Меркурий. Пусни картата на възврата на Меркурий и виж, дали от тази карта се повтарят теми в соларната карта. По профекция е интересна картата. Какви радикални събития е имало през 2008 г за теб ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #2789 -: Февруари 03, 2020, 02:01:17 pm »
//2019 беше много тежка за мен и към този момент 2020 продължава същата линия. Не съм добре здравословно, лекарите, на които попадам, не са ок (като хора, като лекари, изобщо), "лечението" на автоимунните ми заболявания има(ше) страшни странични ефекти, от които на моменти едва функционирам. Чувствам, че тялото ми умира, а тр. Плутон-Сатурн върху Слънцето ми от цяла вечност не помагат, нямам дух (лъжа, имам, но батерията ми е на последната си чертичка, а по принцип нат. ми съвпад Мерк/Нептун ме държат над земята, в облаците с дъгите и еднорозите, но сега съм съкрушена, изпитвам недостиг на вяра/мечтателност/живец). И знам, че всичко е психосоматично и болестите ми са от липсата на обич, но животът ме затиска и съм уморена, чувствам, че това са последните ми моменти в това тяло. Честно казано, притеснявам се от транзита на Юпитер през стелиума и Слънцето ми, ако го преживея, не мога да си представя каква/къде ще съм.
...............................................................................

Това е новият му солар, който не ми се струва зле, даже съм оптимистична. Виждам, че всичко ще е съсредоточено в творчеството ми и навярно ще съм въобразено влюбена/заблудена/излъгана в/от някого (или всички?) и неприятно показно свръхчувствителна:Д

Орисайте ме с нещо позитивно, моля, имам нужда!:Д