много емоционална година ти предстои,Луна и Марс в 1ви дом.Венера на к4 съвпад нат.Марс.Изследвания,интервенции,страсти.С Марс у8 сол в 1ви сол дом-ще си избухлива,може да правиш опити за зачеване.
Благодаря, Сафо!

Мен много ме притеснява тоя 1-ви соларен в 12-ти натален с малефици. Дано да е заради бременност и да имам посещения на болници по тая причина! Малко съм се отдала и на по-духовен живот, ходя по църкви и следкарантинно си продължавам с усамотението и изолацията, та едва ли след месеци ще е по-различно.
Относно зачеването... освен Марс като у8 соларен в 1-ви, Уран в 1-ви соларен може ли да дава видеозон и Слънце в 5-ти соларен + Меркурий, който е управител на 5-ти натален (всъщност гледа се кои домове управлява само в солара ли, защото там ми е управител на 6-ти за жалост ) пак там, наистина да доведат до нещо положително по темите любов, деца и творчество?

Или като попадат в 4-ти натален не е много добре и може да е свързано с родители? На мен ми се е иска да е някаква хубава промяна в дома, а бебе е възможно най-желаното към момента.

Отделно натален MC попада в 11-ти соларен, а соларният - в 8-ми. Това дава ли промяна на статус при тия активирани домове и дали може да се говори за зачеване и раждане или раждането би ми се разминало със Сатурн и Плутон в 11-ти?
Извинявайте, че задавам много лаишки въпроси, но чета, правя опити да се учи и страшно много неща са ми неясни все още, но пък ми е интересно да знам кое как се тълкува!