Здравейте , след около 2 месеца имам рожден ден ,ако някой прояви желание да го погледне и да каже няколко думи ще съм много благодарна
Знам ,че е малко рано,но съм чела ,че соларите могат да се задействат 2-3 месеца по-рано.Малко ме притеснява струпването на тежжки планети около ИЦ и този соларен АЦ почти на куспидата на 8 натален дом.
При теб акцент 8/5 домове-бременност,раждане,интервенция ,заеми,банки,данъци,чужди пари.Важна година,освен възврат на Слънце,възврат на Венера и Меркурий,тези теми ще са на фокус,по домове,които управляват и като сигнификатори,любов,пари,взаимоотношения,братя/сестри,пътувания,контакти,договори,документи.Марс ,Сатурн са ъглови,срещи с някакъв вид тесни специалисти,като доктори,полицаи,ако сменяш документи например.Сол 5 е на асц,може да има развитие на отношения,Марс на ДЦ.партн.с такива личности,напрегнати,дейни,срещи с хора на закона.Венера у1,у8 домове в 9 дом,близнаци-дела и документи,пътувания,сделки,договори,Баба/дядо-събития при тях,или родител-Луната у10 дом в 8 дом.Някой може да остане на лечение известно време,инжекции,интервенции,Сатурн в 4дом,Марс на к7.Възможно е при племенници да е отразено,като смяна на статус,завършване на образование,или брак/раждане,зависи от възрастта.Слънцето е в 10 дом,Меркурий също там,статус.Възможно е да се разделиш/разочароваш от приятел/ка.