Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044762 пъти)

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3105 -: Декември 23, 2020, 11:17:32 pm »
Новият ми солар...Ако на някой му се занимава да каже две - три неща, които могат да ме зарадват, ще му бъда благодарна и признателна за труда!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3106 -: Декември 24, 2020, 12:28:50 am »
Новият ми солар...Ако на някой му се занимава да каже две - три неща, които могат да ме зарадват, ще му бъда благодарна и признателна за труда!
Честит Рожден ден, да си жива и здрава!

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #3107 -: Декември 24, 2020, 09:45:53 am »
Много благодаря Акрукс!!! :-*

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3108 -: Януари 16, 2021, 02:43:03 am »
Миналогодишният ми солар беше знаков, от една страна с припокриване на осите, от друга с това, че дни преди това обявиха извънрeдна пандемична обстановка и се наложи дълга отпуска и престой у дома.

Може ли да помоля, ако на някой му се занимава (въобще), да сподели мнение по новия ми солар за т.г.:

1) Как да тълкувам съвпада на сол. Марс и сол. СЛВ в сол.12, в близост до нат. К4? Там е и прогр. ми Марс.
2) От съвпада на сол. Слънце/Венера върху нат. Слънце/Юпитер - дали мога да очаквам някакво положително проф. развитие?
3) Сол. Луна опоз. нат. Луна (часове преди пълнолуние) - по-голяма рационализация на чувства, емоции? Дали пълнолунната Луна ще "освети" невидимата ми Луна и всичките скрити, дълбоки, 12-домни теми, които тя дава?

Благодаря предварително!
« Последна редакция: Януари 16, 2021, 07:33:11 pm от romantica »

plutonian

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #3109 -: Януари 18, 2021, 12:45:52 am »
Romantica, според мен, да, съвпадът на Слънце и Венера върху натален Юпитер и Слънце би трябвало да даде успех в професионалното развитие. А може би и хубаво развитие в личния живот. Доколкото си спомням когато видях картата, имаше връзка между 1 и 10 дом.
Аз съм просто любител, имайте в предвид, но съм родена на 25 март и имам същия съвпад и в моя солар в 10 дом (без Юпитер :)), виждам го като професионален успех.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1298
« Отговор #3110 -: Януари 18, 2021, 01:45:24 am »
Романтика, виждам, че уж има приложение постът ти, а аз поне не го отварям. И гадая не е ли двоен съвпадат Юпитер - Венера, Луната Тригон с Уран ли е или с Плутон, квадратура Марс? Има ли съвпад Меркурий-Нептун?
Наличието на активна квадратура Сатурн-Уран и Тригон към Марс показва, че ще си рупаме на старата нива май. Сатурн слага прът в колелетата за драстични новости, но секстилът към Слънцето трябва да подкрепи вложените усилия и старание, особено при теб е благосклонен и към Юпитер. Съвпадат на Марс с възела демонстрира неовладените енергии на Марс, под негов контрол, уроци за научаване.
Хирон при Слънце не те ли тормози? Не дава ли една двойнственост на горчива победа, катран в меда? Висока цена за успеха. Горчиво осъзнаване за Мъж, баща, съдбовност, виждане и на двете страни на палачинката.
Като цяло по 26-27 март небето е благосклонно. Като изключим карето Сатурн-Уран, другото по-неприятно е опозицията на Луната по Нептун и Меркурий, което може да даде както дисонанс на разум и чувства, така и неосъзнаване на ситуацията, неспособност да се разбере, че трябват трезви решения и философски ум, мъгла и усещане за това, че си част от поток, в който събитията се случват покрай теб и въпреки теб.
Но иначе много разчитам на Сатурн, Юпитер, Марс, особено Сатурн! Създаваш впечатление на човек, който прави Сатурн доволен.
Всички планети, без Луната са на изток, което за мен е акцент към себе си, моята личност, Аз-ът.

romantica

• Hero Member
« Отговор #3111 -: Януари 18, 2021, 02:18:58 am »
Благодаря ви много за включването :-*
Честно казано не вярвах, че някой ще коментира и затова изтрих прикачената снимка, сега ще я добавя.

plutonian,
Личният ми живот е тотална разруха, по всички параграфи. Затова през последните години всички усилия съм ги насочила към професионалната сфера.

Люба,
Последните няколко месеца бяха свръх изтощителни (психически и физически) за мен...
Ако съм получила в живота си нещо по Сатурн, то е с цената на лишение, упоритост и борба. Когато другите спят или се забавляват аз често прекарвам времето в учене или работа, така е било винаги! Не знам дали е ок или не, но просто само в това виждам смисъл.
Не съм обвързана и нямам мъж. Не вярвам, че съществува и че ще срещна трол като мен, с който да си съвпаднем ;D Има някакъв аспект след 2,3 години на дир. Венера съвпад Слънце/Юпитер, но честно казано се чувствам уморена и ми е все тая. Моят свят и смисъл е да работя! Имах стресови ситуации покрай мъже - баща ми, съседи, познати. Но и като цяло има едно минорно чувство и разочарование към хората...
« Последна редакция: Януари 20, 2021, 03:48:11 pm от romantica »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1298
« Отговор #3112 -: Януари 18, 2021, 09:43:30 am »
Мисля, че предстои година, в която ще започнеш мечтана работа, свързана с образованието ти или ще укрепиш позиции на съществуваща, но при всички случаи израстване. Този пълен 10 соларен при първи дом и Слънцето няма да остане кух.
Нещата с мъжете предстоят за теб и ще замениш сегашното апатично отношение с нов поглед. Поредица разочарования могат да ни направят нихилисти и дори циници, но не случайно Мъжът в нашия живот е Слънце.

romantica

• Hero Member
« Отговор #3113 -: Януари 19, 2021, 12:58:34 am »
Люба, благодаря :) Амин!

Хермес

• Sr. Member
  • Публикации: 282
« Отговор #3114 -: Февруари 25, 2021, 04:13:31 pm »
Утре имам Слънчево завръщане. Рожден ден на 27ми. Какво можете да ми кажете?
Само Слънчевото и натал+слънчево. Бая слънчево с тоя Лъв ми се вижда  ;D няма да е спокойно, както беше досегашното с асц Телец.
« Последна редакция: Март 04, 2021, 08:20:07 pm от Хермес »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #3115 -: Февруари 25, 2021, 07:23:14 pm »
Хермес,качи карта натал+солар+домове,ще е по-лесно за мен.Ти си пълнолунен ,сега пълнолунието ти повтаря същото.

Хермес

• Sr. Member
« Отговор #3116 -: Февруари 25, 2021, 08:23:23 pm »
Да, още малко и щеше да е Луна в Дева. Ето я картата.
« Последна редакция: Март 04, 2021, 08:20:47 pm от Хермес »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3117 -: Февруари 25, 2021, 09:23:33 pm »
Хермес, честито ! у7 изгрява в сол.7, натал 9 -ти,  върху у1. Ако Юпитер ти е времеви управител за годината, оста 1-7 е силно ангажирана, както и Венера- Марс. Ако нямаш партньор, близка връзка, птичето ще долети отдалеч, от различна от твоята култура, живее, пътува, учи  навън. При сериозни взаимоотношение, активирани са 5-11, Луна в 1-ви сол, това е предпоставка и за дете. Важни решения.у 1 Меркурий е в 6-ти сол, има възврат, Луна и Марс имат аспект, изисква се от теб да откриеш кои твои навици са причина  за някои твои здравословни или материални несполуки. Сол 8 ми е върху Слънце, сол 4 върху Сатурн, тук може да се разгледа по-обстойно връзката. Фиксираните соларни оси предполагат финансите да движат годината, но са в следващи домове,едва ли ще има решителност.
« Последна редакция: Февруари 25, 2021, 09:36:43 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #3118 -: Февруари 25, 2021, 09:28:55 pm »
Да, още малко и щеше да е Луна в Дева. Ето я картата.
Сол асц в 4 натален,но лъв-дом,родители ,но Слънце в 8 сол,риби-ще се интересуваш от езотерика,все по-задълбочено,астрология,може би ще вложиш пари в нещо,банки,борси,ценни книжа.По 8ми дом са сексът,смъртта,инцидентите ,чуждите пари.Юпитер на на дц,възможно е да се срещаш с такива хора,адвокати,нотариуси,учители.Понеже Слънцето е в 8ми,а Юпитер на ДЦ,предполагам че е възможно да теглиш кредит,да сключиш някаква сделка,или да водиш дела за наследства.Уран е на к10,но в 12 нат.Родител е възможно да смени статус,да се пенсионира например.Някой роднина по 6 дом може би ще има придобивки/печлби.Домашен любимец ако имаш е възможно да има някакви здравословни проблеми,или да роди.За теб си помислих също,че е възможно да станеш баща.Но не ти зная живота ,все пак това са някакви предположения.Венера в 7 ми е възможно връзките да са особено приятни,в любовен план,а в този случай Слънце в 8ми е секс ,наркотици и рокендрол.Луната в 1ви сол и то съвпад Регул е интересна-ще има промяна на външен вид,смяна на местоживеене е възможна.По 1ви дом са племенниците също(ако имаш),така че някои неща от изредените-раждане на дете,бременност,преместване е възможно да се отнася за друг член от семейството.Ако си семеен ,много вероятно да станеш родител.

Хермес

• Sr. Member
« Отговор #3119 -: Февруари 25, 2021, 10:46:41 pm »
Благодаря за отговорите, Рени и Сафо. Това, което ме учудва, е детето. Аз по принцип съм не-семеен тип и трудно избирам човек за връзка. Дори нямам желание за брак и деца. Но предполагам, че това се отнася за племенници, както каза Сафо. Брат ми има желание за семейство и живее в чужбина (добре е финансово), а Сатурн вече транзитира в неговия първи дом, може да стане баща.
Иначе аз нямам връзка в момента.
Стана ми интересно и погледнах солара си за следващата година, там имам два стелиума, в Козирог 3ти дом с Луна, Венера, Марс и Плутон. Другият стелиум е в Риби 5ти дом със Слънце, Юпитер и Нептун. Но има цяла година време. :)