много емоционална година ти предстои,Луна и Марс в 1ви дом.Венера на к4 съвпад нат.Марс.Изследвания,интервенции,страсти.С Марс у8 сол в 1ви сол дом-ще си избухлива,може да правиш опити за зачеване.
ОВ по настоящия ми солар, който все още не е изтекъл - да, до момента доста изследвания, пункция на киста в гърдата, страсти също не липсват. Неврна съм, избухлива, паля от половин оборот + доста ревлива. Надявам се към лятото да не стане по-зле, защото последните месеци преди РД ме тревожат доста. Оправих си пролактина, но ми откриха висок кортизол и инсулин, има някакви проблеми с кръвта и предразположение към тромбози, отделно не се знае все още дали нямам аденом на надбъбречна жлеза или проблем с костен мозък.
До новия ми солар има 3 месеца, но понеже сън не спя заради него, го качвам по-рано. Ще се радвам на мнения дали виждате нещо положително в него все пак.
Не е, като да съм нямала солар със Сатурн в 8-ми, но нещата никога не са изглеждали по този начин с опозиция към натален и соларен управител (съответно Венера и Луна). Знам, че това е и финансова ос, оста на желанията, но когато 8-ми попада на MC, веднага ми минават мисли за родител, а и за мен самата, особено след като управителят на Асцендента е ударен, пък и натално е У4. Сатурн е в опозиция и на соларно Слънце У2, У3, което е в съвпад с Луната във 2-ри, явно ще имам финансов фокус. С луна към 4-ти натален може би грижите и нестабилността ще са у дома. Възлите са в квадратура към наталните, но поне са в тригон и секстил към Сатурн и Луната. Церера е в съвпад с Лилит в 11-ти соларен, а Юнона в съвпад с ЮЛВ в 5-ти. Разположени там пак ми навяват мисли за родител или дете, а и 5-ти е в Скорпион и дали не е аборт.
За Уран в 11-ти четох по руски сайтове, че обикновено се помни като една от най-злополучните години. У5 Марс е в 3-ти в съвпад с натални СЛВ и Лилит, а Плутон е в 7-ми. Освен да се задействам сериозно за дете, но да не ми се получи заради лошия късмет на Черната луна. Партньорството пак ще е на дневен ред, но У7 Сатурн в 8-ми в опозиция У1 сякаш ми говори за това, че няма да са ок нещата. От друга страна не знам дали тълкувам правилно, но възможен ли е инцидент по вина на партньор? Толкова почна да ме е страх, че не смея да се кача в колата на приятеля ми. Управителят на IC и той е във втори в съвпад с натален Юпитер У8 натален, 6-ти соларен, а самият Юпитер е в съвпад с натална Луна У4 и се намира в 9-ти (едно дъъъъълго пътуване за мен или онази, дето ме е родила). Не знам как да разчета Палада на МC и Веста в 4-ти. Нептун е управител MC и е в 9-ти също. Виждам възврат на Селена в 6-ти соларен, дано поне болестите да са лечими. С Асцендент Рак сигурно ще е емоционално, ревливо и свързано със семейството, попадащ в 3-ти натален, може и да пошавам доста из страната, но се боя от катастрофи.
От друга страна мой 7-ми е 4-ти на майка ми, а с този Плутон там не ми се мисли. 11-ти с Уран пък е неин 8-ми и се боя да не е нещо внезапно.
Луната, макар и управител на Асцендент, все пак си остава и сигнификатор на родителя от женски пол. Не знам дали съм права, но възможно ли е, въпреки че е във 2-ри соларен, да означава майчинство, трудно раждане със секцио предвид положението на Сатурн и Марс в картата или проблем с износването?
Уреждаме документи за строеж и вече сме почти на финалната права, та се чудя дали няма да има раздвижване и там.
Не знам точен час на сестра ми, знам, че е родена следобед между 14:30 и 16:30ч. и както и да го нагласям, соларът й, който започва в един ден с моя, има в 3-ти дом Сатурн и Плутон, та явно аз като нейна сестра ще съм потърпевша.
Скоро ми започва фирдарий Слънце У5/Меркурий У2, профекцията ще е скорпион, ЛГ ще бъде 4 и всичко сякаш показва работа, работа, работа, пари и смърт.