Ще съм благодарна, ако някой погледне един солар, стартиращ през май. Картата е на братовчедка ми. Мислите ли, че е възможно събитие при родител или при баба й? Баща й е първи братовчед на майка ми. Прави ми впечатление, че лунното затъмнение в 25* на скорпион ще е в съвпад със Сатурн У10, У11. Отделно предстои възврат на възлите. Куспидата на 8-ми соларен е в 7-ми натален. Тя е разведена, но ме наведе на мисълта за баба й. Знам, че обзавежда жилище и може би Луната в 4-ти показва именно това и че е възможно през годината да се нанесе вече там, още повече че светилото е в нулев градус. Управител 8-ми соларен е в 1-ви и почти съвпада с натален Асцендент. Плутон и Сатурн в 12-ти никак не ми харесват. Уран от солара е на куспидата на 2-ри натален и тъй като затъмненията в телец-скорпион ще активират осите 2/8 + 1/7, мисля, че ще има главоболия с финансите и с кредита, който е теглила. Есента има затъмнение върху Плутона й и друго, което ще е в съвпад с куспидата на 2-ри натален, Слънцето и СЛВ, и съответно в опозиция на Луната й. Да не говорим, че когато изтича догодина, точно на рождения й ден има затъмнение. Преди 18г. аз загубих едната ми баба, няколко месеца по-късно тя също и като се има предвид, че в моето семейство имаше загуба на родител, се притесних да не би и у тях да се дублира събитието. По дирекции гледам, че скоро Уран ще е на куспидата на 11-ти, а Венера ще е в съвпад със Слънцето.