Наближава Рождения ми ден - ден, на който отдавна не се радвам. А тази година го "очаквам" с още по-неприятни емоции. Качвам тук солара си, ще се радвам ако някой вземе отношение. Това, което аз виждам, както винаги за мен е много работа. Писна ми, честно казано от работа и въпроси за работа.
Лисана,сол,асц е в дева ,3ти натален дом.Енергията ще бъде насочена към 3тодомни неща/интереси като общуване,пътуване,договори,сделки,подписи,смяна на документи,писане,говорене,но и братя/сестри ,твои и на мъжа ти.Меркурий е упр.на сол.асц и е в 8ми дом-телец,интерес към финанси,някакъв вид интервенции са възможни.Слънце в 9ти дом ,Марс в 0*в 11 д.и точна опозиция с Плутон.Оста 5/11 домове е задействана,това са приятели,тържества,любов,деца,удоволствия,но и 8ми и 2ри домове на родители.Луната е в 9ти,но почти на к10.Венера в 10ти дом,значи ще има видимост по темите и домовете,които управляват.Емоционална година с много пътуване и нещо ново ,промяна.Уран е на к9-там ще има изненада.По 9ти дом са далечни пътувания,чужбина,братя/сестри на мъжа ти,тесни специалисти,философия,религия ,социални мрежи и т.н.