Сафо, аз бих броила Юпитер в 7 ми. Юпитер освобождава, подкрепя, уверява, при добър статус. Тук е в собствена терма, акцента е знака. Материални притежания, придобивки, някои ще се увеличават, другите ще го освободят от присъствието си. Сол. Юпитер в 7ми, опозиция натално положение и с Венера управител на годината, съвпад к6- освобождава служители, ако има такива, трябва да избира между удоволствия, комфорт и финансова стабилност; ако е ангажиран с имот, земеделски земи вероятно ще се отложи някоя сделка с тях или тяхното обработване за по-добър период като време. 7ми дом е свързан и със залязването, края на взаимоотношения, актуални към момента спорове, но не на ниво съседи, колеги, а юридически такива; 8 ми дом ще покаже типа на този край. С Юпитер не боли, не са отчавайщи и пагубни нито загуби, нито кризисни ситуации, по-скоро са плод на неоправдани очаквания и липса на граници в искането да имаш/ в този случай/.
Марс в 1-ви соларен е трудно контролируем, тъкмо се е скрил и е съвпад с Южен възел, няма да са явни проявите му, което може да обърква натива по отношение на действия, начинания, особено в дневна карта. Марс е у7 в 1-ви, другите ще са причина за евентуални сблъсъци, конфликти, наранявания, загуби. Марс срещу Луна не е добро положение за бизнес, при наличие на такъв, както и тревоги около жени, понякога носи и раздяла. Целостта на тялото може да е разрушена, в следствие опасни ситуации, значи е добре да се избягват или натива да е защитен срещу ситуации с огън, горещ въздух, химикали, отровни материали и течности, същото важи и за сигнификации под управление на Луна.