Не бях гледала новия солар и ми се видя интересен. Много натоварен първи дом, преди години имах подобен, трябва да се върна назад да проверя. Луна/ Нептун и Марс/ Венера - току се появил някой готин мъж , защото със сегашния общо взето няма да изкараме още много. Много ми се ще да инвестирам в ново жилище. Качвам и двата солара.
не помня дали по предния солар съм писала нещо, но в предстоящия с Уран в сол.4д може да има неочаквани промени по отношение на дома и недвижимо имущество, може би по-добре трябва да обмислиш намерението за ново жилище, да не действаш импулсивно... Сатурн в сол. 2д – парите ще са под строг разчет през годината, с Луна и Нептун там може да си внушаваш, че разполагаш с повече, отколкото реално имаш, а може и обратното – да имаш достатъчно, а да мислиш, че нямаш пари... Плутон в 1д ще ти дава сила и воля да се справиш с всяка една ситуация, да преодолееш житейски изпитания, ако има такива; Юпитер в 3д – късмет в НУ, много кратки пътувания, засилена комуникация и общуване; МС в 5д - това може да има връзка с кариерата ти, нали работиш с деца, сол 3д е в натален 10д до МС, но може и да постигнеш успех в любовта, да постигнеш желаната цел по отношение на любов, брак, дете, все пак сол АС е в партньорски 7д. , това ще ти е акцент през годината – мъж, партньор в живота, като ти ще доминираш , Слънцето в твой 1д.