Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 837178 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3885 -: Октомври 31, 2024, 06:37:22 pm »
На 33-тата си годишнина имаме припокриване на рождените оси. Това е много важна година за всеки човек. Свързва се и с годините на Христос. И по профекции 33-та година отговаря за 10 дом - каририера, статус, посока на живота. Така че е нормално да се вълнуваш от тези неща.
Малката ми дъщеря навърши 33г вчера, новият ѝ солар е стартирал сутринта на 29-ти и покрива точно рождените оси, макар да е построен за различно място от рождения град. При мене на 33г соларът не повтаря рождените домове, макар че е малко разстоянието между роден град и място на пребиваване тогава, соларните куспиди са в предходен дом на 3-4 градуса от наталните. На моя мъж, макар че място на пребиваване съвпада с родния му град, също соларните куспиди са на 4гр пред наталните, но поне повтарят наталните домове, например АС е в 1д, МС в 10д., а при мен АС е в 12д., МС в 9д и всички останали са в предходен натален дом. Но наистина и за двама ни бяха важни години по отношение на професия.
На голямата ми дъщеря, която миналата година навърши 33г. има разминаване с цял дом, например сол. К2 е на натален АС, соларна К4 съвпада с натална К3, сол. МС съвпада с нат. К9 , така че това правило може би е валидно когато соларът започва в близост до мястото на раждане.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #3886 -: Октомври 31, 2024, 09:42:58 pm »
Акрукс, благодаря за включването! Да ти е жива и здрава дъщеричката!

Вероятно си права за мястото на посрещане на 33-я РД.

При мен 33-тата годишнина я свързвам с това, че като че ли почувствах кое ми е призванието. В този период и работих, и учих (нещо съвсем ново за мен). Кариерен връх не съм имала, освен че само аз от групата взимах стипендия за успех. С нат. Сатурн на МС се старая да съм добър работник, а кариерен връх на дали някога ще постигна...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3887 -: Ноември 01, 2024, 03:44:00 pm »
Акрукс, благодаря за включването! Да ти е жива и здрава дъщеричката!

Вероятно си права за мястото на посрещане на 33-я РД.

При мен 33-тата годишнина я свързвам с това, че като че ли почувствах кое ми е призванието. В този период и работих, и учих (нещо съвсем ново за мен). Кариерен връх не съм имала, освен че само аз от групата взимах стипендия за успех. С нат. Сатурн на МС се старая да съм добър работник, а кариерен връх на дали някога ще постигна...
Благодаря!
А връх не сме имали с мъжа ми, написах само, че бяха важни години, например дотогава работеше в гаража на татко, но построиха на 3 метра пред оградата ни жилищна кооперация, нанесоха се новодомците и подали жалба срещу мъжа ми, че им вдигал шум късно вечер, дойдоха на проверка, глобиха го, че работи с битов ток, а не промишлен, който за разлика от другите държави у нас е по-скъп от битовия, глобиха го и за други неща, а той си вдигна машините и изнесе в цех под наем, аз го натирих да участва на Експо, а там събра с мострите си десетки поръчки, предлагаше неща, които другите все още не изработваха. А при мене промяната беше в това, че от официално безработна в този няколкомесечен период, продавах книги на процент на открит щанд, се озовах в италианска фирма на много висока за времето си заплата. А житейски връх имах 6м преди да навърша 33г. , след 2г къртовски труд във фитнеса, от разплута майка на две деца се  закичих с два медала от републиканския шампионат по културизъм, дори са ме дали по късните новини  :)

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 430
« Отговор #3888 -: Ноември 01, 2024, 08:49:04 pm »
Накарахте ме да проуча и се оказа, че и при мен не са съвпадали. Има разлика от 5-6 градуса, Ац и Дц в същите знаци, но останалите куспиди са разместени. За 33-тата година свързвам с това, че чувствах постоянно огромна несигурност във всичко, не се харесвах и си забранявах много неща. Също така гледах да работя колкото се може повече и в работата и у дома, с надеждата така да получа любов и удобрение (не става по този начин). Напълнях доста.
По-интересен ми е солара за тази година, като го гледам не виждам нищо катарзисно, а реалността е друга.
+ не ми се смейте, че го свързвам със солара, но от този ми Рожден Ден не мога да задържа никакви пари и постоянно ги губя (физически). Прави ми впечатление, защото никога не съм имала такива проблеми, даже като дете ме подиграваха, че съм спестовница и винаги съм знаела колко за какво давам и къде държа. А сега си забравям рестото, изпадат ми от чанти и портмонета или просто изчезват.
« Последна редакция: Ноември 01, 2024, 08:55:12 pm от Лисана »

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #3889 -: Ноември 02, 2024, 01:38:55 pm »
Здравейте,

дали може няколко думи по този солар? Единият е по default подредба на домовете, а другият whole sign. Не знам кой е по-правилният. Асцендентът се мести по двете системи...
Притеснява ме Нептун...
В карирен план съм малко объркана и не съм сигурна дали попрището на което съм в момента е точно моето.
В любовен план е тихо. Дали това МЦ би могло да ми донесе някакво раздвижване в кариререн и любовен план, и соларен Юпи във втори дом повече парички? Соларен асц Стрелец-може би повече пътувания, но наистина не виждам никаква пролука към такава тенденция.
Благодаря за отделеното време. :)
« Последна редакция: Ноември 02, 2024, 01:41:28 pm от Av »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3890 -: Ноември 02, 2024, 08:03:49 pm »
Здравейте,
дали може няколко думи по този солар? Единият е по default подредба на домовете, а другият whole sign. Не знам кой е по-правилният. Асцендентът се мести по двете системи...
defauit означава "по подразбиране" и в този случай автоматично подредбата е по система Placidus, което е изписано на картата и използвано масово от астролозите, за мен също тази система е най-правилна.
Другата whole sign е цял знак, което е видно – един дом един цял знак от 30 градуса
Соларен АС в 7д и Слънце в сол. 9д – акцент ще са партньорствата и чужбина, висшето образование, сол Юпитер в сол. 7д заедно с Марс може да те направят активна по отношение на партньорствата, да ти донесе изобилие от възможности по отношение на партньори, приятели, клиенти, ако работата ти е свързана с тях.
Плутон ретрограден се е връщал назад към МС, затова те е провокирал към промени по отношение на кариерата и те е карал да се чувстваш несигурна. Във 2-ри соларен дом може да ти донесе големи пари, както и големи разходи. Нептун в 4д опасност от измами в семейството, от крадци и наводнение, теч на вода, но по транзит е в 12д. и ще ти влияе на психиката, на подсъзнателните процеси, още повече като Нептун е У12. На планетата предстои ингрес в рамките на солара, ще премине в Овен през април, следващата година.
Соларни АС в 7д и МС в 5д се срещат в годината на брак по любов, както и на сериозна връзка.

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #3891 -: Ноември 02, 2024, 09:37:42 pm »
 akruks,  много, много благодаря за отговорът!
Да, започнах една специализация. Започването на нова работа се случи през май.
Много ме обнадеждихте с анализът Ви. :) Ще бъда  по осторожна относно Нептун.
Благодаря Ви!  :)
« Последна редакция: Ноември 02, 2024, 09:40:11 pm от Av »

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #3892 -: Ноември 07, 2024, 09:30:30 pm »
Аз се разрових за "бъдещето", на 33 ще има голямо разминаване, но на 29тия ми рд ще имам абсолютно точно покриване на осите и асц ми ще е с отклонение 3-4градуса

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #3893 -: Ноември 10, 2024, 06:36:13 am »
Лисана,2ри соларен дом подчертава наталната опозиция Сатурн/Марс.Марс е ъглов в солара,а Сатурн е упр.на 2ри дом.К2 е съвпад с Уран,който по транзит в солара е съвпад с Венера(финансова планета).
Понеже Венера и Луна,упр.на 8ми сол. са в рецепция-не е фатално,ще има връщане на ресурс,помощ,вероятно от работа,от партньор/и.
« Последна редакция: Ноември 10, 2024, 06:41:25 am от Сафо »

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #3894 -: Ноември 11, 2024, 04:27:57 pm »
Здравейте. Ще съм благодарна за поглед към този солар. Слънчевото затъмнение ме хвана точно в деня на солара и май предстоят доста промени тази година. Поне на вътрешно ниво вече има. Акцентът изглежда да е в седми дом и това малко ме плаши.

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 430
« Отговор #3895 -: Ноември 11, 2024, 04:40:20 pm »
Лисана,2ри соларен дом подчертава наталната опозиция Сатурн/Марс.Марс е ъглов в солара,а Сатурн е упр.на 2ри дом.К2 е съвпад с Уран,който по транзит в солара е съвпад с Венера(финансова планета).
Понеже Венера и Луна,упр.на 8ми сол. са в рецепция-не е фатално,ще има връщане на ресурс,помощ,вероятно от работа,от партньор/и.
Благодаря, Сафо  :-*
Бях се зарадвала на съвпада Юпитер-Венера и ми се искаше с него да започне солара, пък ако беше се случил и върху Слънце, но за малко изпуснах.
Друго, което ми прави впечатление - соларен ДЦ в Близнаци, съвпад Меркурий и соларен Меркурий в 5-ти дом. Меркурий очевидно е подчертан, в контекста на връзки и емоции го свързвам само с едно нещо.
« Последна редакция: Ноември 11, 2024, 04:50:24 pm от Лисана »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3896 -: Ноември 11, 2024, 09:37:53 pm »
Здравейте. Ще съм благодарна за поглед към този солар. Слънчевото затъмнение ме хвана точно в деня на солара и май предстоят доста промени тази година. Поне на вътрешно ниво вече има. Акцентът изглежда да е в седми дом и това малко ме плаши.
Промени ще има с толкова ъглови планети -1,7,4ти домове.Сатурн върху Луната в 1ви създава проблемите за които споменавате.Асц в риби ,а Юпитер в 4ти сол.близнаци-родители,дом,жилище,семейство.Домът на партньорствата -срещи с много хора по сигнификациите на планетите,като темите ще са свързани с работа,здраве,ежедневие.Подписи ,договори,смяна на документи,пътувания,търговия,взаимоотношения,комуникации,нотариуси,адвокати,узаконяване,кредити и т.н.Венера в 8ми дом-интервении са възможни при някой ,посочен от планетата.Разгледайте и другите годишни управители-профекция асц и т.н.
Сатурн в 1ви дом-промяна на външен вид,ако е свързан със здраве-кости,зъби и др.
Марс в 5ти -имате ли деца?Може да има проблеми около тях.
Наследства.
Второто дете също е по 7ми дом,племеници.
« Последна редакция: Ноември 12, 2024, 11:24:32 am от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3897 -: Ноември 11, 2024, 09:55:42 pm »
Благодаря, Сафо  :-*
Бях се зарадвала на съвпада Юпитер-Венера и ми се искаше с него да започне солара, пък ако беше се случил и върху Слънце, но за малко изпуснах.
Друго, което ми прави впечатление - соларен ДЦ в Близнаци, съвпад Меркурий и соларен Меркурий в 5-ти дом. Меркурий очевидно е подчертан, в контекста на връзки и емоции го свързвам само с едно нещо.
Съвпадът Юпитер/Венера щеше да е Ок,ако не беше в 6ти соларен.Не вижда асц.
Това с кучешките истории-покупки,ветеринари,ухапвания-по 6ти дом са домашни любимци,Венера като упр.на 6ти сол.е активирана сега смени знак,а транзитен Сатурн квадрати натална.Марс в 4ти дом-и виж сега Лунара,може би е ъглов .
« Последна редакция: Ноември 12, 2024, 11:27:22 am от Сафо »

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #3898 -: Ноември 12, 2024, 01:09:46 pm »
Много благодаря, Сафо!
Интервенции не планирам, но успях вече да си променя физиономията със счупен нос.  ::)
Имам дете, но си мисля, че пети дом ще е повече показател за връзката, която скоро започнах.
По профекции владетел на асцендента ми е сатурн. Още по-сатурново става. Дано оцелея. :)

Предишното затъмнение върху слънцето ми беше с най-успешната година в живота ми, но тогава беше по 3 и 10 дом.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #3899 -: Ноември 12, 2024, 07:33:22 pm »
Един от предстоящите ми солари покрива всички оси. Аз съм асц Близнаци, наталното ми слънце и меркурий са в 12 дом, във въпросната година слънцето и меркурий отново ще са в 12 дом. Разчетох се в интернет ама пише много гадни неща.. изолация, самота, болници, затвори... Щом този 12дом ми е вроден и цял живот живя с него, дали ще усетя нещо по-лошо?