Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1016510 пъти)

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 43
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3885 -: Ноември 02, 2024, 09:37:42 pm »
 akruks,  много, много благодаря за отговорът!
Да, започнах една специализация. Започването на нова работа се случи през май.
Много ме обнадеждихте с анализът Ви. :) Ще бъда  по осторожна относно Нептун.
Благодаря Ви!  :)
« Последна редакция: Ноември 02, 2024, 09:40:11 pm от Av »

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #3886 -: Ноември 07, 2024, 09:30:30 pm »
Аз се разрових за "бъдещето", на 33 ще има голямо разминаване, но на 29тия ми рд ще имам абсолютно точно покриване на осите и асц ми ще е с отклонение 3-4градуса

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7784
« Отговор #3887 -: Ноември 10, 2024, 06:36:13 am »
Лисана,2ри соларен дом подчертава наталната опозиция Сатурн/Марс.Марс е ъглов в солара,а Сатурн е упр.на 2ри дом.К2 е съвпад с Уран,който по транзит в солара е съвпад с Венера(финансова планета).
Понеже Венера и Луна,упр.на 8ми сол. са в рецепция-не е фатално,ще има връщане на ресурс,помощ,вероятно от работа,от партньор/и.
« Последна редакция: Ноември 10, 2024, 06:41:25 am от Сафо »

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #3888 -: Ноември 11, 2024, 04:27:57 pm »
Здравейте. Ще съм благодарна за поглед към този солар. Слънчевото затъмнение ме хвана точно в деня на солара и май предстоят доста промени тази година. Поне на вътрешно ниво вече има. Акцентът изглежда да е в седми дом и това малко ме плаши.

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #3889 -: Ноември 11, 2024, 04:40:20 pm »
Лисана,2ри соларен дом подчертава наталната опозиция Сатурн/Марс.Марс е ъглов в солара,а Сатурн е упр.на 2ри дом.К2 е съвпад с Уран,който по транзит в солара е съвпад с Венера(финансова планета).
Понеже Венера и Луна,упр.на 8ми сол. са в рецепция-не е фатално,ще има връщане на ресурс,помощ,вероятно от работа,от партньор/и.
Благодаря, Сафо  :-*
Бях се зарадвала на съвпада Юпитер-Венера и ми се искаше с него да започне солара, пък ако беше се случил и върху Слънце, но за малко изпуснах.
Друго, което ми прави впечатление - соларен ДЦ в Близнаци, съвпад Меркурий и соларен Меркурий в 5-ти дом. Меркурий очевидно е подчертан, в контекста на връзки и емоции го свързвам само с едно нещо.
« Последна редакция: Ноември 11, 2024, 04:50:24 pm от Лисана »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3890 -: Ноември 11, 2024, 09:37:53 pm »
Здравейте. Ще съм благодарна за поглед към този солар. Слънчевото затъмнение ме хвана точно в деня на солара и май предстоят доста промени тази година. Поне на вътрешно ниво вече има. Акцентът изглежда да е в седми дом и това малко ме плаши.
Промени ще има с толкова ъглови планети -1,7,4ти домове.Сатурн върху Луната в 1ви създава проблемите за които споменавате.Асц в риби ,а Юпитер в 4ти сол.близнаци-родители,дом,жилище,семейство.Домът на партньорствата -срещи с много хора по сигнификациите на планетите,като темите ще са свързани с работа,здраве,ежедневие.Подписи ,договори,смяна на документи,пътувания,търговия,взаимоотношения,комуникации,нотариуси,адвокати,узаконяване,кредити и т.н.Венера в 8ми дом-интервении са възможни при някой ,посочен от планетата.Разгледайте и другите годишни управители-профекция асц и т.н.
Сатурн в 1ви дом-промяна на външен вид,ако е свързан със здраве-кости,зъби и др.
Марс в 5ти -имате ли деца?Може да има проблеми около тях.
Наследства.
Второто дете също е по 7ми дом,племеници.
« Последна редакция: Ноември 12, 2024, 11:24:32 am от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3891 -: Ноември 11, 2024, 09:55:42 pm »
Благодаря, Сафо  :-*
Бях се зарадвала на съвпада Юпитер-Венера и ми се искаше с него да започне солара, пък ако беше се случил и върху Слънце, но за малко изпуснах.
Друго, което ми прави впечатление - соларен ДЦ в Близнаци, съвпад Меркурий и соларен Меркурий в 5-ти дом. Меркурий очевидно е подчертан, в контекста на връзки и емоции го свързвам само с едно нещо.
Съвпадът Юпитер/Венера щеше да е Ок,ако не беше в 6ти соларен.Не вижда асц.
Това с кучешките истории-покупки,ветеринари,ухапвания-по 6ти дом са домашни любимци,Венера като упр.на 6ти сол.е активирана сега смени знак,а транзитен Сатурн квадрати натална.Марс в 4ти дом-и виж сега Лунара,може би е ъглов .
« Последна редакция: Ноември 12, 2024, 11:27:22 am от Сафо »

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #3892 -: Ноември 12, 2024, 01:09:46 pm »
Много благодаря, Сафо!
Интервенции не планирам, но успях вече да си променя физиономията със счупен нос.  ::)
Имам дете, но си мисля, че пети дом ще е повече показател за връзката, която скоро започнах.
По профекции владетел на асцендента ми е сатурн. Още по-сатурново става. Дано оцелея. :)

Предишното затъмнение върху слънцето ми беше с най-успешната година в живота ми, но тогава беше по 3 и 10 дом.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3893 -: Ноември 12, 2024, 07:33:22 pm »
Един от предстоящите ми солари покрива всички оси. Аз съм асц Близнаци, наталното ми слънце и меркурий са в 12 дом, във въпросната година слънцето и меркурий отново ще са в 12 дом. Разчетох се в интернет ама пише много гадни неща.. изолация, самота, болници, затвори... Щом този 12дом ми е вроден и цял живот живя с него, дали ще усетя нещо по-лошо?

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3894 -: Ноември 12, 2024, 08:00:06 pm »
Сега прегледах, че досега не съм имала година със сол. слънце в 12дом, а същата година и на мъжа ми сол асц започва от неговия 12дом.... Започнах да се притеснявам много, дали ще се разделим тогава, сега съм и бременна....

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3895 -: Ноември 12, 2024, 09:05:40 pm »
Щом сте бременна,значи ще си стоите в къщи и ще гледате бебе.
И какви са тези глупости с 12ти дом ,които четете.Аз като имам Сатурн в 12д.нито по болници вися,нито в затвори.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3896 -: Ноември 12, 2024, 09:39:15 pm »
Ами просто сатурн е едно, но слънце в 12дом и управителя на асцендента ми също в 12ти дом е друго. На това се дължи самотата през по-голямата част от живота ми и др. Ако и годината ще е акцентира същото ми се струва, че никак не е добре.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3897 -: Ноември 13, 2024, 06:02:52 am »
Ами просто сатурн е едно, но слънце в 12дом и управителя на асцендента ми също в 12ти дом е друго. На това се дължи самотата през по-голямата част от живота ми и др. Ако и годината ще е акцентира същото ми се струва, че никак не е добре.
След като асц е в близнаци,в натала Меркурий е в 11 дом,а Сатурн като триплицитетен упр.на асц (дневно раждане),също е в 11д.овен.Слънцето не е упр.на асц.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13908
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3898 -: Ноември 27, 2024, 10:34:08 am »
Сега прегледах, че досега не съм имала година със сол. слънце в 12дом, а същата година и на мъжа ми сол асц започва от неговия 12дом.... Започнах да се притеснявам много, дали ще се разделим тогава, сега съм и бременна....
Защо трябва да се разделяте, Слънцето в 12д показва по-изолиран живот, нали ще се грижиш за бебето, нормално е светските прояви да намалеят, 12д е грижа, състрадание, благотворителни прояви, полагане на грижи безвъзмездно.
Имам познат с натални Слънце и Венера в 12д. – моден фотограф, работата му е свързана да е зад обектива, зад завесите, живее и работи в чужбина , островна държава, но все още е ерген, майка му не доживя да го види женен.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3899 -: Ноември 27, 2024, 08:22:15 pm »
И аз съм с натални слънце и венера в 12 дом....