Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 863539 пъти)

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 21
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3900 -: Ноември 12, 2024, 08:00:06 pm »
Сега прегледах, че досега не съм имала година със сол. слънце в 12дом, а същата година и на мъжа ми сол асц започва от неговия 12дом.... Започнах да се притеснявам много, дали ще се разделим тогава, сега съм и бременна....

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7657
« Отговор #3901 -: Ноември 12, 2024, 09:05:40 pm »
Щом сте бременна,значи ще си стоите в къщи и ще гледате бебе.
И какви са тези глупости с 12ти дом ,които четете.Аз като имам Сатурн в 12д.нито по болници вися,нито в затвори.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3902 -: Ноември 12, 2024, 09:39:15 pm »
Ами просто сатурн е едно, но слънце в 12дом и управителя на асцендента ми също в 12ти дом е друго. На това се дължи самотата през по-голямата част от живота ми и др. Ако и годината ще е акцентира същото ми се струва, че никак не е добре.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3903 -: Ноември 13, 2024, 06:02:52 am »
Ами просто сатурн е едно, но слънце в 12дом и управителя на асцендента ми също в 12ти дом е друго. На това се дължи самотата през по-голямата част от живота ми и др. Ако и годината ще е акцентира същото ми се струва, че никак не е добре.
След като асц е в близнаци,в натала Меркурий е в 11 дом,а Сатурн като триплицитетен упр.на асц (дневно раждане),също е в 11д.овен.Слънцето не е упр.на асц.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13793
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3904 -: Ноември 27, 2024, 10:34:08 am »
Сега прегледах, че досега не съм имала година със сол. слънце в 12дом, а същата година и на мъжа ми сол асц започва от неговия 12дом.... Започнах да се притеснявам много, дали ще се разделим тогава, сега съм и бременна....
Защо трябва да се разделяте, Слънцето в 12д показва по-изолиран живот, нали ще се грижиш за бебето, нормално е светските прояви да намалеят, 12д е грижа, състрадание, благотворителни прояви, полагане на грижи безвъзмездно.
Имам познат с натални Слънце и Венера в 12д. – моден фотограф, работата му е свързана да е зад обектива, зад завесите, живее и работи в чужбина , островна държава, но все още е ерген, майка му не доживя да го види женен.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3905 -: Ноември 27, 2024, 08:22:15 pm »
И аз съм с натални слънце и венера в 12 дом....

akruks

• Hero Member
« Отговор #3906 -: Ноември 28, 2024, 04:54:59 pm »
И аз съм с натални слънце и венера в 12 дом....
видях, нали за теб съм писала коментара

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3907 -: Декември 04, 2024, 05:41:39 am »
Качвам карта на предстоящата ми соларна година.Какво ще ме вълнува толкова според вас с ъглови Луна,Марс,Венера и Сатурн?
Меркурий в риби,съвпад нат.Венера в 6ти сол.,притиснат от Сатурн,упр.на 5 и 6ти сол.домове-нови задължения,работа,здраве.Не планувам да имам животно засега(куче),но ако се налага.Марс в рак квадрат натален-екшън.Сатурн в 7ми,оф.ЗъболекарИ.
Вълнения около жени,майка,свекърва и други.И Плутон стъпил вече здраво върху нат.Меркурий.
Меркурий/Юпитер соларни са взаимна рецепция по управление.Синът ми трябва да се дипломира магистратура тази ми сол.година.
Луната е ударена от Сатурн,и натална и соларна.Всичко по две и нагоре.Кой с какво ще се раздели,или кой с кого?Племениците също са по оста 1/7ми.Сол.асц е съвпад с к10 на мъжа ми.
« Последна редакция: Декември 04, 2024, 06:05:39 am от Сафо »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6523
« Отговор #3908 -: Декември 04, 2024, 02:03:10 pm »
Какво ще кажете за новата ми соларна карта? Като гледам планетите във втори дом, няма да е особено добра май особено от към финанси.  ??? Юпитер в 5 соларен дом, обаче е ретрограден.
Луната и Марс в седми соларен дом май по-скоро показват напускането на Метро, тъй като стана малко преди началото на солара.
« Последна редакция: Декември 04, 2024, 02:11:44 pm от Veselin »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3909 -: Декември 04, 2024, 04:23:04 pm »
Весо, твоята соларна карта няма как да е гарантирано точна, след като наталната е с натъкмен час на раждане, а не с действителен.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3910 -: Декември 04, 2024, 04:43:58 pm »
Качвам карта на предстоящата ми соларна година.Какво ще ме вълнува толкова според вас с ъглови Луна,Марс,Венера и Сатурн?
Сол.асц е съвпад с к10 на мъжа ми.
Последното е излишно, все пак това е твой солар и от значение е единствено в твоята рождена карта къде попада сол. АС – в 5д. и с Луна на АС - ще си загрижена за дома и главно сина, да не те направи баба в тази соларна година, сол. 5д в 9д., а (д е производен 5-ти от 5-ти, първородното дете на твоето първородно дете; с Плутон в сол. 5д родих второто  :) Слънцето и Сатурн в 6д – ежедневието, нови отговорности, повече задължения в ежедневната работа, в службата/служенето, там ще блестиш и ще си главно действащо лице.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6523
« Отговор #3911 -: Декември 04, 2024, 06:33:29 pm »
Весо, твоята соларна карта няма как да е гарантирано точна, след като наталната е с натъкмен час на раждане, а не с действителен.
Ами при положение, че няма как никога да разбера точния час на раждане, това пак е нещо. Много пъти съм говорил вече, че като съм ходил в ГРАО, ми казаха, че ги няма записани часовете от онези години.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3912 -: Декември 04, 2024, 07:20:19 pm »
Ами при положение, че няма как никога да разбера точния час на раждане, това пак е нещо. Много пъти съм говорил вече, че като съм ходил в ГРАО, ми казаха, че ги няма записани часовете от онези години.
Имам приятелка от Пловдив, родена 1984г, която си взе часа на раждане от общината преди години, как за нея има, а за тебе няма записан час? Наскоро качих снимка от акта за раждане на жена от родословието на свекъра, родена 1931г на село, вкъщи я родила нейната майка, а лекарят е записал часа на раждане, който на другия ден в кметството са отбелязали...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3913 -: Декември 04, 2024, 07:32:18 pm »
Акрукс,благодаря!Ако знаеш откога чакам да стана горда баба!Дано.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3914 -: Декември 04, 2024, 07:41:31 pm »
Какво ще кажете за новата ми соларна карта? Като гледам планетите във втори дом, няма да е особено добра май особено от към финанси.  ??? Юпитер в 5 соларен дом, обаче е ретрограден.
Луната и Марс в седми соларен дом май по-скоро показват напускането на Метро, тъй като стана малко преди началото на солара.
Веско,сол.асц в 12 нат.ще си доста самотен,или по-скоро изолиран от света.Възможни са болнични посещения.Натовареният 2ри дом -натам ще са насочени твоите ресурси,да правиш сметки,приходи/разходи,с Юпитер в 5ти сол.но на к4,възможно е да се опаричиш,ако имаш имот за продаване ,или нещо катоземя,нива,селски къщи и т.н.Марс и Луна в 7ми дом-домът на партньорствата са малко тревожни,в смисъл-разправии,спорове ,делби,но и нова работа с нови хора.Марс ъглов -в дневна карта,внимание изисква.Срещи и раздели,непостоянство във взаимоотношенията.Слънце в 10ти дом-нов авторитет,шеф,пътуване е възможно да има......извън БГ.
« Последна редакция: Декември 04, 2024, 07:43:14 pm от Сафо »