Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1049332 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3915 -: Февруари 09, 2025, 07:24:08 pm »
Засега по солара - започнах преди месец работа в един близък магазин до нас. Относно това, че ще си купя телевизор или нещо подобно - стана така, че си купих един cd player от Технополис, защото сегашния ми правеше проблеми.

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 127
« Отговор #3916 -: Февруари 12, 2025, 02:18:01 pm »
Соларът на сина. Първо 2 въпроса.
Когато се прогресират, с 1 градус на 4 дни, ретроградните планети от солара спрямо натала, как се отчита движението им? "Местят" ли се заедно с куспидите и др.планети? Тези дни сол.К8 ще съвпадне с нат.К12. А сол.ретро Марс къде е?
По афоризмите на Доротей в темета за сол.хороскоп, пише :"Лошо е, ако малефик извън секта (примерно марс за дневно)/ в случая Сатурн за нощно/ от ср стига до мястото на светилото или бенефика от сектата в натала, и изобщо - ако е в съвпад, квадрат, опозиция от своето натално или на бенефик, или на друго важно място". За транзит на плнетата ли става дума или по прогресия? Сатурн ще достигне опозиция с Луната по транзит през март. Профекция асц и фирдария е в периоди на Сатурн.
Сега подробно.
Оси в подвижни знаци-общуване,пътуване, образование-престои кандидатстудентска кампания. Сол.асц в 4 нат- може да се изнесе. Съвпад с нат Юпитер/Марс- ще има желанието и силите да действа, въпреки трудностите. Усол.асц- рЮпитер в сол7, на К11 откъм 10-и, заточен, но ъглов, в опозиция на Слънце и рМеркурий. Нещата ще случват, но със забавяне, зависимости от хора и обстоятелства.
Слънце в сол1-ще иска да се изявяа, да се доказва сам.
Възврат на Меркурий- изгряващ в солара, заточен.
Сол.нод ос 4/10 - в добър аспект с управителите си Марс и Венера, и с Меркурий.Подкрепа от семейтвото.
Сол.Марс е притеснителен, в опозе с Венера/Плутон, квадрат Луна. Тук се опитвам да не си вкарвам мишки в главата. А може да са сърдечни терзания и транформация.
Както и за сол.Сатурн в 8-и нат, писах по-горе.
Повтаря се аспекта на Венера/Путон от натала.
Сол МЦ/ДЦ върху нодалната ос.
При толкова много акценти, не мога да ги класифицирам по-важност.
Моля, за поправка и допълнения!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #3917 -: Февруари 12, 2025, 07:30:29 pm »
В солар са важни планети близо до ъгли,например Сатурн ще съвпадне с ИЦ соларно ,когато мине транзитен там.Планети по ъгли са индикатор за събития по домовете,които управляват и по сигнификациите,като да-Меркурий-документи,Юпитер-университет,чужбина,пътувания.....
Прогресирам планети ,а не куспиди(в солар).
Марс не е ъглов тук.Профекция щом е в козирог,Сатурн е хронократор+Юпитер,като сол.упр.на асц.
Марс не е упр.на асц,опозицията е по оста 2/8 по -скоро като финансов аспект-дава,получава.
Може и някоя любов да върти с Луна в 5ти и Марс в 8ми.
Оста 1/7 ,която е ангажирана,носи промени при дядовци и баби също.
« Последна редакция: Февруари 12, 2025, 07:34:57 pm от Сафо »

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 127
« Отговор #3918 -: Февруари 13, 2025, 01:29:52 pm »
Благодаря, Сафо! Очертава се интересна година. Ще следя Сатурн, Меркурий и Юпитер.

Simona2011

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #3919 -: Февруари 26, 2025, 12:07:57 pm »
Здравейте, има ли според вас шанс в предстоящият солар шанс за собствен бизнес? Още от началото на година комуникацията свързана с работа или бизнес партньори върви трудно , сигурно заради стелиума в 7 дом. Притеснява ме и юпитер в заточение в 10 дом.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3920 -: Февруари 26, 2025, 07:52:54 pm »
Здравейте, има ли според вас шанс в предстоящият солар шанс за собствен бизнес? Още от началото на година комуникацията свързана с работа или бизнес партньори върви трудно , сигурно заради стелиума в 7 дом. Притеснява ме и юпитер в заточение в 10 дом.
Този солар е от началото на април нататък, защо гледаш в него влошената комуникация от началото на календарната година? Последно самостоятелен бизнес или съвместен с партньори? Нептун в 7д може да има измамни приятели и партньори, внимавай! Юпитер пък ти е най-малкият проблем, дори би трябвало да окаже положително влияние по отношение на кариерата, понеже е в хармоничен аспект със Слънцето. И може да квадрати Меркурий, но е във взаимна рецепция с него. А напрежението по отношение на бизнес, приятелства и сдружения, предполагам е от транзита на Марс, доскоро ретрограден, в напрегнат аспект с Нептун У7 и Слънце.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3921 -: Февруари 27, 2025, 05:39:31 pm »
Има шанс за собствен бизнес,но в партньорство с някой.Меркурий е упр.на 10 дом,а в солара е ъглов и в аспект с Юпитер.Не се "изхвърляйте"много.

Simona2011

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #3922 -: Февруари 27, 2025, 06:46:27 pm »
Благодаря Akruks и Сафо !

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #3923 -: Февруари 28, 2025, 02:55:56 am »
И аз съм с един хубав соларен стелиум в 7ми дом до май месец заедно със слънцето, тази соларна година фалирах бизнеса, омъжих се, забременях и скоро ще раждам  :D :D :D преди новия ми рожден ден ще кача картата с подробна информация.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3924 -: Февруари 28, 2025, 12:07:51 pm »
И аз съм с един хубав соларен стелиум в 7ми дом до май месец заедно със слънцето, тази соларна година фалирах бизнеса, омъжих се, забременях и скоро ще раждам  :D :D :D преди новия ми рожден ден ще кача картата с подробна информация.
стелиумът при теб е в телец,нали така?!Винаги ли при много планети в 7ми дом,ще раждаме,ще фалираме и ще се женим?
Зависи от натала,от знака,от прогресии и дирекции,от хронократори и т.н

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #3925 -: Март 01, 2025, 12:09:48 am »
Не разбира се  :) по-скоро искам да кажа, че стелиум в 7ми дом не дава бизнес или добро развитие на бизнес дори слънцето да е там.
стелиумът при теб е в телец,нали така?!Винаги ли при много планети в 7ми дом,ще раждаме,ще фалираме и ще се женим?
Зависи от натала,от знака,от прогресии и дирекции,от хронократори и т.н

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3926 -: Март 05, 2025, 10:01:49 am »
здравейте , това е солара ми за новата година , която започна преди месец. Може би ще е интересно ако някой се включи с коментари.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1298
« Отговор #3927 -: Март 05, 2025, 03:49:32 pm »
Тайна любов на работа, с човек от/покрай работа.
Любов, връзка, която няма да официализираш.
Основополагаща, щастлива любов. Може и бебе.
Привличане на пари, вкл. Заемни/чужди ресурси, вероятно в тази връзка. Активност по/за пари.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3928 -: Март 05, 2025, 07:02:59 pm »
Много ти благодаря Люба. Марса в 7 ми  и Мерк управител 7ми с натално Слънце ли те кара да мислиш , че ще е нова връзка. Аз съм сам за сега. Излизах с човек , който ме изостави на рождения ми ден.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3929 -: Март 06, 2025, 07:22:02 am »
Грег,Марс в 7ми сол.не е най-добрият вариант за бизнес партньорства,взаимоотношения.Освен това е в антисия с Луната.Ранява.Ти си представен от Юпитер в заточение в близнаци ,съвпад с Луна.Асц в 6ти натален и упр.на сол.асц в 6 соларен предполага грижи около здравословно състояние,домашни любимци ,чичовци и лели.Юпитер увеличава,тоест,ако има грижи,нужди,емоционални зависимости към нещо.
Пътувания насам/натам,финансови постъпления,покупки,вложения.Събития при братя/сестри,съседи и роднини.
Внимание при шофиране,защото Марс в 7ми е и срещи с органи на властта.
Обидчивост.
Възврат на Венера,която е слаба и ударена от малефик натално,не предполага любов,по-скоро обратното.
Изследвания.