Здравейте скъпи съфорумци,
качвам предстоящия ми солар, с радост ще посрещна коментарите ви. Предстои ми принудително преместване, едва ли ще бъде в собствено жилище, което е желанието ми. На работата ми предстои подписване на постоянен договор, а в личен план и с Юпитер на ДЦ статута ми на сингъл може и да се промени.
Нептун на АС в все още не го усещам имате ли наблюдение? Ще се радвам да ги споделите. Сатурн, У10, също ще мине АС тази година. Прогресивна Луна в 12 дом ми подрязва крилата от известно време.
Поздрави
Да,ще сключите договор,работен,възможно е и брачен ,за което е необходимо да следите хронократорите,проекция,фирдар и т.н.Юпитер е много силен,в 7ми дом,ъглов,екзалтиран .Ще присъствате на сватби,кръщенета,ритуали от такъв вид.Ще се срещата с юристи,адвокати и хора,представители на висши училища,висши медици и подобни.Ще пътувате много,ще комуникирате с роднини.Венера в 4ти дом е силна,така че вероятно ще се сдобиете с жилище,покъщнина някаква .Луна във втори дом е като обещание ....кола,нов лаптоп.Марс е в 8 ми дом,вероятно близък,роднина може да претърпи интервенция .Плащане на данъци и такси в по-големи размери .,но пък ако се сдобиете с нов автомобил,може това да е първата голяма вноска .
Интересен,запомнящ се Солар.
И Меркурий там се мъдри,тоест,ще създава дразги,разговори,пътувания,преговори,договори .Ще вадите/сменяте документи.
По 3ти дом са и обученията,квалификациите.
За Марс в 8 ми се сетих,че може би ще правите някакви процедури,вежди,уста,мигли и подобни.