Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1054178 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3960 -: Май 07, 2025, 06:08:23 pm »
Измина една невероятна година и искам да споделя с вас.
Асц 6дом - 6 месеца след рд продадох бизнеса си магазин за Хр стоки на страшна загуба, той си беше фалирал през цялото време (крепях го с лични средства). Тежеше ми работата, нямах доходи, бях като вързана там без никакво лично време. (За първи път в живота си не отидох на море 2024г).
Слънце в 7ми дом - запознах се с партньора ми сключихме брак след като забременях.
Сол и натален асц в 5ти дом - забременях и родих.
Споделената тук карта е различна с тази от преди година, където сол. АС попада в натален 5д. А лично аз това съм написала, за убождания, ухапване и изгаряния друг ти е писал.

Качвам солара ми, който влиза в сила след повече от месец и половина (на някои места пише, че влиза в сила месец преди РД), едно от нещата, които не са ми ясни, сега този асцендент в 5ти или 6ти дом е, "куспидата на 6ти дом" ли се казва правилно?.... Повече от месец се ровя и не намерих отговор, та реших да питам тук, сол асцендент в 5ти или 6ти дом да го тълкувам? :)
да, понякога има събития по новия солар и 3м преди да стартира; в твоя сол АС е в 5д и акцент ще са темите на 5д през годината – любов, деца, творчество, работа с деца, спорт, игри и развлечения, а Слънцето в 7д – ще са от голямо значение партньори, партньорски взаимоотношения, клиенти, ако работата ти е свързана с тях... в общи линии е това. За повече е нужен подробен анализ.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #3961 -: Май 07, 2025, 10:32:09 pm »
На рожденния ми ден миналата година бях в Милано Италия. Реално живея в Пловдив, в астроком не можах да намеря от къде да променя мястото само на солара.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3962 -: Май 07, 2025, 10:48:16 pm »
Ето го и новия Солар.
Слънце в 3ти дом, този дом не ми е ясен. Имам брат с който не поддържам връзка, кратки пътувания надали с новородено бебе. Акцента пада само върху комуникация май, като гледам ще е затруднена такава. Странно, че и уран е там, явно доста ще е подчертан 3ти дом.
Сатурн в 1ви може би умората и ограничението от всичко заради бебето. Кофти натален Сатурн, имам проблеми с общуването, вече съм в конфликт с повечето майки от групите. Единственото хубаво в този Солар е почти точния съвпад на Юпитер със сол асц какво ли ще ми донесе това, късмет? Колко трябва да се страхувам от Сатурн?
Асц 9ти дом, надявам се да нямам правни проблеми както когато имах слънце там. Курсове и обучения нямам намерение да записвам. О да, 9ти дом дълги пътувания особено съчетан с 3ти, явно наистина ще ходя някъде.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1308
« Отговор #3963 -: Май 08, 2025, 10:17:40 am »
Аз не поддържам тезата за възможност за промяна силата на солара чрез кратковременно посрещане на РД на място, различно от обитанието. Основният ми аргумент се изразява именно в астрологичната релокация на месторождението, спрямо местоживеенето. Енергията е там, където си ти.

По повод солара на Елинка, аз изобщо не се хващам на акценти 3-9, които са налице, но не са водещи за мен. По Слънце-Уран в 3 дом е налице възможност за сменя на отношенията с брата към оправяне, което би трябвало да те зарадва. Това е показано и от сексила на Венера към Плутон, аспекти до Марс.
По 3 дом са още съседите, братовчедите и 3-9 може да означава контакти с тях по множество въпроси, вкл. юридически.
За мен в този солар акцентът е по 7 дом. Правилно е отбелязан Юпитер у7-асц, при това съвпадат е двоен. Има още Луна к7 откъм 6 каре Марс. Споменато е за инциденти с него, мисля, че трябва да си обърне внимание и да бъде много внимателен, събран и фокусиран, защото от другата страна Плутон ще върне каре до Меркурий, което и сега е в сила.
Казва се и за редица финансови маневри и заеми. В този солар Сатурн е веднъж във втори дом, втори път критичен и слаб. Във втори соларен е и Хирон. Сатурн каре диспозитор раздутия Юпитер. Всичко това еднозначно говори, че се изисква строга финансова дисциплина, трезв ум за парите, спестовност и събиране по финансовите въпроси или с много няма да излязат сметките и ще се усети бремето на задълженията.
Аспект 1-4 и Меркурий у хороскоп на к12 - отново прибиране, отдръпване, скромност и събраност.
Венера на к2, тригон диспозитор, секстил/тригон Плутон у6, секстил Венера, Луна откъм 6 дом и к9 - доброзорно може да се окаже добра идея да се работи, въпреки бебето.Грижи и здраве се борят с мотика. Може и с хоум офис.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
« Отговор #3964 -: Май 08, 2025, 11:51:11 pm »
Благодаря за анализа, точно от финансови проблеми се притеснявам. Лошото е, че мъжа след ноември ще е с асц козирог и Сатурн в сол 2 дом. Явно финансовите проблеми ще са доста дълго време...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3965 -: Днес в 05:52:40 pm »
На рожденния ми ден миналата година бях в Милано Италия. Реално живея в Пловдив, в астроком не можах да намеря от къде да променя мястото само на солара.
отдолу под датата има четири опции, маркираш четвъртата и там се променя населеното място за солари и лунари
–Zodiac and houses
–Display and calculation options
–Additional objects
–Default settings
Standard drawing: Astrodienst setting
Reference place: Madrid, SPAIN, 3w41, 40n24
Reset the form: Astrodienst setting

akruks

• Hero Member
« Отговор #3966 -: Днес в 06:16:53 pm »
Ето го и новия Солар.
Слънце в 3ти дом, този дом не ми е ясен. Имам брат с който не поддържам връзка, кратки пътувания надали с новородено бебе. Акцента пада само върху комуникация май, като гледам ще е затруднена такава.
3-ти и 9-ти дом не означават само пътуване, учението също е по тези домове.
Конкретно соларен 3д в 12-ти натален показва по-изолирана комуникация, поддържане само на най-необходимите връзки, отказване от много контакти, изучаване на тайни науки – окултизъм, криминология, получаване на информация от скрити източници. Слънцето в 3д, което управлява Десц. – главно ще е общуването с партньора през годината, както и с клиенти, ако има такива.