Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1075853 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14022
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3975 -: Май 18, 2025, 08:06:41 am »
Акрукс, благодаря отново, че се включи. Звънях в общината, няма час, не е описан. Не живея в родният си град, живея тук в София. И в болницата ходих-имало е наводнение и книги с вписан час няма.
Ще следя описаното от теб. Благодаря много отново.
А като не живееш в родното място, защо соларната карта е построена за там? Солар се прави за мястото на пребиваване, в случая за София. Пиши им, моят час го взех по имейл.

Административно обслужване           
             гр.Оряхово
            ул. „Андрей Чапразов“ №15
            09171/4735
              mail@oriahovo.bg
           Работно време:
            8:00 – 17:30 часа без прекъсване

Av

• Newbie
  • *
  • Публикации: 48
« Отговор #3976 -: Май 18, 2025, 10:32:41 am »
Акрукс, благодаря отново, че се включи. Звънях в общината, няма час, не е описан. Не живея в родният си град, живея тук в София. И в болницата ходих-имало е наводнение и книги с вписан час няма.
Ще следя описаното от теб. Благодаря много отново.
А като не живееш в родното място, защо соларната карта е построена за там? Солар се прави за мястото на пребиваване, в случая за София. Пиши им, моят час го взех по имейл.

Административно обслужване           
             гр.Оряхово
            ул. „Андрей Чапразов“ №15
            09171/4735
              mail@oriahovo.bg
           Работно време:
            8:00 – 17:30 часа без прекъсване
Ах Акрукс мнгого ти благодаря, че си си направила труда за коррдинатите. Наистина🙂 ♥️
Ще има пиша, няма да им звъня пак.
Да, допуснала съм грешка. В астро сийк си има location now, ще се поправя.
Благодаря много Акрукс 🌸
« Последна редакция: Май 18, 2025, 06:03:59 pm от Av »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3977 -: Май 18, 2025, 03:12:45 pm »
Благодаря много Актукс 🌸
И в astro.com  има промяна на локация, отдолу под прозорчетата за датата, където пише
 Default settings
Reference place: Plovdiv, BULG, 24e45, 42n09  modify data  <---

Av

• Newbie
  • *
« Отговор #3978 -: Май 18, 2025, 06:02:58 pm »
Благодаря много Актукс 🌸
И в astro.com  има промяна на локация, отдолу под прозорчетата за датата, където пише
 Default settings
Reference place: Plovdiv, BULG, 24e45, 42n09  modify data  <---
Благодаря много Акрукс♥️♥️♥️🙂

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 826
« Отговор #3979 -: Юни 08, 2025, 09:53:40 am »
Здравей,

Следващата седмица, ще пътувам до Турция за преглед и ще пиша какво се случва.
За сега ще ми правят изследвания, прегледи и колоно и гастроскопия(баш в петък 13-ти  ::))

Поздрави!

Здравейте,

Скоро започва новият ми солар-надявам се, че в здравословен план ще успея да овладея нещата.
Ще Ви бъда благодарна, ако го коментирате в посока здраве и евентуално, дали ще се наложат операции на яйчник и гръбнак в долната част на кръста, или ще мина само с хормонално лечение и физиотерапия и рехабилитация.
Иска ми се да кръстим дъщеря ни, но от моите проблеми изобщо не съм сигурна, че ще успеем.
Благодаря на всеки, който се включи!
По мое виждане ще има операция, но те сега нали ги правят безкръвни, ще овладееш нещата, излишно се притесняваш. Ето, вече си овладяла безсънието. А детенце по всяко време може да кръстиш, не е задължително да се вдига цяла сватба за едно кръщене.
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3980 -: Юни 17, 2025, 01:04:28 am »
Това е солара за 2026г  на моя козел , двете светила и 4 планети в 9д. , сред тях сол. Меркурий У1 /сол АС в 10д близнаци/ и Слънцето У4 в солара и У1 в натала. Новолуние в солара – ново начало , може да отвори нова страница в живота – така е теоретично, на практика имах новолуние в солара когато майка почина и се роди внука, новото беше, че станах баба

fortunades

• Hero Member
« Отговор #3981 -: Юни 19, 2025, 02:17:51 pm »
Здравейте!
Минах прегледите, колоноскопия и гастроскиоия, гинеколог ( кистата я няма, там всичко е наред!).
При гастрит:
Ендоскопска диагноза:
Еритематозен гастрит / Дуоденогастрален рефлукс

Пациентката има признаци на възпалителен гастрит (зачервена и раздразнена стомашна лигавица), гастроезофагеален рефлукс (ГЕРБ) и рефлукс от дванадесетопръстника към стомаха (дуоденогастрален рефлукс). Назначена е биопсия, резултатите от която ще дадат допълнителна яснота за причината и вида на възпалението.
Биопсията ми излезе днес - там всичко е наред.
Лекувам се с това, което професора ми изписа и съм много по-добре.
Диета 6 месеца, 2 месеца лечение с лекарствата!
Камък ми падна от сърцето!
Успяхме да видим и центъра на Истанбул, макар и за 1 ден.
Благодаря!
(Ако някой има здравословни проблеми и не може да ги открият в България, нека ми пише на ЛС, ще го насоча) .
 :-*
Здравей,

Следващата седмица, ще пътувам до Турция за преглед и ще пиша какво се случва.
За сега ще ми правят изследвания, прегледи и колоно и гастроскопия(баш в петък 13-ти  ::))

Поздрави!

Здравейте,

Скоро започва новият ми солар-надявам се, че в здравословен план ще успея да овладея нещата.
Ще Ви бъда благодарна, ако го коментирате в посока здраве и евентуално, дали ще се наложат операции на яйчник и гръбнак в долната част на кръста, или ще мина само с хормонално лечение и физиотерапия и рехабилитация.
Иска ми се да кръстим дъщеря ни, но от моите проблеми изобщо не съм сигурна, че ще успеем.
Благодаря на всеки, който се включи!
По мое виждане ще има операция, но те сега нали ги правят безкръвни, ще овладееш нещата, излишно се притесняваш. Ето, вече си овладяла безсънието. А детенце по всяко време може да кръстиш, не е задължително да се вдига цяла сватба за едно кръщене.

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #3982 -: Юни 19, 2025, 05:02:36 pm »
Fortunades, много се радвам, че всичко е наред  :-*

akruks

• Hero Member
« Отговор #3983 -: Юни 19, 2025, 11:04:49 pm »
fortunades, интервенциите, които са ти правили имат същия сигнификатор като при операция. Моята голяма дъщеря , с която сте на една възраст, миналото лято мина през същите интервенции в Мадрид покрай изследванията за анемията, имаше същите резултати и лечение, съобразено с анемията. Но доста страх брахме до края на септември , че самата дума биопсия е притеснителна. Все още е на хранителен режим и от доста неща трябваше да се откаже – кафе, чай, кока кола, заради кофеина да не си изпишква витамините :) Бъдете здрави!

fortunades

• Hero Member
« Отговор #3984 -: Юни 20, 2025, 04:13:28 pm »
Здравейте,

Много Ви благодаря!
И вие бъдете здрави!
Падна ми голям камък от сърцето, близките ми и те се успокоиха.
Отделно и аз вече мога да поспивам повече и да издържам на натоварването през деня.
akruks, и аз съм с лека форма на анемия, ниски витамини Д3 и Б12, Магнезий и Калий, но ще наваксам, стига да се оправя, че не мога да ям и аз всичко.
Мериха ме в болницата, на моите 180см-съм станала след очисителните 56кг и съм загубила 2кг.Бях 58кг преди да тръгна и така..
Хубавото е, че мога да си хапвам моите любими бобови и зелени храни, които до сега никак не ми понасяха.
Сега започвам подготовка за кръщенето, но то няма да е в родния ми град, ами в планината, че мислим там да прекараме лятото.

Поздрави и много Ви благодаря за подкрепата!
 :-*

Av

• Newbie
  • *
« Отговор #3985 -: Юни 21, 2025, 10:52:08 am »
Сега, вие знаете аз не разбирам много, обаче се бутам – виждам, че соларен Уран ми попада в соларен  6-ти дом, което четох, че е смяна на работа. Имам амбиции и за това, а по уран навярно ще е внезапно.
Моля бихте ли ми отговорили как да разбера кога точно се активира дадена планета от солара или аспект? Вероятно трябва да гледам транзитите и кога правят съвпад със соларна планета? Търсих, но не намирам нито в астро.com нито в astro-seek транзити към солар.
Моля извинете ме ако това, за което говоря е само в моята глава, просто наистина се кефя, че най-накрая този час работи и има събития по него. 
Само по един солар не се прави ректификация, както и цялостна годишна прогноза.
Толкова ли е трудно да си вземеш часа на раждане от кметството, нали живееш където си родена, поне това виждам от соларната карта?
Уран в 6д и въобще шести дом, освен ежедневните задължения, описва здравето, а също домашните любимци. Кариерата, професионалните промени са показани от МС и 10д., за определяне на времето се прогресира МС в солара, а спрямо него останалите куспиди и планети.
МС се прогресира в солара 30 градуса за 4 месеца, така че в началото на юни ще попадне върху наталния Уран, което може да е промяна в социалния статус, в приятелствата, за някой от родителите, за шефа, сол АЦ съвпада с наталния Уран и тази планета е важна през годината, в натала е У11 , а в солара е У3 - премествания, пътуване, сестра, братовчеди, съседи, а може и обучение по астрология, да четеш и комуникираш по тези теми.
Здравейте,

Акрукс, писах имейл до общината в Оряхово....никой не ми отговори, след което звъннах и отварайки актовата книга служителката ми каза, че в нея няма място за час, и час не е записан...
Нищо, такъв ми бил късмета.
Включвам се да дам отзив за Уран и твоят коментар и искам да кажа, че ДА ще започвам да уча. Нещо, което изобщо нямах намерение да правя. :) В този случай можем да кажем, че този час работи нали?
По салара още нямам никакъв възход в любовта...Дано до края на солара да има завъртане на енергията.
Благодаря ти много Акрукс  :) :-*

Bodra

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 86
« Отговор #3986 -: Юни 21, 2025, 09:56:57 pm »
Смятате ли, че този солар "обещава" смяна на дома, емиграция?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12824
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3987 -: Юни 22, 2025, 03:46:17 pm »
Акрукс, не разбрах, питаш ли за мнение по солара на мъжа ти ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1449
« Отговор #3988 -: Юни 23, 2025, 09:15:42 am »
Здравейте група, за съжаление отново си загубих работата. Което означава , че солара ми с отправна точка България е правилния , моял за помощ с анализа на Соларната ми карта. Ако може някой да се включи предвид ситуатията.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12824
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3989 -: Юни 23, 2025, 11:11:34 am »
greg07, не е от солара ти, а от натала ти- там, разгледай в дълбочина причините и доколко могат да бъдат овладени. В прогностичните карти се вижда само кога се активират причините.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“