Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1079468 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1455
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4005 -: Юни 25, 2025, 03:11:02 pm »
С управител Венера , годината ми не беше лоша , било е като съм бил на 28 години и ми даде хубава промяна , не лека но хубава

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12833
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4006 -: Юни 25, 2025, 06:01:30 pm »
Значи и тази година няма да ти е лоша и с хубава промяна, не лека, но хубава.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #4007 -: Юни 29, 2025, 01:33:29 pm »
Разглеждам си соларите за следващите няколко години. Мислите ли, че този за следващата година показва тенденции за преместване в чужбина ( нещо, което отдавна искам да осъществя, предприемам някакви стъпки в тази посока, но  поради една или друга причина, не се случва)? Сол Асц в 9 нат дом, нат У9 Меркурий в сол 9-ти. Сол 4 в нат 11 и У сол 4 отново Меркурий. По профекция Меркурий (близнаци) е управител. Само дето в натала Меркурий , не е добре поставен.
« Последна редакция: Юни 29, 2025, 01:43:53 pm от Nana »

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 48
« Отговор #4008 -: Юни 29, 2025, 03:03:14 pm »
Разглеждам си соларите за следващите няколко години. Мислите ли, че този за следващата година показва тенденции за преместване в чужбина ( нещо, което отдавна искам да осъществя, предприемам някакви стъпки в тази посока, но  поради една или друга причина, не се случва)? Сол Асц в 9 нат дом, нат У9 Меркурий в сол 9-ти. Сол 4 в нат 11 и У сол 4 отново Меркурий. По профекция Меркурий (близнаци) е управител. Само дето в натала Меркурий , не е добре поставен.
Сол асц 9ти дом, У9 луна в сол 1д рак на мястото си.  Нат луна добре поставена в телец 7д.
Луната изглежда доста важна ъглова 1/7ми дом. Вашия управител Венера заедно със слънцето ви са в сол 10дом. 10/6. Повече ми изглежда да имате някакво силно развитие в кариерата, която да ви отведе в чужбина или да се запишете да учите и да се издигнете.  Вие лекар ли сте?
« Последна редакция: Юни 29, 2025, 03:06:02 pm от Ellinkka13 »

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 379
« Отговор #4009 -: Юни 30, 2025, 10:30:50 am »
Предстои ми соларът, който ме озадачи меко казано, заради обърнатите носи Асц.-Десц., но така или иначе мечка страх, мене не :)
Соларният 5д е пълен с планети - Слънце, Меркурий и Марс, който е в точен възврат. Сатурн, у 10сд и СЛВ са в 10сд, Юпитер в 2сд е в 7нд. Луната е на Дсц./Асц. Годишната управителка Венера е оперативна в 4сд, но в съвпад с н. Сатурн в Дева, 9д а Меркурий, Везни съвпада с нат. МЦ. Интересното е, че в средата на периода се сменят подуправителите по фирдарий - Венера и Меркурий, които са във взаимна рецепция и двамата виждат Асц./Десц.
« Последна редакция: Юни 30, 2025, 10:32:22 am от terrarossa »

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 379
« Отговор #4010 -: Юни 30, 2025, 10:34:55 am »

Годишният управител Меркурий, 5д, 9сд е У12 сд, така че има известни индикации за трайно преместване, не просто за по-дългосрочно пребиваване/пътуване.
« Последна редакция: Юни 30, 2025, 02:57:13 pm от terrarossa »

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #4011 -: Юни 30, 2025, 06:36:48 pm »
Благодаря, Терароса, Елинка

Елинка, не не съм лекар :) Психолг съм по образование, но работя в сферата на допълнителното здравно осигуряване.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 48
« Отговор #4012 -: Юни 30, 2025, 11:25:41 pm »
Благодаря, Терароса, Елинка

Елинка, не не съм лекар :) Психолг съм по образование, но работя в сферата на допълнителното здравно осигуряване.
Благодаря за отговора пак е там около здравето предвид 6тия и 12тия дом.