Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1092877 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1455
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4005 -: Юни 25, 2025, 03:11:02 pm »
С управител Венера , годината ми не беше лоша , било е като съм бил на 28 години и ми даде хубава промяна , не лека но хубава

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12860
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4006 -: Юни 25, 2025, 06:01:30 pm »
Значи и тази година няма да ти е лоша и с хубава промяна, не лека, но хубава.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #4007 -: Юни 29, 2025, 01:33:29 pm »
Разглеждам си соларите за следващите няколко години. Мислите ли, че този за следващата година показва тенденции за преместване в чужбина ( нещо, което отдавна искам да осъществя, предприемам някакви стъпки в тази посока, но  поради една или друга причина, не се случва)? Сол Асц в 9 нат дом, нат У9 Меркурий в сол 9-ти. Сол 4 в нат 11 и У сол 4 отново Меркурий. По профекция Меркурий (близнаци) е управител. Само дето в натала Меркурий , не е добре поставен.
« Последна редакция: Юни 29, 2025, 01:43:53 pm от Nana »

Ellinkka13

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 54
« Отговор #4008 -: Юни 29, 2025, 03:03:14 pm »
Разглеждам си соларите за следващите няколко години. Мислите ли, че този за следващата година показва тенденции за преместване в чужбина ( нещо, което отдавна искам да осъществя, предприемам някакви стъпки в тази посока, но  поради една или друга причина, не се случва)? Сол Асц в 9 нат дом, нат У9 Меркурий в сол 9-ти. Сол 4 в нат 11 и У сол 4 отново Меркурий. По профекция Меркурий (близнаци) е управител. Само дето в натала Меркурий , не е добре поставен.
Сол асц 9ти дом, У9 луна в сол 1д рак на мястото си.  Нат луна добре поставена в телец 7д.
Луната изглежда доста важна ъглова 1/7ми дом. Вашия управител Венера заедно със слънцето ви са в сол 10дом. 10/6. Повече ми изглежда да имате някакво силно развитие в кариерата, която да ви отведе в чужбина или да се запишете да учите и да се издигнете.  Вие лекар ли сте?
« Последна редакция: Юни 29, 2025, 03:06:02 pm от Ellinkka13 »

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 381
« Отговор #4009 -: Юни 30, 2025, 10:30:50 am »
Предстои ми соларът, който ме озадачи меко казано, заради обърнатите носи Асц.-Десц., но така или иначе мечка страх, мене не :)
Соларният 5д е пълен с планети - Слънце, Меркурий и Марс, който е в точен възврат. Сатурн, у 10сд и СЛВ са в 10сд, Юпитер в 2сд е в 7нд. Луната е на Дсц./Асц. Годишната управителка Венера е оперативна в 4сд, но в съвпад с н. Сатурн в Дева, 9д а Меркурий, Везни съвпада с нат. МЦ. Интересното е, че в средата на периода се сменят подуправителите по фирдарий - Венера и Меркурий, които са във взаимна рецепция и двамата виждат Асц./Десц.
« Последна редакция: Юни 30, 2025, 10:32:22 am от terrarossa »

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 381
« Отговор #4010 -: Юни 30, 2025, 10:34:55 am »

Годишният управител Меркурий, 5д, 9сд е У12 сд, така че има известни индикации за трайно преместване, не просто за по-дългосрочно пребиваване/пътуване.
« Последна редакция: Юни 30, 2025, 02:57:13 pm от terrarossa »

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #4011 -: Юни 30, 2025, 06:36:48 pm »
Благодаря, Терароса, Елинка

Елинка, не не съм лекар :) Психолг съм по образование, но работя в сферата на допълнителното здравно осигуряване.

Ellinkka13

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4012 -: Юни 30, 2025, 11:25:41 pm »
Благодаря, Терароса, Елинка

Елинка, не не съм лекар :) Психолг съм по образование, но работя в сферата на допълнителното здравно осигуряване.
Благодаря за отговора пак е там около здравето предвид 6тия и 12тия дом.

Ellinkka13

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4013 -: Юли 03, 2025, 11:32:55 pm »
Каква е вероятността по този Солар асцендента в 8ми дом да не е толкова лош и вместо задлъжняване и дългове, да бъдат върнати вече съществуващи?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14070
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4014 -: Юли 04, 2025, 06:25:10 pm »
Каква е вероятността по този Солар асцендента в 8ми дом да не е толкова лош и вместо задлъжняване и дългове, да бъдат върнати вече съществуващи?
А защо трябва да задлъжнява, наследствата също са по 8д. , а сол. 8д е на IC

Ellinkka13

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4015 -: Юли 05, 2025, 02:45:07 am »
Защото няма какво да наследи, а където и да прочета за сол асц 8ми дом се пише за смърт, дългове и все кофти неща.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14070
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4016 -: Юли 05, 2025, 11:36:38 am »
Защото няма какво да наследи, а където и да прочета за сол асц 8ми дом се пише за смърт, дългове и все кофти неща.
Освен соларния АС къде попада, се гледа и неговия у-л, в случая Сатурн, който е в сол,2 дом съвпад с Нептун У2 – парите ще са под строг разчет, няма да си позволява харчене за удоволствия, а Нептун във 2д кара човек да мисли, че има повече или по-малко , отколкото реално има. Гледа се също Слънцето , като главно действащо, нали е солар – слънчев възврат. Високо горе на МС , партньор/и ще са важни за него през годината, успех за партньора му, ще се издигне в неговите очи. А за соларен АС в 8д това пише:

На преден план излизат познанията за мистични, скрити сили и тяхното влияние върху самия човек. Това е годината, която бележи началото на определен етап от духовното прераждане на човек, преосмисляне на себе си и околната среда. Проявление на някои окултни способности. Възможно е да се изпадне в опасни, критични ситуации или човек може да бъде замесен във въпроси, свързани със смъртта на някой друг (погребения, наследство). Ако Асцендентът има отрицателни показатели, са възможни разочарования в живота, дори опити за самоубийство. Може да заплашва болест или инцидент. Чужди пари са от голямо значение за човек през тази година: получени от разпределението на печалбите, взети назаем, с лихва, както и раздадени безплатно. Сексуалните стремежи на човек се увеличават значително. Ако Асцендентът има лоши показатели за аспекти, управление и др., сексуалните проблеми не могат да бъдат решени. Възможна е дългосрочна любовна връзка, ревност, подозрение, притежателни инстинкти.

Ellinkka13

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4017 -: Юли 05, 2025, 11:53:40 am »
Освен соларния АС къде попада, се гледа и неговия у-л, в случая Сатурн, който е в сол,2 дом съвпад с Нептун У2 – парите ще са под строг разчет, няма да си позволява харчене за удоволствия, а Нептун във 2д кара човек да мисли, че има повече или по-малко , отколкото реално има. Гледа се също Слънцето , като главно действащо, нали е солар – слънчев възврат. Високо горе на МС , партньор/и ще са важни за него през годината, успех за партньора му, ще се издигне в неговите очи. А за соларен АС в 8д това пише:

На преден план излизат познанията за мистични, скрити сили и тяхното влияние върху самия човек. Това е годината, която бележи началото на определен етап от духовното прераждане на човек, преосмисляне на себе си и околната среда. Проявление на някои окултни способности. Възможно е да се изпадне в опасни, критични ситуации или човек може да бъде замесен във въпроси, свързани със смъртта на някой друг (погребения, наследство). Ако Асцендентът има отрицателни показатели, са възможни разочарования в живота, дори опити за самоубийство. Може да заплашва болест или инцидент. Чужди пари са от голямо значение за човек през тази година: получени от разпределението на печалбите, взети назаем, с лихва, както и раздадени безплатно. Сексуалните стремежи на човек се увеличават значително. Ако Асцендентът има лоши показатели за аспекти, управление и др., сексуалните проблеми не могат да бъдат решени. Възможна е дългосрочна любовна връзка, ревност, подозрение, притежателни инстинкти.
Благодаря

Av

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #4018 -: Август 01, 2025, 06:46:13 pm »
Здравейте,

включвам се с отзиви за соларът ми за 2024-2025г. Последно коментирах, че соларен Уран ми попада в 6-ти дом и Акрукс ми отговори-цитирам "сол АЦ съвпада с наталния Уран и тази планета е важна през годината, в натала е У11 , а в солара е У3 - премествания, пътуване, сестра, братовчеди, съседи, а може и обучение по астрология, да четеш и комуникираш по тези теми." Каза,че ще е около юни.
Действително ще имам промяна, ще уча отново висше. Борих се много по този казус и почти се бях отказала, но в юли месец ми се обадиха с одобрение. Акрукс, благодаря.
Сол асцендент Стрелец и много ъглови планети...имах много динамична година, нов проект, много нови хора.
Само любовният потенциал за, който Акруск ми беше писала не се случи, но и той ще дойде :).
Като цяло съм много доволна от соларът си. Беше хубава година. Натоварена, но хубава.
Скоро започва новият ми солар. Асц Риби не съм била до сега, проврих.
Ще се радвам, ако някой надникне в каратата и сподели какво бих могла да очаквам.
Това соларно МЦ в 8 нат.дом не знам какво означава, както и соларен северен възел близо до сол Асц.
Сатурн в сол 2 дом- вероятно ограничение във финансите.
Като цяло рибата я свързвам с отнесеност, заблуди, емоционалност...дали пък няма да съм много емоционална през годината?
Благодаря Ви. Наистина много помагате :-*

Ellinkka13

• Jr. Member
  • **
« Отговор #4019 -: Август 02, 2025, 11:13:40 pm »
Ползваш системата знак/дом? Отворих на лаптопа плацидус. Асцендента риби, Юпитер  сол 5д Нептун сол 1д. Сатурн ти го виждам в 1ви. Нахално Юпитер и Нептун са в 8ми дом, силно активиран, може да оправяш някакви дългове, да теглиш такива или да се занимаваш с наследства. Сол слънце в 6ти, може да си натоварена с повече работа или да си смениш настоящата не мисля, че би имала проблеми със здравето. 5ти-8ми дом внимавай с хазарта ако играеш или мислиш да играеш. Юпитер се чувства добре в рак, виждам я като късметлийска година. Асц в 11 и У в 5ти година свързана с приятели, големи групи от хора, ще се забавляваш (ако имаш време) Твоята Венера и тя е в 5ти като твой управител, заедно с Юпитер може да ти донесат някоя любовна връзка.