Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1135311 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8053
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4035 -: Октомври 06, 2025, 08:00:28 am »
Акрукс,Честит Рожден Ден със закъснение.Да си жива и здрава ,семсйството ти също!
Знаеш,че е трудно солар да се прави по този начин,но 8ми дом е скрит,той не вижда асц.По оста 1-7 ,са и племениците.Възможно е да има осмодомни събития,при възрастен човек,майка,баща,братовчеди.По 8ми дом са и чуждите пари-кредити,банки,такси и данъци.
Психолози,психотерапевти.Интервенции-зъби,ваксини.
Слънцето,упр.на сол.асц е на к3-много пътувания,комуникации,разговори,сделки,но във Везни е в падение-внимание изисква,ако няма подкрепящи аспекти.Новини около съседи,роднини,братя и сестри на партньора.
Втори дом е финансов,домът на притежанията,даване,взимане,покупки,или харчове за нещо.
Възможно е някакви документи да се подновяват,оправят-паспорти,лични карти,шофьорски книжки.
Ако имате домашен любимец,чичовци,лели по някоя линия,твоя ,или на съпруга ти,възможни са интервенции при тях.
Пенсионни фондове .
« Последна редакция: Октомври 06, 2025, 08:03:07 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14106
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4036 -: Октомври 06, 2025, 07:53:30 pm »
Акрукс,Честит Рожден Ден със закъснение.Да си жива и здрава ,семсйството ти също!
Знаеш,че е трудно солар да се прави по този начин,но 8ми дом е скрит,той не вижда асц.По оста 1-7 ,са и племениците.Възможно е да има осмодомни събития,при възрастен човек,майка,баща,братовчеди.По 8ми дом са и чуждите пари-кредити,банки,такси и данъци.
Психолози,психотерапевти.Интервенции-зъби,ваксини.
Слънцето,упр.на сол.асц е на к3-много пътувания,комуникации,разговори,сделки,но във Везни е в падение-внимание изисква,ако няма подкрепящи аспекти.Новини около съседи,роднини,братя и сестри на партньора.
Втори дом е финансов,домът на притежанията,даване,взимане,покупки,или харчове за нещо.
Възможно е някакви документи да се подновяват,оправят-паспорти,лични карти,шофьорски книжки.
Ако имате домашен любимец,чичовци,лели по някоя линия,твоя ,или на съпруга ти,възможни са интервенции при тях.
Пенсионни фондове .
Сафо, благодаря!   Слънцето съвпада с натална К2 , а в солара е в самия край на 2-ри дом, съвпад с К3 ; Венера и Меркурий са във взаимна рецепция, Уран е У7 в 10д. , Юпитер У5 , съУ8 е в началото на 12д. Слънцето е връх на хвърчило, сега видях като построих солара без натал, преобладават хармонични аспекти, има два квадрата – Юпитер с Меркурий и Марс от 3д с Луна/Плутон. Марс е У4, У9, Плутон У4

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8053
« Отговор #4037 -: Октомври 07, 2025, 04:23:30 pm »
По-тегав е квадрата Марс към Луна,здравословни проблеми с лимфа,кръвоносни съдове,течност,разширени вени,невралгии,очи, и то само при условие,че Луната е хронократор за годината.В противен случай,ще се отнася за лица,като далечни роднини.

Люляк

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #4038 -: Октомври 13, 2025, 12:40:59 pm »
Честит Рожден Ден akruks( на патерици) Да си жива и здрава и все така точни прогнози да даваш! Твоето предсказание за тази ми соларна година  се сбъдна. Съкращават позицията ми и от 1ноември съм без работа(надявам се скоро да си намеря новя)

akruks

• Hero Member
« Отговор #4039 -: Октомври 16, 2025, 07:57:09 pm »
Честит Рожден Ден akruks( на патерици) Да си жива и здрава и все така точни прогнози да даваш! Твоето предсказание за тази ми соларна година  се сбъдна. Съкращават позицията ми и от 1ноември съм без работа(надявам се скоро да си намеря новя)
Благодаря за поздрава, както и за обратната връзка! съжалявам, че така се е случило, но ще си намериш нова работа,

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12902
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4040 -: Октомври 21, 2025, 07:45:40 pm »
Акрукс, нека новата ти рождена година да е година на надеждата, доверието, похвалата, утехата, на благоприятната съдба !   :)

Без карта, дано правилно съм разчела хронократорите ти : Марс, Меркурий, Сатурн, Слънце. Интересно е че, Марс повтаря наталната си фаза, а той е упр. на профектирания Асц. Него разгледай как е поставен в соларната карта и колко дава по натал; Луната в солара, и какво има по ъглите.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #4041 -: Октомври 29, 2025, 01:28:49 pm »
Акрукс, нека новата ти рождена година да е година на надеждата, доверието, похвалата, утехата, на благоприятната съдба !   :)

Без карта, дано правилно съм разчела хронократорите ти : Марс, Меркурий, Сатурн, Слънце.
Благодаря, Рени!
Намерих време по-миналата нощ и си разгледах подробно солара. Соларен АС в Лъв , Слънцето в самия край на соларен 2-ри дом, съвпада с К3, натално е в началото на 2д. съвпада с К2
Профекциален АС правилно отбеляза, че е наталната К3 в Скорпион, в Солара Плутон е в 6д, съвпад с Луна, а Марс е в 3ти соларен и 2-ри натален дом. Откакто ми почна новия солар имам остри болки в ръката, областта на бицепса и рамото, лятото бяха отшумели болките, мислих, че ще е окончателно, но не.

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 139
« Отговор #4042 -: Ноември 09, 2025, 06:11:24 pm »
Почти на средата на солара съм. Скорпионският асцедент е много осезаем, въпреки че нито Марс, нито Плутон са ъглови. Вади емоции от дълбините, предоставя изненадващи събития, изискващи бързи и адекватни реакции, разкрива тайни и манипулации. Поставя в ситуации, в които нямаш контрол, за да се оставиш на нещата да се случват. Разбираш, че имаш неподозирани резерви от сили. Няма лекота, докато не се смириш. Водиш битки, и откриваш, че във война всички губят. И пускаш, пускаш... За да се съхраниш.
Много "храна" за размисъл. Обичам да анализирам и да си правя изводи.
Хубавото е, че няма фатални резултати. Нещата се нареждат, по щастлива "случайност ".

akruks

• Hero Member
« Отговор #4043 -: Ноември 12, 2025, 05:28:38 pm »
Почти на средата на солара съм. Скорпионският асцедент е много осезаем, въпреки че нито Марс, нито Плутон са ъглови. Вади емоции от дълбините, предоставя изненадващи събития, изискващи бързи и адекватни реакции, разкрива тайни и манипулации.
Плутон в солара не е ъглов, но соларен Плутон У1 съвпада с наталния IC , в хармония е с наталния Плутон в 12-ти дом, затова разкрива тайни от миналото; в хармоничен аспект е със соларната Луна в соларен 1-ви дом, затова приемаш всичко емоционално и лично. Освен соларен АС , важно е Слънцето, което е кацнало на сол. ДС , а сол ДС е в самия край на натален 7-ми, съвпада с К8 , от голямо значение през годината ще са партньора, партньорските взаимоотношения, неговите пари, секса, кредити, наследства и разбира се окултното. В солара Слънцето е в съвпад с Уран в соларен 7-ми, партньорствата няма да са стабилни, а всичко това се случва при уранова опозиция при теб, един нестабилен период, когато на човек му се иска да счупи оковите, да пробва всичко ново, да полети като пеперуда, разкъсала пашкула, без да мисли, че може да си опари и изгори крилете, понеже до Уран е Слънцето. Родителите как са със здравето, погрижи се за дома и семейството.

crazylady

• Full Member
« Отговор #4044 -: Ноември 13, 2025, 01:38:25 pm »
Да, Рени, тревоги около родителите - за щастие са добре . Наследство, което е на път да се разреши. Партньорската тематика се изявява по-скоро като колегиална, и върви с желанието ми, да се спазват моите правила. Оковите ги късам спонтанно, с оправданието, че е дошло време. Рожденият ми Марс, не е смел воин, нито Плутон е с особено изявени качества, но тази соларна година отчетливо е "тяхна". Все едно е дошъл ред, на сцената да излезе актьор, който ще те разтърси с изпълнението си, и ще го помниш винаги.

akruks

• Hero Member
« Отговор #4045 -: Ноември 14, 2025, 04:00:42 am »
Да, Рени, тревоги около родителите - за щастие са добре . Наследство, което е на път да се разреши. Партньорската тематика се изявява по-скоро като колегиална, и върви с желанието ми, да се спазват моите правила. Оковите ги късам спонтанно, с оправданието, че е дошло време. Рожденият ми Марс, не е смел воин, нито Плутон е с особено изявени качества, но тази соларна година отчетливо е "тяхна". Все едно е дошъл ред, на сцената да излезе актьор, който ще те разтърси с изпълнението си, и ще го помниш винаги.
Благодаря за ов по моя коментар, но не съм Рени  :)

crazylady

• Full Member
« Отговор #4046 -: Ноември 15, 2025, 11:09:08 pm »
О,Akruks! Извинявам се! Ретро Меркурий си казва думата.