Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1156290 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14156
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4050 -: Януари 09, 2026, 07:54:15 pm »
Соларът ми за 26г. със скорпионски асц и Марс в 3ти дом,съвпад сизигията.Ъглови Сатурн/Нептун в 4ти дом,а Меркурий упр.на 10сол.и 8ми-кацнал на к4,Риби,падение.Имам предположения относно дом,родител.Ще съм благодарна и за вашите мнения.
Соларен 2-ри в 8-ми с Плутон в него – пари от наследство, виждам го финансов този ти солар, с пътувания по света и у нас, засилена комуникация; може да се ядосваш покрай мъж, партньорства - Уран на Десц. в квадрат Слънце. Меркурий е в края на 3-ти дом и съвпада с Иц – може да се занимаваш от дома си с писане на поезия, на окултни теми, с фотография – все теми по Риби. Като цяло не го намирам за лош или фатален, просто се въздържай от агресия при разговор, както и на пътя. "Език мой – враг мой" бълг поговорка.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4665
« Отговор #4051 -: Януари 09, 2026, 08:19:46 pm »
Значи Акрукс ме изпревари , също мисля е финансов . Със сол.у2 Юпитер на нат.к3/сол.8д. може да си ангажирана в някакви дела за наследства , да получиш,но явно има нерешени теми за наследство, делби с братя сестри и братовчеди .Но мисля, че тази година може да се пробваш с платени консултации и твои познати да ти заплащат .Ще се престрашиш. Може и с друг свой талант или хоби да пробваш,но някак ще имаш енергия и воля да излезеш от сянка и да осветиш,осребриш умението си пък дори и сред среда от познати. За родител не мисля да има проблем.
« Последна редакция: Януари 09, 2026, 08:29:58 pm от Ребека »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8127
« Отговор #4052 -: Януари 10, 2026, 10:26:09 am »
Благодаря ви много,Ребека и Акрукс!
Имаме едно жилище,което все се надявам да отдадем под наем,дано мъжът ми се реши тази година,защото печалбата ще бъде за мен.
Ще споделям, разбира се,какво се случва по-генерално . :)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2172
« Отговор #4053 -: Януари 10, 2026, 10:23:23 pm »
Сафо, и аз не намирам солара ти за лош и фатален, предполагам какво си мислиш, но не виждам потвърждения за това. Оста 2/8 по- скоро като финансови въпроси разни през годината.
Наближава и моят нов солар, върнах се да чета какво сте писали.
Сафо беше споменала за очите, окончателно си развалих орловото зрение с филмите със субтитри, които гледам на телефон. Супер чувствително са ми очите, постоянно присвити и зачервени. Другият ми голям проблем е менопаузата- разказа ми играта просто. Де що симптом имаше, ме сполетя.
Да, беше много самотна година за мен с тая Луна на К12. Приключих приятелските отношения с колежката окончателно, онзи ден писах, че и бившата ми колежка , с която споделях най- много, се премести другаде. Много други приятелски отношения вече не са същите.
Голям зор видях и на работа до есента, после нещата бяха идея по- добре. Под въпрос съм за следващата учебна година, има вероятност да бъда съкратена.
Не пътувах, нямах желание за това, или ако имах, всичко се проваляше . Основните драми - отношенията между майка ми и брат ми заради жената, с която е той, отделно и племенник ми създаде доста неприятни проблеми. Баща ми прави операция на очите, майка ми често се налагаше да е на лекар по разни причини.
Любов- няма. Нямам желание за никакви отношения , разочарованията ме накара да стм си самодостатъчна. Превръщан се във все по- голям темерут и все по-малко са нещата, които могат да ме развълнуват.
А, завърших една квалификация, та поне това е нещо позитивно професионално.
Прикачвам отминаващия и новия солар.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8127
« Отговор #4054 -: Януари 11, 2026, 07:04:59 am »
Корея,благодаря и на теб!
Предвид водолейското затъмнение,а ние с теб сме Слънчеви водолеи,вероятността да има събития по дом и в натала и в солара е доста голяма.
Новата ти соларна година е с хронократори Слънце и Меркурий(управител на профекция асц.).
Асц на к3,домът на роднините,братя и сестри,договори,сделки,подписи,документи,пътуване,общуване,съседи ще има изява,защото Слънцето в 7ми дом-има видимост.Слънцето във Водолей е в заточение,не се чувства добре,тоест,може да има приключване на теми ,свързани с 3ти и 7ми домове-партньорства.По 7ми дом са и откритите врагове,доктори,адвокати,и всички с които се срещаме,общуваме преа годината,зависимост.Може в социалните мрежи да прекратиш контакти,или да имаш изява.Групи,форуми на преден план.Мисля,ще си по-активна.Венера също е в 7ми,но екзалтирана и упр.3ти соларен.Ще има договор,сделка,контакт.Пътуване по/до вода,море.
Марс/Сатурн са взаимна рецепция по управление.Луна и Юпитер също.Луната е в 5ти дом.Домът на любовта,забавленията,децата,удоволствията.Възможно е да има проблеми около деца,да присъстваш на сватби,кръщенета,раждане.Не помня племеникът колко е голям,но при него може да има нещо по стрелец,като пътуване в 1ужбина,висше образование и т.н.
Меркурий в 8ми дом,но е упр.на 11,някой от приятелски кръг ще има интервенция,глоби за превишена скорост и подобни задължения,данъци и такси.
По повод работата ,и да те съкратят,ще намериш нова работа.Марс е близо до к7,откъм 6ти.Домашни любимци,лели и чичовци,здраве-ще има активност по тези домове.Ваксини,инжекции,спорове.
Понеже профекция асц е в Дева,където е к4 натално,а Меркурий е в 8ми дом-вероятно и при теб настройката на ума,мислите,ще се въртят около финанси,банки,активи.Осми дом е домът на психиката.Може да чуеш,да разбереш за смъртта на някой съсед,роднина.При мен планети в 8ми винаги така действат.
Според мен ,наситена откъм събития година ти предстои,и хубави и по-обсебващи.