Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1169480 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8169
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4065 -: Февруари 05, 2026, 02:13:25 pm »
Има много време до соларната нова година,но според мен ,няма да е много запомняща се година.Няма ъглови планети,а профекция асц е в знак Скорпион,6ти нат.дом.
Асц близнаци и Меркурий ,Слънце и Венера в 12 дом,това е скрит дом,планетите не виждат асц .Възможно е повече усамотение,някакво лечение ,четене на книги,нужда от спокойствие.Почивка.Луната съвпад с нат.Меркурий ,вероятно много чести пътувания ,разговори,комуникации по телефона,през социални мрежи,четене,писане,може би ще има през годината нужда от посещения на мероприятия като концерти,кино,театър,танци...учене.
Марс е важен,защото е управител на знак скорпион,упр.профекция асц.
Следиш всяка смяна на знак,и или фаза на двете планети -Меркурий и Марс ,защото са хронократори.
Имаш възврат на Сатурн,двата малефика са в 11 дом,домът на приятелствата,на мечтите,може да се разделиш с някой приятел/ка ,да се тревожиш около родител .Нищо фатално ,освен тревоги.
Възможни са събития при лели/чичовци,домашни любимци.
« Последна редакция: Февруари 05, 2026, 02:18:40 pm от Сафо »

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1460
« Отговор #4066 -: Февруари 06, 2026, 05:16:09 pm »
Здравейте утре имам рожден ден, а днес отново ме уволниха :( Не ми върви и не ми върви , точно една година остава до прогресивното новолуние. Слагам и двамата солара в Белгия и България. Възможно е да се прибера в България, тъй като нещата при мен много се изчерпаха в Белгияя. Не знам какво да правя. 

greg07

• Hero Member
« Отговор #4067 -: Февруари 06, 2026, 05:16:45 pm »
Ето и София. По стария Солар за съжаление нищо не се случи.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14177
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4068 -: Февруари 06, 2026, 07:26:38 pm »
Здравейте утре имам рожден ден, а днес отново ме уволниха :( Не ми върви и не ми върви , точно една година остава до прогресивното новолуние. Слагам и двамата солара в Белгия и България. Възможно е да се прибера в България, тъй като нещата при мен много се изчерпаха в Белгияя. Не знам какво да правя.
Грег, на теб точен ли ти е часът на раждане, защото за солар и дирекция е нужен точен до минути час на раждане?!
Предстоят Слънчево затъмнение в твоя 9д квадрат Сатурн в 6д., което ще затрудни ежедневието, ще те натовари с повече задачи и поемане на отговорност, независимо къде ще си; Лунното затъмнение през март съвпада с твоята Луна в 4д. - грижи за дома, разходи по дома. Август затъмнението е в точна опозиция на Слънцето, но лунното през септември е на твоя МС в тригон Плутон У6 и секстил Нептун У10, може би от есента нататък ще се отпушат нещата по отношение на работа и кариера. Имай търпение и бди жив и здрав! Северния възел предстои да преминава през девети дом, бъдещето ти е в чужбина.

greg07

• Hero Member
« Отговор #4069 -: Февруари 06, 2026, 11:52:38 pm »
Благодаря ти Акрукс! Точен е часа , ректифициран е. Още съм в тъмния период преди Новолунието.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8169
« Отговор #4070 -: Февруари 07, 2026, 06:47:04 am »
Грег,ако разгледам този солар,то асц попада на к12.Самота,чувстваш се като заточеник,по този дом са болнично лечение,тайните.Венара е упр.на сол.асц и е във Водолей 11 дом ,квадртат нат Сатурн.Липса на разбиране и любов.Меркурий току/що е сменил знак,упр.на твоя финансов дом-нещо ново около пари,притежания.Меркурий упр.и 6ти дом,домът на здравето.Изисква внимание-вируси.Марс е ъглов,упр.на профекция асц ,той по натал е силен,но зъл.Ранява Венера .
Като упр.на 7ми дом,вероятно ще се разделиш с определени хора,внимание от нараняване,ожилване,спорове,проверки и т.н.Уран в 1ви сол.натяга положението-нервност,крампи,безпокойство.Медитирай.
Честит Рожден Ден!Да си жив и здрав,успешен,щастлив,спокоен и всичко ще се нареди!
« Последна редакция: Февруари 07, 2026, 06:48:57 am от Сафо »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12914
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4071 -: Февруари 07, 2026, 03:48:02 pm »
Ellinkka13, по рождение Меркурий, у1 не вижда Асц, а когато си имала сол. Асц Дева е бил в знака на рождения ти Марс, който е извън секта, ъглов, в знак с Луна, квадрат Асц . Когато се научиш  да се владееш по Марс, да си намериш мястото по Луна, да се организираш по Сатурн, по- работещият упр. Асц, няма да имаш лоши или хубави години, а полезни, удовлетворяващи, с много работа и т. н. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
« Отговор #4072 -: Февруари 07, 2026, 05:43:43 pm »
Прогресивното новолуние при всички ли е така тежко?

Таис

• Full Member
  • Публикации: 208
« Отговор #4073 -: Февруари 08, 2026, 08:27:55 am »

Предстоящото Новолуние не е причина за периода, през който преминаваш, то ще се случи към края на годината
в знака Овен.
От 07.02.25г. е започнал голям Фирдар на Сатурн, и в зависимост от това как е поставен Сатурн , какви концигурации
има в наталната карта, са последиците.
Ако погледнем Афезисите , то и там от 04.11.25г. до 30.30.10.26г има Афезис на Водолей-Стрелец, след което следва
Водолей-Козирог, или пак Управител на периода е Сатурн....
В Солара за 25год Профекцията е по Везни и тук първо този знак получава опозиция от Марс, а в солара Марс е в квадрат
към знака Везни.....
Тази година започва Солар с Профекция Скорпион в 6 дом където е Сатурн натален, който не е добре поставен, освин това Скорпион
е знак на ДСЦ, или имаме ъглов Сатурн, а Марс като Управител е в Водолей и в квадрат към АСЦ-ДСЦ....
Или като Управители на период са Марс и Сатурн....Няма да изброявам повече, тези двете планети съгладво тяхното положение в
наталната карта и в Солара са напълно достатъчни за да се чувстваш така......

greg07

• Hero Member
« Отговор #4074 -: Февруари 08, 2026, 08:53:31 am »
Добре, а някакъв изход от тази ситуация? Да наистина съм в Сатурн Сатурн до Септември после Сатурн Юпитер. Освобождаване Водолей Стрелец , но Стрелец съдържа Lot of Spirit в него би трябвало да даде посока
« Последна редакция: Февруари 08, 2026, 09:15:06 am от greg07 »